Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים רכב משפחתי/מנהלים טוב שלא עולה מ165K

שיהיה עם תצרוכת דלק טובה , ושיהיה מפנק.

בהתחלה חשבתי לקחת שברולט מאליבו אך לאחר כמה בירורים (בניהם פה בפורום) הגעתי לצמצום אפשרויות של:

סקודה סופרב 1.8

פורד מונדאו

עד לנסיעת המבחן אני כנראה לא יהיה עם החלטה חד משמעית אבל רציתי לשאול את דעתכם ואולי אפילו חוות דעת אישיות מנסיעה ודעה על האיבזור וכו וכו...

אם יש המלצות נוספות אני פתוח להצעות.

פורסם

ראשית, המונדיאו 2.0T אינה עולה 165K אלא 185K.

יש לעשות נסיעות מבחן.

רק אתה תוכל לקבוע מה טוב יותר עבורך ולא אף אחד אחר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ראשית, המונדיאו 2.0T אינה עולה 165K אלא 185K.

יש לעשות נסיעות מבחן.

רק אתה תוכל לקבוע מה טוב יותר עבורך ולא אף אחד אחר.

1++++++++

באופן אישי הייתי הולך על המונדאו בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

שים לב לשרשור בנושא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=358472&page=8

כמו שרבים כתבו, אין תשובה חד משמעית.

גם אני עדיין מתלבט.

תלוי מה כל אחד מחפש.

ממה שהצלחתי להבין, שתי המכוניות ראויות. טווח המחירים לדגמים המאובזרים די זהה.

שוב, כמו שאחרים כתבו, יש לעשות נסיעת מבחן.

וכמובן יש את ה"חיבור" האישי שלך לחזות של הרכב.

אפשר בכמה מילים לומר כי:

- לסופרב: איכות גימור, איבזור עשיר וחיסכון בדלק (בסופרב קשה מעט למבוגר לשבת בספסל האחורי במרכז).

- למונדיאו: עצמה והתנהגות כביש עדיפה.

פורסם

הייתי בוחר בסופרב - למרות נוחות הנסיעה המעט נוקשה (לא בגדר הסבל כמו שכולם נוטים להגזים ולומר).

מנגד היא מתהדרת באיכות חומרים עדיפה, מרחב פנים עצום ואיבזור נרחב.

זה לא מונע מהמונדיאו להיות אופציה פחות טובה, היא עדיפה דינמית (יש שיגידו גם עדיפה עיצובית. לטעמי, שתיהן אינן יפיפיות אך בהחלט מרשימות בגוונים הנכונים)

ומעולה באופן כללי.

חשוב לזכור שגם לה החסרונות שלה ואינה מושלמת כפי שהרב נוטים לעשות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הייתי בוחר בסופרב - למרות נוחות הנסיעה המעט נוקשה (לא בגדר הסבל כמו שכולם נוטים להגזים ולומר).

מנגד היא מתהדרת באיכות חומרים עדיפה, מרחב פנים עצום ואיבזור נרחב.

זה לא מונע מהמונדיאו להיות אופציה פחות טובה, היא עדיפה דינמית (יש שיגידו גם עדיפה עיצובית. לטעמי, שתיהן אינן יפיפיות אך בהחלט מרשימות בגוונים הנכונים)

ומעולה באופן כללי.

חשוב לזכור שגם לה החסרונות שלה ואינה מושלמת כפי שהרב נוטים לעשות.

לא ציפינו לתשובה אחרת ממך:wink:, אתה רושם את כל הפלוסים של המונדאו ובוחר בסקודה:shock: בכל מבחני הרכב שנעשו עם המונדאו (המנוע הישן)הסקודה ניצחה אך במעט אם בכלל! וזה היה בגלל מנוע חזק וחסכוני יותר,היום המצב שונה ובכל תחום היא עדיפה על הסקודה וזה למרות כל דואגי הפרנסה לצמפיון ויש כאלו לא מעט בפורום נכבד זה.

:fadein:
פורסם

מכיוון שגם אני בחיפושי רכב, הגיעה לארץ הסיטרואן C5 עם בולמים קונבנציונלים ומנוע 156 כ"ס במחיר של 166,000 ש"ח. שווה בדיקה ונסיעת מבחן.

פורסם

קינג היקר, צ'מפיון דואגים לעצמם. הם לא זקוקים לי או לכל אדם אחר.

כבודה של המונדיאו במקומה מונח. הפלוסים שלה על פני הסופרב הם הנאה מנהיגה, נוחות נסיעה עדיפה ומנוע חזק יותר (במידה והיא נכנסת לו בתקציב) - הסופרב עדיפה בהרגשה כללית בתא הנוסעים מבחינת איכות החומרים והקפדה, יש לה מרחב פנים עצום, איבזור נרחב ופרקטיות תודות ל-Twindoor.

שתיהן בחירות מצויינות - כל אחד והדרישות שלו. שתיהן בחירות מוצדקות - כל אחת בתחומיה.

מי שיחפש את ההנאה בנהיגה, או עיצוב ההגיוני יותר - יבחר במונדיאו.

מי מי שמוכן להתפשר בתחומי נוחות נסיעה/הנאה מנהיגה ומעדיף פרקטיות, הקפדה, איבזור נרחב (גם בבסיס) ותמורה מקסימלית - יבחר בסופרב.

בהחלט הייתי מכניס לרשימה גם את ה-C5, בעיקר עם נוחות הנסיעה והעיצוב חשובים.

אני מזמן לא מתבסס על דעותיהם של כתבי הרכב המקומיים. לא תמיד אתה יכול לדעת מה עומד מאחורי זה...

לא חסר מגזינים אירופאיים מצויינים ולעיתים דעותיהם שונות לחלוטין מהדעות המקומיות. כמובן שיש להוציא את נושא הנוחות נסיעה לצד, הרי זה לא רלוונטי לכאן.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...