Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רציתי לדעת האם יש מתאם מיוחד שמתחבר למצת ברכב ומוציא שקע כמו שיש לכל אחד בבית?

תודה!

image1_tumb.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

כן יש דבר כזה

זה נקרא ממיר מתח מ12 וולט ל220.

תלוי מה אתה רוצה לחבר, זה הולך לפי וואטים.

אני קניתי אחד כזה ב150 שקל 150 וואט מתאים

למחשבים ניידים טעינת פלאפונים וכדומה, מחזיק אפילו

2 הטענות של 2 מכשירים ומחשב נייד.

ככל שיש יותר וואטים ככה הממיר עולה יותר,

יכול להגיע כמה לכמה אלפי שקלים.

את הפשוט ניתן לקנות באוטו דיפו.

מקווה שעזרתי לך בבעיה

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

תזמין מ dealextreme... הזמנתי לחבר שלי לפני 3 חודשים, 1000W ב 250 ש"ח או משהו כזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

בשביל למשוך 1000W אתה צריך חיבור ישיר למצבר.

משקע המצת אפשר למשוך לכל היותר 180W. אם צורכים יותר הפיוז יישרף (זה התפקיד שלו, להישרף לפני החיווט...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אוקי, אז אני מניח שבישביל לחבר מערכת סטאריו של 200W RMS זה יהיה קצת גדול על ה180?

(Logitech Z2300 למי שמכיר).

או שזה יהיה בסדר כל עוד אני לא יגביר יותר מידי?.

כן אני יודע שזה נשמע דבילי לחבר מערכת סטאריו ברכב אבל אין לי כל כוונה להשקיע במערכת באוטו שעוד מעט ילך לו לגניזה.

אני פשוט נואש לשמוע קצת מוזיקה בדרכים המשעממות ויהיה נחמד למצוא פיתרון ;).

אגב, איך נראה החיבור הישיר למצבר?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לדעתי אתה טועה.

יש לך 2 אופציותף

קנית מערכת והעברתה לרכב חדש כשתקנה.

קנית מערכת מהמשתמשים בפורום, לא חסר מערכות ב200 ש"ח שקוראות MP3(שזה בעצם מה שתקבל במערכת סטיראו).

הממיר מתח יעלה לך יותר.

קובי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לדעתי אתה טועה.

יש לך 2 אופציותף

קנית מערכת והעברתה לרכב חדש כשתקנה.

קנית מערכת מהמשתמשים בפורום, לא חסר מערכות ב200 ש"ח שקוראות MP3(שזה בעצם מה שתקבל במערכת סטיראו).

הממיר מתח יעלה לך יותר.

האופציה הראשונה לא שווה את העבודה שיש לעשות על הרכב כמו לשפץ את כל המגש האחורי, לפרק את כל הרכב ולחווט בצורה איכותית (לא מתפשר) את כל הכבלים, לעשות חורים בדלתות לרמקולים (אין חורים במקור, דגם GL), להתקין יחידת ראש וכו' וכו'.

כנראה שאתה לא יודע על איזה מערכת "סטאריו" אני מדבר,

לא מדובר בכזאת (חלשה ומגעילה):

00000117142-PanasonicSCAK340KCompactStereoSystem-large.jpg

אלה במערכת סטאריו יעודית למחשב עם 2 כניסות AUX כזאת (זה מה שמחובר למחשב הנוכחי שלי, עלתה לי בזמנו 1400 שקל):

alt01.jpg

מערכת בעלת עוצמה מעולה, שומעים מאוד טוב וצלול והסאב הזה יודע לתת בראש (וידע לתת בראש באוטו שלוש מטר על מטר בהגזמה)

בס"ד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי, לא שווה את ההתעסקות. הכל אפשרי- אבל הרמקולים לא נועדו לרכב.

אני מדבר על מיקום- איך תמקם אותם? רכב תמיד מקבל זעזועים מהכביש, איך תדאג שהם יעמדו במקומם ולא יתעופפו ברכב?

אתה גם צריך לדאוג שהם לא יבלטו יותר מדי לעיניים שסתם עוברות להן ליד הרכב..

עוד דבר: טמפרטורות- בכרב סגור נוצרת טמפרטורה גבוהה שלא בטוח שרמקולים ביתיים יעמדו בה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לגבי מיקום, אני אבנה להם מתאמים על הדאש בורד שישבו בנוחות ובבסיס המתאם יהיה "משכך זעזועים" כלשהוא (קפיץ אפשרי).

לגבי השארת הרמקולים ברכב, הם פריקים לגמרי ואין בעיה לפרק אותם ולשים בתא מטען, זה אוטו שממש לא נראה כאילו יש מה לגנוב ממנו, אפילו הרדיו דיסק הוא המקורי שהגיע ב92 מהחברה (עם טייפ).

לגבי הטמפ', אני לא רואה את הטמפ' ברכב שונה מטמפ' הממוצעת בחדר שהם נמצאים כרגע.

אם כבר בעיה זה שמש ישירה עליהם מה שאפשר לפתור ע"י זה שאשים אותם על הרצפה עם זווית לכיוון הנוסע כמו שעושים עם וואפרים.

בס"ד

פורסם

לפעמים כדי לקבל תשובה טובה צריך לדעת איך לשאול ולא לחכות שחברי הפורום יחלבו אותך.

אז קודם כל, רכב לא הולך "לגניזה" אלא לגריטה. יחי ההבדל הקטן.

שנית, מערכות סטריאו כמו אלו שבתמונה לא עובדות על חשמל ביתי אלא על מתח DC, ממש כמו שיש ברכב. מה שאתה מבקש לעשות זה לקחת את המתח DC שיש ברכב, להפוך אותו למתח ביתי ואז להפוך אותו חזרה ל-DC בתוך המערכת. ברור לך שהסיבוב הזה יגרום לעסק להיות יקר ולא יעיל.

אתה צריך לבדוק איזה מתח מוציא השנאי של מערכת הסטריאו הזאת, בהתאם לתכנן מייצב מתח DC-DC שיהיה, זול, פשוט ויעיל בהרבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לפעמים כדי לקבל תשובה טובה צריך לדעת איך לשאול ולא לחכות שחברי הפורום יחלבו אותך.

אז קודם כל, רכב לא הולך "לגניזה" אלא לגריטה. יחי ההבדל הקטן.

שנית, מערכות סטריאו כמו אלו שבתמונה לא עובדות על חשמל ביתי אלא על מתח DC, ממש כמו שיש ברכב. מה שאתה מבקש לעשות זה לקחת את המתח DC שיש ברכב, להפוך אותו למתח ביתי ואז להפוך אותו חזרה ל-DC בתוך המערכת. ברור לך שהסיבוב הזה יגרום לעסק להיות יקר ולא יעיל.

אתה צריך לבדוק איזה מתח מוציא השנאי של מערכת הסטריאו הזאת, בהתאם לתכנן מייצב מתח DC-DC שיהיה, זול, פשוט ויעיל בהרבה.

צביקה, כרגע המערכת הזאת מחוברת למחשב שלי ואינני מעוניין לבצע בה שום שינוי.

היא עובדת על חשמל בייתי רגיל לגמרי, יש לה תקע רגיל וביתי.

לא מעוניין להתעסק בשום דבר חוץ ממתאם שיתחבר לתקע וסגרתי סיפור :?.

מה הוא מייצב המתח הזה שאתה מדבר עליו, בכל זאת ליידע כללי.

בס"ד

• תוכן חדש...