Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

ראשית שמי הוא דור ואני חדש בפורום,התרשמתי מהפורום והחלטתי להירשם.

רציתי את עזרתכם בנוגע לבחירת רכב.

יש לי התלבטות,בין:פולסווגן שירוקו 1.4T DSG .

או סיאט איביזה FR BOCANEGRA.

עכשיו אני נהג בעל שנה רישיון.

והדרישות הם רכב מהיר,נוח,בלי בעיות,נוכחות על הכביש,ושוק.

מה אתם ממליצים למי יש עבר עם אחד המכוניות?

דרך אגב השירוקו או 2010-2009.

והסיאט 2010.

תודה מראש לכל חברי הפורום.

פורסם

ערכתי לך את הכותרת, שים לב להבא בבקשה.

שתיהן מהירות. נוחות הנסיעה בשתיהן בינונית. בשירוקו הכניסה והיציאה פחות נוחות והישיבה יותר נמוכה. בעיות - לך תדע (אבל יש שמועות לא טובות על מנוע ה-TSI) , נוכחות על הכביש - שירוקו עדיפה. שוק - שירוקו עדיפה.

מבין שתיהן הייתי לוקח את השירוקו ללא ספק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמעתי שפלקסווגן רוצים להחליף את המנוע 1.4 אז אתם אומרים אם הם מחליפים לא כדאי לקנות שירוקו 1.4 או שזה לא משנה?:brickwall:

י

פורסם

לפי מה שקראתי הם רוצים להחליף בגלל עלות גבוהה של המנוע הספציפי הזה (tsi 1400 עם ההספק הגבוה ושני המגדשים) ולא בגלל שיקולי אמינות, אז במקרה שזה נכון אני לא רואה סיבה להירתע מלקנות אותו

פורסם

לא יצא לי לנהוג באיביזה אבל אני משער שמבחינת רמת איכות הבניה והחומרים השירוקו עדיפה.

לפני השירוקו היתה לי איביזה 2007 והרעשים שהיו מהפלסטיקה היו זוועה.

מבחינת שוק, כמו שרוני אמר השירוקו עדיפה.

לגבי אמינות המנוע אני לא חושב שיש לך סיבה לדאגה, הכל בגדר "שמועות".

Got To love It

פורסם

שטויות במיץ עגבניות מה רציתה שיכתבו בגלל בעיות אמינות מפסיקים לייצר את המנוע, זה פתח לתביעות.

המנוע עצמו לא יצא מוצלח כמו שהם קיוו יש שלל בעיות אמינות במנוע הנ"ל, וזה לא משמועות.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

תגדיר שלל בעיות אמינות?

הבעיות היו בגלל שמחשב לא תיקן צילצולים במנוע.

ושוב, זה שהמוסך היה מגדיר "הלך מנוע" זה לא אומר שהלך מנוע, יותר פשוט להם להחליף הכל לחדש, הם רק מרוויחים מזה.

בן.

Got To love It

פורסם

אז מעניין למה הפסיקו לייצר מנוע כלכך מוצלח שהוא נמצא בשוק כולה 5 שנים!

עזוב לא צריך לפתוח ריבים על שטויות.

דווקא היום עשיתי נסיעת מבחן על ה 1.4 160 כ"ס פנים הרכב פשוט ברמה איכות הנסיעה כנ"ל

הבעיה היחידה היא שכאשר הרכב מגיע ל 140 קמ"ש מרגישים תחושת התעייפות של המנוע

אהבתי מאוד את הנסיעה את הגיר במיוחד רק לא כלכך בנסיעה איטית כי מרגישים קפיצות קטנות בהעברות הילוכים.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

בידני אין הקפיצות האלה, בנוסף מי מגיע ל140? אנחנו נוסעים כאזרחים שומרי חוק, העלו ל110 בחלק מהכבישים ככה שאנחנו לא מרגישים שהמנוע מתעייף.

Got To love It

פורסם
שמעתי שפלקסווגן רוצים להחליף את המנוע 1.4 אז אתם אומרים אם הם מחליפים לא כדאי לקנות שירוקו 1.4 או שזה לא משנה?:brickwall:

י

איפה שמעתם\קראתם ?

פורסם

ברגע שתתישב ברכבים תבין מהר מאוד למה שירוקו ולא איביזה.

מעבר לזה שתדמיתית השירוקו מן הסתם מתעלה על איביזה.

למרות שכולנו רואים מה קורה כאן... :arrow:

שוק- שוב שירוקו, סיאט עשו הנחות רבות מה שפגע בשוק יד 2 וזה מתבטא היטב בעסקת הט.אין העתידית שלך או במכירה..

המלצה אחרונה - י ד נ י ! ! !

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הFR זולה בהרבה מהשירוקו.

אל מול השירוקו יש להשוות קופרה.

חזקה יותר, יפה יותר, נוחה יותר.

דבר נוסף

השירוקו 1400 הינו רכב מיני ספורטיבי, הקופרה הינה רכב ספורט מיני

היא מכויילת ליותר וההבדל יימדד הן בסיבוב והן ברמזור.

פורסם

השירוקו 1400 הינו רכב מיני ספורטיבי, הקופרה הינה רכב ספורט מיני

היא מכויילת ליותר וההבדל יימדד הן בסיבוב והן ברמזור.

לא הבנתי למה התכוונת, אבל מאיפה הבטחון שהקופרה עדיפה על השירוקו מבחינת הנאה מנהיגה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא הבנתי למה התכוונת, אבל מאיפה הבטחון שהקופרה עדיפה על השירוקו מבחינת הנאה מנהיגה?

ואני לא הבנתי מה בדיוק לא הבנת, אני חושב שהוא כתב מה שכתב בצורה הכי ברורה! יכולת נטו! איפה אתה רואה שנכתב על הנאה או כל דבר אחר ?

• תוכן חדש...