Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אוטו קטן לזוג סטודנטים שנוסעים בעיקר בעיר ומדי פעם נסיעות מירושלים למרכז,ושיהיה בעיקר בטיחותי וחסכוני.

אני פוזל לכיוון יונדאי i10 ידנית1.1 שמוצעת לי דרך חבר ב60 אלף חדשה שזהו בערך התקציב.

אינני מחפש דווקא רכב חדש אך חשוב שיהיה מעט מאוד שנים על הכביש.

אם מישהו יכול לתת חוות דעת על הרכב הנל זה מאוד יעזור וגם המלצות על רכבים אחרים.

תודה מראש.

פורסם

בחירה טובה, די חסכוני, רכב חדש עם 3 שנות אחריות וראש שקט, טיפולים זולים, שוק די עירני, יותר חזק מהמכוניות הסטנדרטיות בקטגורייה הזו (כמו האלטו, הC1) ומרגישה כמו אוטו אמיתי להבדיל משאר המכוניות בקטגורייה. די מאובזרת ובטיחותית גם ונראית לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתוך העיר הרכבים האלה יהיו סבירים, אבל אם בטיחות זה מה שמעניין אותך, לא הייתי שם את החיים שלי בקופסא הזאת מחוץ לעיר, ולא משנה כמה כריות אוויר יהיו לה.

פורסם

לפחות באופן יחסי לשאר הקבוצה פלוס מינוס.במאה קמש אין שום רכב שהוא בטוח לכן אתה יכול לקרוא לכל מכונית קופסא בהקשר הזה.

פורסם
בתוך העיר הרכבים האלה יהיו סבירים, אבל אם בטיחות זה מה שמעניין אותך, לא הייתי שם את החיים שלי בקופסא הזאת מחוץ לעיר, ולא משנה כמה כריות אוויר יהיו לה.

4 כריות אוויר, ABS, TCS, EBD וESP ו4 כוכבים במבחני הריסוק לא מספק אותך? אני חושב שזה בהחלט מכובד לרכב במחירו. האלטו באותו מחיר מספקת בטיחות נמוכה יותר, פחות אבזור, מנוע חלש יותר וכדומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
4 כריות אוויר, ABS, TCS, EBD וESP ו4 כוכבים במבחני הריסוק לא מספק אותך? אני חושב שזה בהחלט מכובד לרכב במחירו. האלטו באותו מחיר מספקת בטיחות נמוכה יותר, פחות אבזור, מנוע חלש יותר וכדומה.

כול המבחנים האלה הם טובים ונחמדים, אבל זה יותר בשביל לקבל ציון טוב במבחן בטיחות ולא בשביל להיות תואם למציאות...

אני מציע לך לחפש ביו טיוב "big car vs small car", החוק השני של ניוטון עובד שם במיטבו.

לפותח השרשור- הצעה שלי, תנסה למצוא רכב דיזל משפחתי עם ק"מ נמוך. בתקציב שלך זו משימה אפשרית בהחלט.

פורסם

אתה צודק במאה אחוזים. גם מכונית משפחתית לא בטוחה מספיק לדעתי, מה יקרה כשתתנגש באוטובוס?

הצעה שלי, תנסה למצוא טנק מרכבה טורבו-דיזל עם קילומטראז' נמוך. בתקציב שלך זה אפשרי בהחלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה צודק במאה אחוזים. גם מכונית משפחתית לא בטוחה מספיק לדעתי, מה יקרה כשתתנגש באוטובוס?

הצעה שלי, תנסה למצוא טנק מרכבה טורבו-דיזל עם קילומטראז' נמוך. בתקציב שלך זה אפשרי בהחלט.

הערה דמגוגית ואתה יודע את זה.

רוב הרכבים היום הנוסעים בכבישים הם משפחתיות, ולכן הבטיחות ברכבי מיני נחותה לעומתם.

ברגע שנהיה כמו ארה"ב, שלכול אחד שם יש טנדר, אז ההמלצה למרכבה טורבו דיזל תהיה רלוונטית.

פורסם

4 כוכבים מתייחסים למקרה של תאונה (חס וחלילה) עם רכב מיני מאותה קטגוריה של הI10.

ההסתברות שתהיה תאונה בין שני רכבים באותה הקטגוריה נמוכה מאוד, לא צריך להיות סטטיסטקאי בשביל להגיע מסקנה הזאת לבד.

מכייוון שהרכב הנ"ל הינו מהקטגוריה הנמוכה ביותר מבחינת גודל, רוב הסיכויים שאם תהיה תאונה (חס וחלילה), היא תתרחש עם רכב מקטגוריה גדולה יותר, משמע רכב גדול יותר -מבקרה זה התוצאות ידועות מראש...

המסקנה המבקשת, הכוכבים האלה לא שווים הרבה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני התלבטתי בדיוק כמוך בין מכונית חדשה מחבר לבין מכונית יד שנייה אחרת (בינתיים לא עשיתי עם זה כלום לצערי).

עיקר ההתלבטות שלי היה שה-i10 זו קופסת נעליים שבאה עם מנוע 1100... ואני רגיל ל-1600 לפחות.

מלבד הבעיה שבחוזק המנוע, אני לא רואה סיבה למה לא לרכוש אותה - איכותית, בטיחותית ומאוד זולה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

תודה רבה לכל המייעצים

למרות שבמקביל חיפשתי גם רכב קטן שהוא שנה-שנתיים על הכביש אין שום רכב שמתחרה במחיר הזה,ישנם גם רכבים מאותו דגם שנמכרים בכמה אלפים יותר כמשומשות מאשר חדשות,כל זה רק בגלל הירידת מחיר החזקה שהיתה בשנה האחרונה.

אני אקנה את היונדאי,שוב תודה.

• תוכן חדש...