Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אובד עצות - רכב עד 25 אלף שנת 2001+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי 2 נושאים שכבר פתחתי הבנתי שעוד לא מצאתי את האוטו שמתאים לי.

אני נהג חדש כבר שנה על הכביש.

אני סטודנט שגר בקריות והנסיעות שלי בעיקר מהבית לאוניברסיטה.

הדרישות שלי לרכב הוא שיהיה שנת 2001 ומעלה, אוטומט, שיהיה מרווח, סדאן ולא האצ'בק, צריכת דלק של 1 ל10 ככה שיתאים לי לפקקים ובמחיר עד 25 אלף

יש חיות כאלה?

תודה!

פורסם

ה C5 שלי

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

הדרישות שלי לרכב הוא שיהיה שנת 2001 ומעלה, אוטומט, שיהיה מרווח, סדאן ולא האצ'בק, צריכת דלק של 1 ל10 ככה שיתאים לי לפקקים ובמחיר עד 25 אלף

יש חיות כאלה?

לא. צריכת דלק של 1:10 בנסיעות פקוקות לא תקבל מרוב המשפחתיות 1600-סמ"ק-אוטומט-4-דלתות שיש בתקציב הזה. אבל אתה רוצה סדאן, אז זה משאיר כל מיני מוטציות כמו סוויפט או שרייד סדאן, שהגיעו עם מנועים קטנים יותר וגיר אוטומטי בגרסת הסדאן שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שכבר אמרו- אופל אסטרה.

אם הרכב שמור הצריכת דלק תהייה אפילו 1-12, מרווח אכותי וישאר לך עודף מ25K

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יונדאי אקסנט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמו שכבר אמרו- אופל אסטרה.

אם הרכב שמור הצריכת דלק תהייה אפילו 1-12, מרווח אכותי וישאר לך עודף מ25K

בקיצור,

אוטו ששווה הרבה יותר מהמחיר שלו :-P

העיקר שפחנוע יפני עולה כפול ולא נותן חצי..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

סליחה על השאלה,

מה עם הטיפולים של אופל והחלפים? הבנתי שבנושא הזה יש יתרון למתחרות, אני מאוד מעריך את אופל אבל הנושא הזה קצת מרחיק אותי מהרכב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחירים לרוב החלפים (מקוריים) לא גבוהים יותר מגרמניות אחרות, והתמורה שהרכב נותן ביחס למחיר שלו מפצה על זה.

בעניין טיפולים, תמיד במוסך מורשה יקר יותר, גם במאזדה טויוטה והונדה ושאר היפניים. אם אתה מכיר מוסך לא מורשה שאתה יכול לסמוך עליו - מה טוב. (וזה נוגע לכל רכב, לא רק לאופל)

פורסם

מ2 ביקורים בUMI + בירור עלויות טיפולים שונים.

אני יכול להגיד שהטיפולים + מחירי החלפים לא כאלה יקרים לעומת טיפול מקביל לרכבים יפנים באותו סדר גודל..

כמובן שהמחירים יורדים מחוץ לUMI.

הנקודת טורפה המובהקת שאני יכול לסמן לאחר בדיקה מעמיקה של הספר טיפולים היא שסתום הEGR הארור, כמו בכל רכבי GM.

ומדובר פה על רכב שכבר 9 שנים על הכביש..

מעבר לזה,

טיפולים בזמן + אחזקה שוטפת עם חלפים מקוריים בלבד יקנו לך ראש שקט וסוס עבודה אמין, נוח ומפנק עם הגה מעולה8)

2001 Opel Astra 1.6

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מ2 ביקורים בUMI + בירור עלויות טיפולים שונים.

אני יכול להגיד שהטיפולים + מחירי החלפים לא כאלה יקרים לעומת טיפול מקביל לרכבים יפנים באותו סדר גודל..

כמובן שהמחירים יורדים מחוץ לUMI.

הנקודת טורפה המובהקת שאני יכול לסמן לאחר בדיקה מעמיקה של הספר טיפולים היא שסתום הEGR הארור, כמו בכל רכבי GM.

ומדובר פה על רכב שכבר 9 שנים על הכביש..

מעבר לזה,

טיפולים בזמן + אחזקה שוטפת עם חלפים מקוריים בלבד יקנו לך ראש שקט וסוס עבודה אמין, נוח ומפנק עם הגה מעולה8)

נכון מאד. ועוד מה שחשוב להקפיד זה להחליף רצועת טיימינג ומותחנים כל 60 אלף ק"מ.

פורסם

שכחתי לציין גם סקודה פאביה סדאן וסקודה אוקטביה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקטביה אופצייה מעולה. פאביה ישנה - אומרים שיש בעיות חשמל, כדאי לבדוק את הסוגייה לפני הרכישה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...