Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בטיפול האחרון הוחלף נוזל הקירור ברדיאטור וחויבתי ב-205 ש"ח + מע"מ.

כשאמרתי שהמחיר נראה לי מוגזם, הוסבר לי שמדובר בנוזל איכותי ולא ב"מים עם צבע כמו שמוכרים בהום סנטר".

מדובר במאזדה MX5

2 שאלות:

1. האם המחיר סביר?
  2. האם הנזול שנמכר במקומות כמו הום סנטר הוא אכן מים עם צבע ולכן הממחיר הוא בערך פי חמש?

תודה מראש.

פורסם

נוזל קירור איכותי,ועל אחת כמה וכמה מקורי,עונה על הדרישות הבאות:

1. בנוזל קירור מקורי,ההרכב הכימי מתוכנן כדי למנוע נזק לסגסוגות המתכת מהן עשויים בלוק וראש המנוע,משאבת המים,הרדיאטור והצנרת.שימוש בנוזל לא מתאים/לא איכותי וחמור מכך-מי ברז,יגרום לנזק חמור לרכיבים הנ"ל,נזק שעלול לבוא לידי ביטוי בכסף רב.קיימים גם נוזלי קירור לא מקוריים מיצרנים מוכרים ואיכותיים שיכולים להתאים לרכבך.לא בטוח שהם יהיו הרבה יותר זולים,ובנוסף עליך לוודא שהם אכן מתאימים.

2. בתוך נוזל קירור איכותי יש תוספים שמנוניים המיועדים לשמן את משאבת המים ולשמור עליה.

3. הנוזל מקורי/איכותי מוליך חום טוב יותר וטמפ' הרתיחה שלו גבוהה יותר,כך שבטמפ' נתונה של המנוע הוא יהיה יעיל יותר בסילוק החום.

4. לא רלוונטי לארצנו,אבל קיים - מכיל תוספים נגד קפיאה בטמפ' נמוכות.

בהום סנטר,כמו בחנויות ורשתות נוספות,יש מבחר של מותגים של נוזלי קירור,מאיכותיים ועד מותגים עלומי שם שמוצאם ואיכותם מפוקפקים למדי.

האם המחיר שציינת הוא רק מחיר הנוזל או כלול בתוכו גם מחיר עבור העבודה?

הכל מקרה,תבצע חיפוש בפורום על הנושא של נוזל קירור,ואז תבין טוב יותר את המשמעות של נוזל מתאים מול נוזלי שקר ומים רגילים ומידת הנזק שעלול להגרם משימוש בנוזל לא מתאים.

מקווה שעזרתי,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...