Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 2004-2005 דעה על הרכב לפני רכישה פוטנציאלית

adam.d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לאחר בירורים רבים, במיוחד לאחרונה, אך גם שנים קודם,

הבנתי כי הסובארו B4 מנוע 2.0 שנתון 2004 (אולי 2005), הינו רכב מוצלח מאוד ונבחר לרכב השנה 2004

ע"י בחירת הגולשים(ואללה) וקיבלה שבחים בסיקורים השונים.

כמו-כן יש הטוענים כי הינה "שותה דלק" אבל על סמך בדיקות כאן ובסיקורים שונים ואף באתר שזה המטרה שלו - בדיקת צריכת דלק של הרכבים - יוצא שהממוצע של של הבי 4 קטן יותר ממאזדה 6 ומהרבה אחרות גם עם מנוע

קטן יותר - לכן אני נוטה להאמין כי איננה "שותה" דלק כמו שהרבה טוענים (בעיקר בגלל היותה 4x4).

לסיכום הנני מעוניין לדעת מה דעתכם על הרכב,

ובמיוחד למי שהיה בבעלותו, או עדיין בעל הרכב המדובר,

כמובן בהיבטים של אמינות, טיפולים, עלות אחזקה, וצריכת דלק.

או לחילופין האם ישנה עדיפות לרכב אחר באותו סדר גודל של תקציב (65k).

תודה רבה, רבה לכל העוזרים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי ניסיון רב עם B4 שנת 2004.

יתרונות: אחיזה מצויינת (גם בגלל הAWD) ושילדה שמגיבה מצויין לפקודות יחסית למתחרות.

בנסיעה רגועה הרכב חסכוני יותר ממאזדה 6 בערך ב10%.

מחירי הטיפולים סטאנדרטים והיא מראה אמינות מצויינת מבחינה מכאנית.

איכות חלקי הפנים סבירה פלוס ועד עכשיו שום דבר לא היתפרק.

נוחות הנסיעה על הצד הקשיח אבל מצויינת גם בכבישים משובשים וגם בכבישים מהירים וגליים.

חסרונות: מנוע חלש וחסר מחץ לחלוטין בסל"ד נמוך עם שילוב של תיבה אוטומטית 4 הילוכים ארוכים ותגובה איטית הרכב לא נוסע מהר בלשון המעטה וכמובן שזה גורם לצריכת דלק מוגברת בנסיעה לא רגועה.

מצב הספורט בתיבה אמנם לא לטעמי, היא עדיין לא מורידה הילוכים מהר ובלא מעט מקרים סתם "ניתקעת" על הילוך נמוך גם כשמרפים מהגז לזמן ארוך מהרגיל.

היא יחסית צפופה מבפנים ומחירי חלפי הפח יקרים.

כמו כן בסובארו תנוחת הישיבה נמוכה מאוד, יש כאלו שאוהבים (כמוני) ויש כאלו שלא.

ב2004 האיבזור לא נדיב, אין שליטה מההגה על הרדיו, אין ESP לפי מה שידוע לי ועוד שטויות קטנות ומעצבנות שחסר.

מה שכן קשה מאוד להגיע למצב שבוא הESP צריך להיתערב ורק פרובוקציה מאוד אגרסיבית תוציא את הרכב לאבדן אחיזה.

גם טעויות נהיגה כגון ברקס באמע הסיבוב לא מוציאים אותה משלוותה ברוב המקרים.

אני אישית מאוד אוהב את הרכב, עשה נהיגת מבחן ותחליט סופית.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי ניסיון רב עם B4 שנת 2004.

יתרונות: אחיזה מצויינת (גם בגלל הAWD) ושילדה שמגיבה מצויין לפקודות יחסית למתחרות.

בנסיעה רגועה הרכב חסכוני יותר ממאזדה 6 בערך ב10%.

מחירי הטיפולים סטאנדרטים והיא מראה אמינות מצויינת מבחינה מכאנית.

איכות חלקי הפנים סבירה פלוס ועד עכשיו שום דבר לא היתפרק.

נוחות הנסיעה על הצד הקשיח אבל מצויינת גם בכבישים משובשים וגם בכבישים מהירים וגליים.

חסרונות: מנוע חלש וחסר מחץ לחלוטין בסל"ד נמוך עם שילוב של תיבה אוטומטית 4 הילוכים ארוכים ותגובה איטית הרכב לא נוסע מהר בלשון המעטה וכמובן שזה גורם לצריכת דלק מוגברת בנסיעה לא רגועה.

מצב הספורט בתיבה אמנם לא לטעמי, היא עדיין לא מורידה הילוכים מהר ובלא מעט מקרים סתם "ניתקעת" על הילוך נמוך גם כשמרפים מהגז לזמן ארוך מהרגיל.

היא יחסית צפופה מבפנים ומחירי חלפי הפח יקרים.

כמו כן בסובארו תנוחת הישיבה נמוכה מאוד, יש כאלו שאוהבים (כמוני) ויש כאלו שלא.

ב2004 האיבזור לא נדיב, אין שליטה מההגה על הרדיו, אין ESP לפי מה שידוע לי ועוד שטויות קטנות ומעצבנות שחסר.

מה שכן קשה מאוד להגיע למצב שבוא הESP צריך להיתערב ורק פרובוקציה מאוד אגרסיבית תוציא את הרכב לאבדן אחיזה.

גם טעויות נהיגה כגון ברקס באמע הסיבוב לא מוציאים אותה משלוותה ברוב המקרים.

אני אישית מאוד אוהב את הרכב, עשה נהיגת מבחן ותחליט סופית.

בהצלחה.

מודה לך מקרב לב על המידע, מועיל יותר מכל "דעת מומחים" :wink:

עשיתי עליו נסיעת מבחן, וכמו-כן כמו שציינתי בחנתי אותו מכל הכיוונים בסיקורים וכו',

אך עניתי לי כמעט על הכל, תודה שוב.

דבר אחד אני מניח שיהיה שונה, הרכב הקודם שלי היה פאסאט 130 כ"ס, שדווקא היה משייט ומאיץ,

וייתכן ויהיה לי מוזר קצת "הכבדות" של הרכב כפי שציינת - נתגבר חח..

נ.ב

יש לך הערכה ממוצע צריכת דלק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...