Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה

אני בן 19 כרגע ( בקרוב 20 )

ומעוניין לקנות רכב שיעזור לי בעיקר בנסיעות בבוקר לאיזור הרצליה בבוקר ( פקקים איומים למי שמכיר ונוסע )

התקציב שלי הוא בערך 15K אולי אולי 20K

אבל הבעיה היא שהדלק תהיה בעיה יותר גדולה אחרי הרכישה כי ההכנסה בתור חייל דיי מבאסת

חשבתי על משהו בסגנון לאנסר בשנים של 2000 ~ 2003 או אימפרזה באותם שנים?

אבל זה קשה למצוא רכב באמת במצב טוב במחירים כאלה לא ככה?

פורסם

שלום,

אם הבעיה היא הדלק, ומדובר בנוסע יחיד, בשביל מה רכב משפחתי עם מנוע 1600 סמ"ק?

אם גיר אוטומטי חובה, תחפש לך איזה דייהטסו שרייד 98-99 או קליאו\פונטו ספייס עם גיר ידני (עדיף מבחינת הבטיחות).

נכון שלא מדובר בפוזה של לנטיס או אימפרזה, אבל תעשה את החישובים של הוצאות דלק מול משכורת של חייל.

בנוסף, תשאיר כספים בצד למיקרה של תיקונים, אל תנצל את כל הסכום לקניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שאני יותר בכיוון של גיר ידני

אני מת על רכבים ושואף לקנות רכב שאני ממש אוהב כשיהיה לי את הכסף כמובן

כרגע אני פשוט רוצה להוציא קצת כיף מהרכב שאני יקנה

אני אוהב לנסר זה אותו ממש נחמד / אימפרזה

אבל אני דיי מתוסכל בכל עניין הכסף

זה לא שאני רוצה כבר כמה ימים לקנות רכב אלא כמה חודשים כבר אני חושב על זה

ולא יודע מה לעשות וכמה כסף כדאי לי להשקיע בזה

והאם כדאי עכשיו או לחכות עם זה עוד שנה שנתיים בערך

פורסם

אני לא חושב, שזה נבון לקנות רכב ללא הכנסה קבועה.

ביטוחים, דלק, תקלות - את כל זה צריך לממן אחרי הרכישה.

אני מבין לליבך ולרצון לקנות רכב. אבל תשקול את ההחלטה ברצינות ויותר עם ראש מאשר עם רגש.

אם בסוף תחליט לקנות, תחפש לך פונטו ספייס ידנית במצב שמור או פורד פיאסטה (רק ידנית) - לפחות התחזוקה תהיה פחות יקרה מאשר של לנסר\אימפרזה\לנטיס.

זהו רכב ראשון, חשוב לצבור נסיון נהיגה. אחר כך, כאשר תהיה לך פרנסה, תקנה משהו יותר חזק\גדול\קרוב לליבך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן אני מבין, איכשהו רציתי לקבל את התגובה הזאת

רציתי שמישהו יאמר לי לחכות עם זה כי אני לא רוצה למצוא את עצמי עם רכב שאני לא נהנה ממנו אחרי הכל

בכל מקרה סביר להניח שאני יחכה עם זה לפחות עד לקבע (:

תודה.

• תוכן חדש...