Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקשר עזרה במציאת הבעיה.. התנעה

b0nzZ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני כשבוועים פתחתי אשכול בנושא ואז הבעיה נפטרה עכשיו עוד פעם חזרה אבל קצת יותר קיצוני

אני פותח סווויץ' האורות בדשבורד והרדיו עובדים

שאני מנסה להניע את הרכב שאני מסובב את המפתח האורות בדשבורד נחלשים, אין סטרטר והאוטו לא מניע (מן הסתם:roll: )

רק אחרי 5-6 נסיונות להניע הצחחתי... העם זאת בעיה אופינית של מצבר גמור ?

האלטרנטור תקין 100%

אבא שלי אומר שיכול להיות הבעיה בסויץ' ?

תודה לעוזרים !!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כצעד ראשוני ופשוט,

תבדוק את חיבורי הכבלים להדקי המצבר(חופש,קורוזיה) ואת שלמות הכבלים וההדקים באופן כללי.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם

עכשיו ניקיתי את ההדקים של המצבר מקורוזיה..

מקווה שזאת היתה הבעיה דרך אגב שחכתי לציין שהבעיה הזאת קיימת משהו כמו שנתיים

זה בא והולך... לא יודע למה :\

חשבתי עם החלפת האלטרנטור הבעיה תעלם (האלטרנטור היה פגום הוא נתן מתח מאוד גבוה למצבר-והבעיה באמת נעלמה לכמה חודשים)

אבל אני מקווה שהבעיה פה היא הקורוזיה...

אממ אני יעדכן בהמשך הימים הקרובים תודה לעוזרים באמת מזמן לא ניקיתי את הקורוזיה ולא היתי חושב על זה לבד... נראה לי שזאת באמת הבעיה כי ההדקים היו מפוצצים בקורוזיה מפנים (מבחוץ לא היה ניתן לראות זאת בגלל זה לא חשבתי על זה) :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רבותי היקרים.

שימוש מרובה בניקוד, אסור על פי הוראות וכללי הפורום הטכני, ובכלל.

אנא הקפידו על הכללים.

פותח התרד' שים לב: יש לרשום כותרת על פי הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני, קישור נמצא בחתימתי, ובהודעות הדביקות של הפורום הטכני.

נעול.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...