Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדלים במחירים.

אני מנחש שפירלי הם P6000.

אם תרשום את המחירים, אוכל להגיב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מעוניין לדעת מה היתרונות והחסרונות של הצמיגים כמו מי יותר שקט ,מי נשחק יותר מהר מי אוחז את הכביש בצורה טובה יותר (שוב נהיגה נורמלית ידי פעם 130-140 בכביש 6)...

בלי קשר למחיר אח"כ אני אוכל להחליט אם "שווה לי" או לא.

בגדול:

פירלי 390 ש"ח (אכן P6000)

יוקוהומה\קונטיננטל: 250-350 ש"ח

פלאקן: 250 ש"ח

תודה רבה :-)

פורסם

Uniform Tire Quality Grade Standards -UTQG מגדיר שלשה נתונים המגדירים את איכות הצמיג:

Treadware , המדד הבסיסי הוא 100 ככל שהציון של הצמיג גבוה יותר - הוא ישחק לאט יותר לצמיג ממוצע ציון 300-400

Traction , הציונים הם AA, A, B, C צמיגי AA הם בעלי האחיזה הגבוהה ביותר , צמיגים בציון A הם צמיגי כביש רגילים

Temperature , הציונים הם A,B,C - למרבית צמיגי כביש יש ציון A המציין את יכולת פיזור החום במהירות גבוהה מ- 115MPH

תרשה לי להעיר כי כנהג שמגדיר את עצמו לא מבין ולא מחפש צמיג ספורטיבי , אתה מתלבט יותר מדי.

כל הצמיגים שהוצעו לך, יענו לדרישות השימוש שלך. נניח לצורך הדיון שהביצועים של כל הצמיגים סבירים בהבדלים קטנים ואילו ההפרש במחיר משמעותי.

ככלל, צמיגים ספורטיביים עם אחיזת כביש גבוהה ישחקו מהר יותר מצמיגים "חסכוניים".

אם אתה מתעקש לעשות עבודת מחקר עם מטריצות החלטה - מציע ש"תחפור" בעצמך את הנתונים. הכנס לאינטרנט וחפש באתרים מה נתוני הצמיגים (תמצא זאת לגבי דגמי צמיגים המשווקים בארה"). אם לא מספיק לך - פנה אל יבואני הצמיגים ובקש את הנתונים. זכור רק שיש הבדלים מכיוון שכל יצרן בוחן את צמיגיו באופן מעט שונה.

בהצלחה ונסיעה בטוחה.

פורסם

פאלקן שקטים מאוד, לא נשחקים מהר (מדד שחיקה 360), אחיזה לא רעה, אבל בהחלט אוחזים פחות טוב מפירלי P6000 (עם מדד שחיקה 180).

אם יוקוהאמה A.DRIVE עולים קרוב לפאלקן, הייתי בוחר ביוקוהאמה. קונטיננטל - אין לי מה להגיד מבלי שתציין את הדגם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום, אני מנסיון אישי ממליץ על "צמיגי ג'ינו" שעובדים עם האת TIRES4U:

http://www.tires4u.co.il/P27231/?iGarageID=3

שירות מהיר , יעיל ויחס טוב ללקוח, אפשרות לשלם ב 6 תשלומים.

עשיתי לך סינון ראשוני לגבי הדגמים:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=3&r=14&a=60&s=185&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=113&mm=6&mm=3

מתוך כל זה תשאיר רק את הדגמים עם קוד מהירות H

כמובן, לא יהיה להם את הכל במלאי. תרים טלפון, מקסימום תזמין יום לפני.

אני אישית הייתי מעדיף את KLEBER HP2 או את YOKOHAMA A.DRIVE. אבל גם FALKEN 912 בסדר, פשוט ההפרש בין פאלקן לקלבר או יוקוהאמה לא גדול.

יש במקום גם אפשרות לבצע כיוון פרונט, ולמי שקונה צמיגים המחיר לכיוון פרונט זול למדי.

מקום נוסף לקנית הצמיגים שאני מכיר ונוצר לי רושם טוב, זה "צמיגי מצדה":

http://www.d.co.il/9484140/42570/

תודה רבה לכל העוזרים,

לבסוף קניתי KLEBER HP3 חדשים וטריים אצל ג'ינו...

נתראה בדילמה הבאה.

• תוכן חדש...