Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי הצעה לקנות גולף 2001 ג'נריישן מנוע 2000 160,000 ק"מ יד 4, הרכב עבר שיפוץ מנוע וגיר +טיימינג ברקסים בעלות כוללת של 15 אלף שח,

הקניה היא מאדם מבוגר (מעל 80) כך שהאמינות גבוהה יותר, המחיר טוב מידי.

מה אני צריך לדעת לפני בדיקה? האם השיפוץ הכללי צריך להרחיק אותי או לקרב אותי מלקנות?

ברכב כשמסובבים חצי סוויץ נשאר בלוח סימון של מנוע עם כיתוב המורה לבדוק, כשמדליקים את המנוע הסימון יורד. מה זה אומר?

האם בבדיקה מחברים את הרכב למחשב ויאמרו לי מה הסימון הזה בדיוק אומר?

נ.ב. המידע חשוב למחר בבוקר

פורסם

הנורה שנכבית זה בסדר. ככה זה אמור להיות. אל תתרגש מזה.

לחפש בעיות בגולף אפשר מפה ועד להודעה חדשה.

אם המחיר באמת מצדיק רכב עם הקילומטרז' הנ"ל, קח את הרכב למוסך רון שיתן מבט והוא כבר יספר לך את כל מה שאתה צריך לדעת על הרכב.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

travian מה הפירוש כך אמור להיות? אמור להיות כיתוב בלוח לבדוק את המנוע???

הבעיה שאני לא יכול לסחוב אדם בן 80 מירושלים לת"א, אם אתה או מישהו בפורום מכיר מומחה מקצועי ואמין לגולף בירושלים זה יעזור לי מאד.

Infinity הבעיה בגולף שהמוכרים רוצים עליה מחיר מלא+ והמחירון שלה כשלעצמו גבוה מאד יחסית, וכשיש הצעה טובה ובטוחה היא נחטפת מהר מאד (חטפו לי אחת אחרי שבדקתי), כמו שיש הרבה מוכרים יש גם הרבה קונים, כך שללכת על הטוב והבטוח קשה מאד להשגה, בכל מקרה בתקציב שלי.

ובכלל בבדיקה קניה במכון בודקים את מחשב הרכב?

פורסם
לא מתחברים למחשב ולא עושים דיאגנוסטיקה.

אז מה הדרך לא ליפול עם תקלות במחשב?

והאם יש תקלות שרק המחשב יכול להצביע עליהם ובבדיקה במכון הם לא יכולים לדעת אותם?

ושוב האם משהו מכיר איש מקצוע אמין המתמחה בגולף בסביבות ירושלים שיוכל לתת דיאגנוסטיקה?

פורסם

ללכת למוסך שיכול להתחבר ולסרוק תקלות.

כן, יש דברים שהמכון בכלל לא נוגע בהם.

מוסך "המכונית" בתלפיות הוא מוסך מורשה, וממה ששמעתי (לא הייתי שם) הוא מוסך די מקצועי.

על צ'מפיון מרכזי י-ם אני לא ממליץ (שם כן הייתי)

V5

פורסם

אנג'ל, כן, אמור להיות כתוב בלוח השעונים לבדוק את המנוע.

כל עוד הוא לא מונע הנורית דולקת.

בהנעה נכונה, תמתין בחצי סוויץ' עד שרוב הנורות האדומות יעלמו, ואז תתניע.

אם נורית "בדוק מנוע" נשארת דלוקה גם אחרי ההנעה, אתה בעיה.

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...