Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומטי בקורסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני רואה שיש סוגי תיבות שונות לקורסה: רובוטית, איזי', אוטומטית וכל מיני אחרות. אני שוקל לרכוש קורסה 2003. למיטב זכרוני בחנתי פעם קורסה, נראה לי שנת 2001 אם אינני טועה, כשנהגתי בה בזמן העברת הילוך הרכב כאילו השתנק או התכנס לתוך עצמו.... ההעברה הייתה מאד לא נעימה.. האם זה קיים גם בשנת 2003 בגיר האוטומט??? או שוהוא יותר מוצלח? תודה!

פורסם

מנסיון של 6 שנים עם הרכב

לנו יש 2002 עם גיר הרובוטי

אתה צריך לחשוב עליו כעל גיר רגיל

כלומר ברגע שמרגיש שהרכב רוצה להעלות הילוך אתה מוריד לרגע רגל מהגז ומחזיר אחרי שנייה כמו בגיר רגיל

ברגע שאתה מתרגל לזה האוטו ממש נוח ואתה אפילו לא מרגיש את העברות ההילוכים

אמא שלי שהיא כבר 60+ נוהגל על הרכב ביום יום בעיר וממש מסתדרת ונהנת איתו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי

מנסיון של 3 שנים עם קורסה 2003, רכב לא רע בכלל, וכמו שקודמי כאן אמר, צריך להתנהג עם הגיר הרובוטי כמו

על ידני.. לא כזה סיפור ואפילו קצת יותר מהנה מאוטומט... (למשל בתוך העיר אפשר "למשוך" קצת את ההילוכים ואפילו לחסוך קצת בדלק..)

• תוכן חדש...