Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאמין שזה לא ייחודי לרנו 19 95 שלי:

שמשת הנהג, שיש לה כפתור משולב - הרמה מלאה והרמה רק כשלחוץ - מצב הרמה מלאה כמעט לא עובד - מרים מעט ועוצר. בלחיצה "ידנית" החלון עולה.

(המתג עצמו, עד כמה שאני זוכר, הוחלף בחדש מקורי לפני כ- 4 שנים) - מעניין אותי להבין איך העסק עובד.

אם החלון עולה, משמע המנוע תקין. ואם המתג של ההרמה המלאה מזיז את החלון (ומוריד אותו הורדה מלאה), משמע את הפקודה הוא נותן... אז מה לא בסדר?

ומה אפשר לעשות אם שמשה (אחרת) עולה בקושי (צריךלעזור לה עם היד)? שמתי WD40 על המסילות, שיפר קצת את המצב, אבל לזמן קצר.

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נקה קודם כל את מסילות החלון מלכלוך בעזרת קיסמי אוזניים .

השפרץ ספריי סיליקון במסילות והמצב ישתפר .

בכל חנות אביזרים לרכב יש ספריי כזה .

עדיף הספריי של ליקווי מולי .

נראה לי שהמפסק עייף , פרק אותו ואם יש אפשרות לפותחו נקה את מגעיו .

יש מפסקים שאפשר לפרק ולהגיע למגעים .

פורסם

ספרי סיליקון באמת עדיף על ספרי משחרר חלודה. יתכן שכבר מסילות הגומי של השמשה כבר יבשות וזקוקות להחלפה, אז אם ספרי הסיליקון לא יעזור כדאי לנסות לבצע כוון למגנון השמשה ואם לא עוזר אז להחליף גומיות.

לגבי פונקציית הרמה אוטומטית, אולי נדרש תהליך איפוס או לימוד, שלא בוצע אחרי החלפת המתג.

פורסם

תודה לכם,

1. לגבי החלון שעולה בקושי - גם אני יודע שספריי סילקון עדיף - רק שמה שקניתי מתוך מחשבה שזה ספריי סיליקון ויתאים -"סיליקם", התברר שזה חומרשמיועד להפרדת תבניות בתעשיה, ונמצא כאוד חומר שמבוסס על מוצרי נפט, ולא עזר (אולי מעט בשלב ראשון).

היות והתזתי לשם גם את ה- WD40, וגם את זה, יכול להיות שדווקא החמרתי את הבעיה? אם זה כך, יש דרך לשפר/לפתור?

2. לגבי המתג - הוא הוחלף לפני ארבע שנים ותפקד יופי, כך שאין בעיית איפוס - אלא אם משהו השתנה, רק שאיך מאפסים?

בכלל, מעניין אותי איך שילוב המתגים הזה עובד - כאמור זה מתג משולב - יש כפתור להרמה מלאה, ולחצן קטן להרמה רק כל עוד הוא לחוץ... - אם הלחיצה על ההרמה המלאה מגיב אבל לא מרים, והלחצן להרמה כל עוד לחוץ מרים - הבעיה באמת במתג? הוא אכן ניתן לפירוק, וזה מה שאעשה, אבל אני מאוד מעוניין להבין איך זה עובד? עם מגנט? דו-מטאל?

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...