Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי אוקטביה חדשה מהחברה והציעו לי כאופציה מערכת מולטימדיה שכוללת גי פי אס,דיבורית,מצלמת רוורס וחישניים ב7000 שקל!!! למה כל כך יקר? האם אפשור להשיג בצורה פרטית מערכת ברמה כזאת במחיר שפוי? לדוגמא 3000 שקל או שאני "חי בסרט" כמו שאומרים?

פורסם

יש כזה דבר ב3200 ש"ח שמתאים לסקודה ופולקסווגן אבל ללא חישנים על חישנים תשלם עוד 500 ש"ח

אבל ישנם מכשירים ב6000 הכל עניין של רמות וסוגים . בדרך כלל בחברה הם דופקים מחירים הם אומרים

לעצמם שלמי שיש 180,000 שקל לרכב אז עוד 7000 קטן עליו ,זה דעתי בלבד

פורסם

יבואנים:

הבעיה עם היבואנים , זה לא המחיר הגבוהה שהם מבקשים על מערכת מולטימדיה - אלא שגם בסוף הם מתקינים לך משהו סיני שאפשר להשיג באיביי בפחות מ 400 דולר. הרי ההתקנה אינה כזאת מסובכת , ואני לא חושב שליבואן יש מתקיני על עם הכשרה מיוחדת של היצרן או לחילופין ההתקנה נעשית אצל היצרן...

אם כבר לבקש מחיר גבוה אז לפחות לספק מכשיר איכותי מבית טוב. - לרכוש רכב שמצוייד בשיא הטכנולוגיה (מנועי טורבו, גיר רובוטי כפול מצמדים ושאר ירקות ) , אבל בחלק הבידורי יש רגרסיה.

כמות מול איכות: למכשירים הזולים יש יתרון מאוד גדול , הם עמוסים בתכונות, למעשה אפשר לבצע איתם הכל, הם יכולים להיות בירבורית bt , אפשר לראות איתם סרטים , חיבור למסכים אחוריים, gps , מצלמת רוורס, חיבור לאיפוד ושאר ירקות. (אתה יכול מן הסתם להציץ באשכול של הבחור שרכש לאון חדשה, ועל הויכוח שהתעורר שם אם הבחירה שלו להשאיר את המכשיר הסיני -לעבוד עם כל רכיבי ההיי-אנד האחרים שלו היא מוצדקת או לא )

לקבל מכשיר שיודע לבשל את כל הסלט הזה מבית טוב זה באמת מחיר גבוה.

לגבי 3000 ש"ח אפשר לרכוש את דגם הכניסה של פיונייר avh-3200bt , שכולל בירבורית, dvd , יציאה למסך אחורי, תמיכה באיפוד , כניסה למצלמת רוורס, ואפשרות לחיבור gps

זכור שהמחיר בדכ' לא יכלול התקנה , מסגרות ומתאמים אם צריך , מצלמת רוורס (אחת מאיכות טובה עולה כסף)

ֿ, ובדוגמא הנ"ל תוספת ה gps היא יקרה כי מדובר ביחידה חיצונית יעודית של פיונייר .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לגבי קישור למערכת ב3200 אין לי פשוט חבר שלי התקין בכפ"ס כולל GPS, וברור שהמכשיר סיני גם פיוניר עושים בסין וגם

בלפונקנט מייצרים בסין ,מכשירים של אותם חברות שמיוצרים ביפן או גרמניה עולה פי 3 ואז אף אחד לא משלם

את המחיר. אני יודע שפיוניר מייצרים מכשיר ברמות הגבוהות שלהם ביפן אבל המחיר בהתאם לשיקולכם

פורסם

שלום

לגבי מערכת מוטימדיה במחיר שפוי יש לי ברכב מערכת של אודיוטק, אני יודע שיהיו כאן חברים שיגידו שזה זבל סיני שלא שווה להשקיע בו אבל...

המכשיר מותקן אצלי כשנה ולא הייתה לי בעיה אחת ואני נהנה ממנה ומעל הראש,

בנוסף התקנתי מצלמת רוורס וחיישנים.

לגבי הGPS לא התקנתי למרות שניתן להוסיף פשוט העדפתי להישאר עם מכשיר הGPS הישן האמין והטוב שלי...

והמחיר של כל המערכת מגיעה בטווח המחיר שציינת.

שבוע טוב ובשורות טובות...

רונן - אוטורוני התקנות

www.a-roni.co.il

פורסם
לגבי קישור למערכת ב3200 אין לי פשוט חבר שלי התקין בכפ"ס כולל GPS, וברור שהמכשיר סיני גם פיוניר עושים בסין וגם

בלפונקנט מייצרים בסין ,מכשירים של אותם חברות שמיוצרים ביפן או גרמניה עולה פי 3 ואז אף אחד לא משלם

את המחיר. אני יודע שפיוניר מייצרים מכשיר ברמות הגבוהות שלהם ביפן אבל המחיר בהתאם לשיקולכם

יחי ההבדל הקטן... כמעט כל האלקטרוניקה היום מיוצרת בסין ואין רק שם מפעל אחד וגם לא שניים.

ההגדרה למכשיר "סיני" אינה בהכרח רק קשורה לארץ ייצורו ואם סיני עם צופסטיק אכל עליו אגרול. ההגדרה סיני יותר משיוכת למי תכנן, ועומד מאחורי המכשיר הזה. האם זאת חברה עם מוניטין? עם פיתוחים משלה? , או איזה תכנון מדף של חברה עלומת שם שמשתמשת ברכיבים הזולים ביותר של אלו שנפלו מפסי יצור אחרים.

באותה נשימה נגיד שמקבוק פרו שמיוצר ע"י פוקסקון הסינית הוא בדיוק אותו הנייד עלום השם שקונים ב 200 ש"ח -הלא שניהם מיוצרים בסין לא?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר למכשיר שמיוצר בסין לא משנה אם המהנדס גרמני או יפני או יהודי בקרת האיכות שלהם על הפנים הסיני יודע שעל

כל מכשיר שהוא מרכיב הוא מקבל 2 גרוש אף אחד לא עושה שם בדיקות רציניות ,גם בגרמניה מרכיבים ועושים טעויות

אבל המכשירים נופלים בבקרת איכות שלהם. יש לי מכשיר של פיוניר 9000 לפני 12 שנים MADE IN JAPAN האיכות צליל

שיש למכשיר אין היום שום מכשיר של פיוניר ברמה הזו וזה תקף לגבי בלנפונקט הגרמני תשמע מכשיר שלהם לפני 15 שנים

ותבין .

פורסם

כאן הטעות שלך .. זה שהייצור בסין זה אומנם להוזיל את העלויות , אבל! בקרת האיכות נשארת ביידים של המפתח כי רק לו יש את הכלים לבדוק ולתקן. היצרן גם יכול להוציא גירסאות קושחה לעידכון . לבצע ריקול אם צריך. אז מה אם זה מיוצר בסין.

אותו כנ"ל תגיד שטויוטה שמורכבת בטורקיה עלובה יותר מטויטה שמורכבת ביפן.. או סוזוקי אלטו שמיוצרת בהודו עלובה יותר ובקרת האיכות שלה דפוקה יותר (אם בכלל יש לשיטתך ) מאשר ביפן

מה לעשות , כאשר יש אבא למכשיר הוא דואג לחינוך שלו שלא יצא דפוק. וכאשר המכשיר הוא יתום לאף אחד לא אכפת.

אני גם בדעה כי מוצרי אלקטרוניקה בידורית שיוצרו לפני 15 שנה בנייתם היתה טובה יותר. אבל האוריינטציה היא אחרת,והיא שיווקית בעיקרה, אין שום כוונה שהמכשיר יחייה לנצח.

• תוכן חדש...