Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באמצע הנסיעה ראיתי שחום המנוע עלה ושמעתי מן תקתוק מוזר. התרמוסטט שלי בעייתי ואני לא סומך עליו כבר כמה שנים, אבל הרעש המוזר גרם לי לעצור.

ברגע שעצרתי הרכב כבה וכמה נורות נדלקו ( הנורות לא נדלקו עד שעצרתי).

כשיצאתי מהרכב גיליתי שהמים נוזלים לגמרי עד שנגמרו תוך דקות ספורות.

בעבר הייתה איזה צינורית שהחלפתי גם עקב נזילה.

יש לציין שהרכב הניע ועלה "בכוחות עצמו" על הגרר, אבל הנזילה גרמה לי להבין שהוא צריך לראות מוסך.

מדובר באופל קורסה 98.

אשמח לשמוע פרטים על הבעיה שצפויה לי ועל מה שקרה שם כדי שאני אבין מה לא לעשות שוב, וכמה תיקון צריך לעלות.

תודה מראש, אם החסרתי פרטים חיוניים אני אוסיף בכיף

פורסם

צינור מים נקרע וכתוצאה מכך הרכב התחמם, לא ניתן לדעת דרך המחשב איזה צינור נקרע ומה הנזק,

אם כיבית את המנוע מיד ייתכן ולא נגרם נזק למנוע אם לא שמת לב לשעון החום והמנוע התחמם זמן ממושך המנוע עלול להנזק.

בכל מקרה אסור ליסוע עם הרכב ויש לגרור אותו למוסך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
התרמוסטט שלי בעייתי ואני לא סומך עליו כבר כמה שנים, אבל הרעש המוזר גרם לי לעצור.

אשמח לשמוע פרטים על הבעיה שצפויה לי ועל מה שקרה שם כדי שאני אבין מה לא לעשות שוב, וכמה תיקון צריך לעלות.

כמו שקודמי כבר רשם, קשה מאוד דרך הפורום לדעת מה הבעייה הצפויה. זה יכול להיות החל מצינור שניקרע, טרמוסטט שנתפס ועד לתוצאות של זה, כגון לעשות ראש מנוע או אפילו יותר מזה.

גש עם הרכב למוסך אמין באיזור שלך וקבל מהם חוו"ד.

בכל אופן, להבא ממליץ לטפל בבעיות כאלה כמו טרמוסטט שהיא יחסית זולה לתוצאות שעלולות להגרם מכך.

אתה משתמש במי ברז או נוזל קירור?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני משתמש בנוזל קירור בלבד.

היום התקשרו אליי מהמוסך ואמרו שצריך להחליף רדיאטור כי הוא נסדק ( 1060 ש"ח, סביר?? )

ורק אחרי שיחליפו רדיאטור יוכלו לבדוק אם המנוע נפגע.

נשמע כמו מסחטת כסף כלשהי למרות שהמוסך נחשב אמין באיזורנו, אבל האם שווה לקחת סיכון כזה?

אם המחיר הסופי שיצא לי מהמוסך יהיה כמה אלפים אני לא יודע אם אופל קורסה 98 שווה את ההשקעה.

אם משהו יודע על נושא של קניית רכבים עם תקלות וממליץ אני אשמח לשמוע, או כל טיפ למצב המעיק שנקלעתי אליו.

שוב תודה למי שענה ולמי שיענה!!

פורסם

אם יש חור ברדיאטור, אז כמה שאני מבין גם ככה אתה לא תוכל לנסוע. אתה שוקל אפשרויות נוספות חוץ מלתקן את הרכב ולנסוע? אם לא, אז אני במקומך הייתי מחליף את הרדיאטור בתור התחלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אמרו שיש סדק ברדיאטור וצריך להחליף. השאלה מה האפשרויות שיש היום אם אני לא מתקן.

כמה מקבלים היום על רכב כזה לפירוק?

יש מישהו שקונה רכבים כאלה מתקן בעצמו ומוכר?

פורסם

למה למכור את הרכב? אני משער שלא תרכוש רכב חדש מהחברה אלא רכב בשנה ובמצב פחות או יותר זהה כך שתקלה כזו יכולה להופיע לך שוב ומן הסתם גם תופיע.

בנוסף, אמנם תצטרך להשקיע היום 1000 ש"ח אך הרכב ימשיך לשרת אותך, מצד שני אם תמכור היום בכמה אלפים בודדים (מאוד בודדים) תצטרך להשקיע הרבה יותר כדי לקנות רכב אחר כך שבספו של יום הוצאת הרבה יותר.

לפי דעתי, בקש מהמוסך שיבדוק היטב את הרכב ויגיד לך בדיוק מה הבעיות שבו ומה עלותם, רק לאחר מכן ניתן יהיה לתת לך עצה יותא טובה, וכמו שנכתב מעליי, נראה שמחיר לרדיאטור מאוד יקר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
למה למכור את הרכב? אני משער שלא תרכוש רכב חדש מהחברה אלא רכב בשנה ובמצב פחות או יותר זהה כך שתקלה כזו יכולה להופיע לך שוב ומן הסתם גם תופיע.

בנוסף, אמנם תצטרך להשקיע היום 1000 ש"ח אך הרכב ימשיך לשרת אותך, מצד שני אם תמכור היום בכמה אלפים בודדים (מאוד בודדים) תצטרך להשקיע הרבה יותר כדי לקנות רכב אחר כך שבספו של יום הוצאת הרבה יותר.

לפי דעתי, בקש מהמוסך שיבדוק היטב את הרכב ויגיד לך בדיוק מה הבעיות שבו ומה עלותם, רק לאחר מכן ניתן יהיה לתת לך עצה יותא טובה, וכמו שנכתב מעליי, נראה שמחיר לרדיאטור מאוד יקר.[/QUOT]

לגבי קניית רכב נוסף- אם אני מוכר אני לא מתכנן לקנות בזמן הקרוב ( אני הולך להיות סטודנט )

לגבי המוסך- הם טוענים שלא ניתן להמשיך לבדוק עד שיוחלף הרדיאטור הסדוק.

אם יש עוד מידע על תקלות שיכולות להיות בהמשך לרדיאטור סדוק אני אשמח לשמוע, כי ממה שהבנתי יכול להיות בעיות במנוע שזה כבר יוצא אלפי שקלים ( נוספים לרדיאטור ) ואז יוצא מצב שאני משרת את הרכב ולא להפך.

ואם עסקינן ברדיאטור- מה מחיר סביר כולל עבודה?

• תוכן חדש...