Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

היום בחיפושים שלי ביד שניה מצאתי פיג'ו 206 שנראת לי שמורה שנת 99 יד 3 עברה 172 אלף קילומטר,

אז כנראה אני יסע לבדוק את האוטו בסופ'ש..

אני רק רוצה לציין שאין לי ניסיון בקניית רכב בכלל (אני נהג חדש ויש לי רישיון שנה וכמה חודשים, בנתיים אני נוהג על האוטו של אחי טויוטה קורולה 96) אז צריך כאן את העזרתכם..

מה אני צריך לבדוק בקניית רכב יד שניה, איך אני יכול לזהות תקלות רציניות ברכב בזמן נסיעת מבחן..?

ועל מה אני חייב לשים דגש בקניה..

ועם יש לכם משהו להוסיף זה רק יעזור לי, תודה ושבוע טוב.!

בנוסף, מה אתם אומרים על קניית רכב מליסינג.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

בקשר לבדיקות, בשרשור הזה יש מאמרים שיעזרו לך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260104

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וואו תודה רבה יש שם הרבה מדריכים מאוד מושקעים שעזרו לי!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

• תוכן חדש...