Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הרכב הוא וולוו s80 שנת 99 מנוע 2800 טורבו-t6

אתמול במהלך נסיעה בכביש מהיר הבחנתי במד החום שלי שהוא מגיע לאזור האדום עצרתי בצד כיביתי את הרכב המתנתי מספר דקות וכשהרכב התקרר בדקתי שמן ומיים כמובן להפתעתי נוכחתי לדעת שאין מחסור לא בשמן ולא במים , הנעתי את הרכב והמשכתי בנסיעה ולאחר 500 מטר הרכב שוב התחמם , אני רוצה לציין שברגע שעצרתי בצד. והרכב נשאר דלוק החום ירד חזרה למקומו הרגיל , במהלך נסיעה חום המנוע עולה כאשר הרכב עומד במקום ואף לאחר התחממות הוא מתקרר ועם התחלת הנסיעה מתחמם בשנית , כמו חן נבדקה אפשרות למעבר פרוץ ולא אין טחינה - מיונז במנוע או במיכל העיבוי , אשמח לחוות דעת אשר תשפוך אור על. הימצאותם של תקלות אפשריות , בברכת יום טוב ותודה לעונים .

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאשר הרכב התחמם פתחתי את תא המנוע , וראיתי שהוונטה לא מסתובבת.... אציין שבהדלקת החימום ברכב המנוע התקרר במעט..

פורסם

תתניע את האוטו, חכה כמה דקות ובדוק האם הוונטה נכנסת לעבודה.

אם כן, שוללים וממשיכים הלאה.

אם לא, כנראה שעלית על הבעיה :wink:

אגב, בדוק שוב שמן מים כאשר האוטו קר ועמד כמה שעות במצב מאוזן!

פורסם

בדקתי הבוקר שמן מים , וגם בדקתי את העיניין עם הוונטה והיא לא נידלקה , הוסיף ואומר שהאוטו מתחמם בנסיעה ומתקרר בעמידה

פורסם

מהיכרות קצרה ומועטה עם הT6, הייתי אומר לך עכשיו ללכת לבדוק פיוזים וכו' אבל ברכב הזה זה קצת מפחיד ואני הייתי הולך למוסך שאני סומך עליו ולא מתעסק איתו.

פורסם

לא הוונטה לא נדלקה , אני חושב שעקב כך שלא עובר מיים לרדיאטור הוונטה לא נידלקת כי בעצם הרדיאטור לא מתחמם עקב חוסר מים בתוכו

פורסם

בעיקרון לפי מה שאתה רושם שהוונטה לא נדלקת עקב חוסר מים ברדיאטור זה הגיוני אבל אמרתה שבדקתה מפלס מים בבוקר והיה תקין ,אז אומרים להיות לך מים שם והוונטה אמורה להכנס לפעולה כאשר הטמפ מנוע תגיע לטמפ עבודה תקינה (מאמין סביב ה 85-92 ),אבל עקב בעיה חשמלית בוונטה היא יכולה לא לפעול .

כאשר אתה בזמן נסיעה אתה מאמץ את המנוע ,בזמן עמידה הוא מתאמץ פחות ועקב כך העומס יורד ולפי כך גם הטמפ.

תבדוק את הבעיה במוסך שאתה סומך עליו !

פורסם

המים נמצאים במידה הנכונה במיכל העיבוי לא ברדיאטור אין לי אפשרות לבדוק את זה אבל כאשר הרדיאטור מתחמם הוא זה שאמור להפעיל את הוונטה ולא החום במיכל העיבוי עכשיו מה שאני חושב זה שעקב כך שמיים לא עוברים לרדיאוטר אז אין בו מיים חיים ככה שאין לו אינדיקציה מתי להפעיל את הוונטה..

פורסם

בסבירות גבוהה שהרדיאטור סתום או שמשאבת המיים אינה תקינה.

בזמן נסיעה מהירה לא עוברת כמות מיים גדולה שאמורה לעבור ברדיאטור ובמנוע עקב סתימות ברדיאטור או תקלה במש' המיים.

לכן בעמידה, שבה כמות מיים קטנה יותר מספקת לקרור המנוע אין בעיית התחממות.

אם מאורר הרדיאטור לא היה פועל, בגלל תקלה בו, אז הרמנוע היה מתחמם דווקא בעמידה שבה אין זרימת אויר כמו בנסיעה עקב מהירות הרוח.

נא עדכן בהמשך ממצאים ותוצאות.

בברכה - רפי לין

פורסם

הרכב במוסך שאמר לי שהצינור התחתון קר מה שמעיד על רדיאטור סתום ודרש 500 שח במידה והרדיאטור יעמוד בתיקון או 2000 במידה ויזדקק להחלפה לחדש...

• תוכן חדש...