Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר הסופה האחרונה והראשונה לחורף זה נתקלתי בסיטואציה הזו:

דוד השמש אצלי בבית לא הודלק מאז החורף שעבר, זו הייתה הפעם הראשונה שהדלקתי אותו מאז.

פעם ראשונה היה פעיל כחצי שעה ולאחר מכן כיביתי אותו, יום למחרת הדלקתי אותו והוא הקפיץ את הראשי בבית, ככה גם בעוד כמה ניסיונות הדלקה, הקפיץ את הראשי מיד עם הפעלתו.

לאחר יום הדלקתי אותו שוב, לקח לו כעשרים שניות ושוב הקפיץ את הראשי.

השאלה היא האם מדובר בוודאות בתקלה בגוף החימום או שמדובר בחלק אחר?

הדוד הוא 150 ליטר של כרומגן, חגג 10 שנים לפני כמה חודשים, אשמח לדעת עלות של החלק אותו צריך להחליף, היכן ניתן להשיג ומהו סדר העבודה לתיקון.

אני מניח שאעשה זאת בעצמי כדי לחסוך זמן כסף וסתם בשביל ללמוד.

תודה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אצלי זה קרה כל שנה בשלושת השנים הקודמות.

הזמנתי בעל מקצוע אמין ונחמד, והוא החליף לי גוף חימום+טרמוסטט (שנרטב) ב 350 ש"ח.

סדר העבודה - לנתק את הדוד מהחשמל, לסגור את המים שמגיעים לדוד.

להוציא גוף חימום שנמצא מתחת למיכל (כמובן, המים ייצאו מהדוד), להרכיב גוף חימום חדש עם שרוול פיזור חום מהיר (אפשר להעביר שרוול ישן), לפתוח מים בבית, לפתוח ברזים של מים חמים (כדי להוציא אויר). כאשר המיים מתחילים לזרום מהברזים הפתוחים, לסגור אותם (את הברזים) וכאשר הדוד יתמלא, להדליק חשמל ולוודא שהדוד מחמם.

אם שגיתי\ שכחתי משהו, חברים, תקנו אותי\תשלימו את החסר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...