Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי קיה ספיה שנת 98, ואני מחפש סט שלם; קומפוננט לדלתות מקדימה, סאב ומגבר שיחזיק אותם.

יש לי תקציב של עד 1500 (גג), כמה שפחות עדיף כמובן.

חשבתי על משהו בסגנון של morel tempo 6 לקדימה, סאב של פיוניר + תיבה, חיווט ומגבר, הבעיה שיוצא לי בסביבות 350 למגבר ואני לא יודע אם זה מספיק. (התקנה עוד אני יכול לדאוג לזה).

נכון לעכשיו יש לי מערכת וזוג רמקולים שבאו עם הרכב, ומחפש לשדרג מזה.

שום דבר לא חקוק באבן, כל רעיון יתקבל בברכה, תודה מראש.

פורסם

איך אתה מתקין את הציוד?

התקנה גם עולה כסף. אין סכום מדוייק, אבל תיהיה בטוח שמתוך 1500 זה יכול לקחת לך סכום נכבד (משהו כמו עד 600 אם תצטרך מתאמים או חלקים מתאימים לרכב שלך כלשהם).

אני יכול לתת לך סטאפ, שהוא לא בשמיים, אבל הוא חמוד בסכום הזה ואפילו עם עודף לפי דעתי (תלוי בהתקנה)

מורל טמפו 6, כמו שאמרת.(עולה בסביבות ה500)

סאבוופר הייפוניקס 300 RMS( עולה בסביבות ה350 כולל תיבה)

מגבר קרדינל V15/פלטינון אוודיו 9990.( סביבות ה400 שקלים)

זה ייתן לפי דעתי התחלה חמודה מאוד (יש לחבר שלי סט אפ דומה לזה ואיכשהו שומעים סבבה אתה יודע).

פורסם

תודה על התגובה :)

בקשר להתקנה, יש מישהו שיכול לסדר מחיר בסדר, מקסימום להתקין בעצמי, מכיר אנשים שמבינים בקטנה.

אני לא מוצא את הסאב עם תיבה במחיר, רק בלי תיבה ב300~, אבל בסדר, ניקח את המילה שלך בעניין ^^

עכשיו המגברים, וזה מה שמדאיג אותי, לגבי הV15 כל מה שמצאתי זה ביקורות שקוטלות אותו. מקבלים את מה שמשלמים עליו, הא?

עוד דאגה היא אם המגבר (נניח 9990) יסחוב את הסאב או אפילו הרמקולים? (~50 הספק נשמע קצת מעט בשביל הmorel, לא יודע)

פורסם

הקפצה ^^

אני די סגור על הmorel, ומחר אני נוסע לבדוק סאב של infinity (אינפיניטי קאפה בוקס 12) ככה שנשאר בסביבות 600-750 שקל למגבר.

אני מחפש מגבר שיצליח להרים את כל זה, בתקציב הנ"ל. למישהו יש רעיונות?

תודה מראש :)

• תוכן חדש...