Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פולו TSI 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מספר שאלות לקראת רכישת הרכב....

א. שמעתי כי נתוני צריכת הדלק דיי מאכזבים האם יש אומדן מוערך? נפוצה שמועה שהאוטו עושה 1:8 בעיר נשמע לי טיפה הזוי.

ב.ניתן להזמין בארץ צבע קרם בפלסטיקה הפנימית עם מושבים שחורים?

ג. והכי חשוב! צבע - כדאי לקחת את החום אפרפר שלהם? שחור מתלכלך מהר והלבן לא מטאלי. אדום וכתום - צעקני מידי. מה אתם אומרים? תנו עצה. אני בן 24 דיי צעיר אז צריך לקחת זאת בחשבון בצבע!

תודות לעונים

פורסם
שלום לכולם,

מספר שאלות לקראת רכישת הרכב....

א. שמעתי כי נתוני צריכת הדלק דיי מאכזבים האם יש אומדן מוערך? נפוצה שמועה שהאוטו עושה 1:8 בעיר נשמע לי טיפה הזוי.

ב.ניתן להזמין בארץ צבע קרם בפלסטיקה הפנימית עם מושבים שחורים?

ג. והכי חשוב! צבע - כדאי לקחת את החום אפרפר שלהם? שחור מתלכלך מהר והלבן לא מטאלי. אדום וכתום - צעקני מידי. מה אתם אומרים? תנו עצה. אני בן 24 דיי צעיר אז צריך לקחת זאת בחשבון בצבע!

תודות לעונים

א. בפקקים האוטו עושה 1 ל 8-9 ומי שאומר שלא שיפסיק לבלבל את המוח. אבל בכביש בינעירוני האוטו עושה 1 ל 15 במידה והרגל לא כבדה על הגז.

ב. לא. אני כמעט בטוח שהמושבים באים בצבע בז'

ג. אתה לא יכול לשאול אנשים על צבע. זה עניין של טעם יש אנשים שחום יהיה להם מהמם ויש אנשים שזה יהיה זקן מידי. במידה והייתי קונה פולו הייתי קונה את לבן הוא לטעמי הכי יפה אפילו שהוא לא מטאלי.

פורסם
גם אני חשבתי על הלבן רק שהמטאלי עושה את שלו וחבל...

מה הוא עושה? חוץ מלהוסיף 1500 ש"ח למחיר המכונית?

מוסיף עוד 50 כ"ס?

פורסם

האמת שהייתי מצפה מהרכב הזה לעשות 1 ל-18-19 בבינעירוני ו-1 ל-11-12 בעירוני. כמו שרשמת, המאזדה2(!) שלי מתקרבת בהחלט אם לא אותו הדבר לצריכה הזאת כשלא לוחצים עליה (נסיעה רגועה ומתונה, לא סבתא).

בשורה תחתונה - מאכזב. לפי דעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בעיר ה-TSI/DSG מגלה צריכת דלק ממוצעת, לעיתים מעט טובה יותר.

בביניעירוני מתגלים הנתונים המרשימים יותר וצריכת דלק לא רחוקה משל מנועי TDI.

חשוב לזכור שלא מעט תלוי בנהג, צורת הנהיגה שלו ועומסי דרך שונים שאינם בשליטתנו.

הדגשתי TSI/DSG מכוון שצריכת הדלק של הידנית טובה משמעותית בעיר. להגיע לצריכת דלק של 1:13 ומעלה בעיר, נראה טוב מידי פתאום, בעיקר אחרי ה-1.6 :wink:

כמובן שצריכת הדלק בביניעירוני מצויינת אף היא, ולא מזמן מדדנו מעל 1:20, בנסיעה/נהיגה (בשעה שלווה, רגועת פקקים ונהיגה מתונה) מנס ציונה-להרצליה-וחזרה לנס ציונה.

ובניגוד לניסיונך, קשה היה לי להתרשם מצריכת הדלק של ה-2,

וזאת אחרי כמעט חודשיים עם 2 (מתוחה. חדשה לחלוטין. 4 ק"מ) שפשוט לא הרשימה בצריכת הדלק, בכל תנאי נסיעה (עצבנית/מתונה, עמוסה/נטולת פקקים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה הוא עושה? חוץ מלהוסיף 1500 ש"ח למחיר המכונית?

מוסיף עוד 50 כ"ס?

הבנתי שהצבע המטאלי מוסיף ברק וחיות לצבע - אם כבר אז כבר. לא מסכים?

שאלה טכנית, למה לבן לא יכול להיות מטאלי?

פורסם
הבנתי שהצבע המטאלי מוסיף ברק וחיות לצבע - אם כבר אז כבר. לא מסכים?

שאלה טכנית, למה לבן לא יכול להיות מטאלי?

אין לי מושג בקשר לחיות וברק וכו'

לטעמי צבע הלבן הכי מתאים לפולו! מטאלי או לא מטאלי.

פורסם
א. בפקקים האוטו עושה 1 ל 8-9 ומי שאומר שלא שיפסיק לבלבל את המוח. אבל בכביש בינעירוני האוטו עושה 1 ל 15 במידה והרגל לא כבדה על הגז.

WTF? :shock: מנועים 1600 בשנות ה-90 היו אפילו קצת יותר חסכוניים (לצורך העניין איביזה 1600 שנת 95 שהייתה לי עד לא מזמן, בינערוני 1 ל-16, עירוני 1 ל9-10). נסיעות עירוניות היו בירושלים. נשמע כאילו ה-TSI האלה חסכוניים רק בנהיגה רגועה במישור..

פורסם
WTF? :shock: מנועים 1600 בשנות ה-90 היו אפילו קצת יותר חסכוניים (לצורך העניין איביזה 1600 שנת 95 שהייתה לי עד לא מזמן, בינערוני 1 ל-16, עירוני 1 ל9-10). נסיעות עירוניות היו בירושלים. נשמע כאילו ה-TSI האלה חסכוניים רק בנהיגה רגועה במישור..

בפקקים האוטו יעשה 1-8,9 בעיר ברמזורים האוטו יעשה 1 ל 10. בבין עירוני 1 ל 15

בסופו של דבר האוטו עושה ממוצע של 1-12

1-13.

שזה סבבה לגמרי.

בנוסף לכל האוטו מרגיש יותר חזק ממנוע 1.5 ו 1.6 ללא ספק.

ככה שאני לא רואה סיבה לאכזבה.

פורסם

בשימוש באוקטן 95, הנתונים של אייל הם הגיוניים. בשימוש בדלק באוקטן 98, המכונית חסכונית בצורה משמעותית (ליטר ל-12 ק"מ עירוני מרומזר ו-ליטר ל-18 בנסיעה בין-עירונית על 110-120 ברומסטר ידנית שכבדה ב-200 ק"ג מפביה).

ציינתי כבר בפוסטים קודמים שמנוע ה-1.2 TSI, מעדיף שימוש באוקטן 98. המנוע הזה מבוסס על טכנולוגיית הזרקה ישירה (הדלק מוזרק לתוך תא הבעירה ולא אל סעפת היניקה) והוא עובד בתערובת ענייה ויחס דחיסה גבוה. הוא מסוגל לעבוד עם דלק 95 (אמיתי...) אך לצורך כך מחשב ניהול המנוע מאחר את ההצתה ולכן הביצועים מושפעים לרעה, וכן צריכת הדלק. מנסיוני המנוע מרגיש הרבה יותר טוב בדלק 98 (אין גמגומים/רעידות בסרק), יותר חזק ויותר חסכוני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

חייב לציין כי האוטו יפייפה בלבן ...שאר הצבעים קצת פחות!!!

לגבי צריכת הדלק ,מאמין כי הצריכה תשתפר כבר לאחר 3000 ק"מ

אצלי במדידה הראשונה עמדתי על 1\10 ,כיום לאחר 2960 ק"מ אני עושה 1\13

המדידה משולבת תמיד עם מזגן.

פורסם
בשימוש באוקטן 95, הנתונים של אייל הם הגיוניים. בשימוש בדלק באוקטן 98, המכונית חסכונית בצורה משמעותית (ליטר ל-12 ק"מ עירוני מרומזר ו-ליטר ל-18 בנסיעה בין-עירונית על 110-120 ברומסטר ידנית שכבדה ב-200 ק"ג מפביה).

ציינתי כבר בפוסטים קודמים שמנוע ה-1.2 TSI, מעדיף שימוש באוקטן 98. המנוע הזה מבוסס על טכנולוגיית הזרקה ישירה (הדלק מוזרק לתוך תא הבעירה ולא אל סעפת היניקה) והוא עובד בתערובת ענייה ויחס דחיסה גבוה. הוא מסוגל לעבוד עם דלק 95 (אמיתי...) אך לצורך כך מחשב ניהול המנוע מאחר את ההצתה ולכן הביצועים מושפעים לרעה, וכן צריכת הדלק. מנסיוני המנוע מרגיש הרבה יותר טוב בדלק 98 (אין גמגומים/רעידות בסרק), יותר חזק ויותר חסכוני.

השאלה האם החסכון גובר על מחיר אוקטן 98?

פורסם
חייב לציין כי האוטו יפייפה בלבן ...שאר הצבעים קצת פחות!!!

לגבי צריכת הדלק ,מאמין כי הצריכה תשתפר כבר לאחר 3000 ק"מ

אצלי במדידה הראשונה עמדתי על 1\10 ,כיום לאחר 2960 ק"מ אני עושה 1\13

המדידה משולבת תמיד עם מזגן.

מלכתחילה רציתי לבן, הפריע לי רק הקטע המטאלי.

כנראה אלך על הלבן - נראה אצילי ומחוטב!!

צריכה גבוהה יחסית בהתחלה, טוב לדעת שזה מתאזן, למרות זאת 3000 ק"מ זה קילומטראז' שיקח זמן להגיע אליו בנסיעה רק בתוך העיר.

פורסם

יכול להיות שב105 כ"ס זה אחרת, אבל ב1.2TSI גרסת 86 כ"ס על 95 אוקטן אחרי כ3500 ק"מ השגתי בנהיגה מתונה ממוצע של 1/16.8-16.5 בלי בעיה מיוחדת (לפי המחשב), כאשר 70% מהנסיעות הן בינעירוניות.

ועוד לחשוב שאת הנסיעות העירוניות שלי אני עושה בחיפה שכולה עליות... :wink:

"חום אפרפר" שאתה מדבר עליו נקרא בVW קפוצ'ינו-באז' מטאלי? אם כן יש לי את צבע הזה, נראה לדעתי יפה וסולידי, במיוחד בשעות אחר הצהרים - בזמן הזה הצבע מקבל גוון מאוד יחודי.

תמונה להמחשה (בלבד :-P )-

DSC01653.jpg

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...