Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פולו TSI 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה האם החסכון גובר על מחיר אוקטן 98?

עושה רושם שכן.

תעשה לדוגמא כך רכב שעושה 15K ק"מ בשנה

עם אוקטן 95 בעלות של 6.4 ( עם כרטיס תדלוק הנחה של דור-אלון לדוגמא) ותצרוכת של 1:13 משולב תשלם 7500 ש"ח

עם אוקטן 98 בעלות של 7.4 (עם כרטיס תדלוק הנחה של דור-אלון לדוגמא) ותצרוכת של 1:16 משולב תשלם כ 6900 ש"ח

המחירים לא הכי הכי מדויקים ויכולים גם להשתנות אבל זה בערך ההבדל במחירים, לפי מה שהבנתי מחיר רגיל של אוקטן 98 זה 8.4 ש"ח וגם אם תשלם מחיר מלא (מה שאני לא מאמין שיקרה) תשלם רק 300 ש"ח יותר בשנה שזה ללא ספר משתלם עקב העובדה שאתה מקבל ביצועיים יותר טובים וחוסר רעשים על ניוטרל ובעצירות

פורסם

אוראל, זה ידוע שהמאזדות לא חסכוניות בעליל. אבל לפי הנתונים פה מחלק מהנהגים ולפי מה שאני יודע מהרכב שלי, הם כמעט זהים. בכל אופן, על הנייר ה-DSG והידנית אמורות להיות חסכוניות באותה מידה. במציאות זה לא כך?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בפועל, הידנית מציגה צריכה דלק עדיפה משמעותית בעיר ועדיפה מחוצה לה.

מניסיון שלי עם הידנית ושל חבר טוב עם DSG :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בפועל, הידנית מציגה צריכה דלק עדיפה משמעותית בעיר ועדיפה מחוצה לה.

מניסיון שלי עם הידנית ושל חבר טוב עם DSG :wink:

היתכן שגורם אף חשוב יותר מתיבת הילוכים הוא מפעילה של התיבה (ושל המצערת)? יצא לי להוציא באותה המכונית, באותו המסלול, ובאותם תנאי העדר עומס בכבישים (בממוצע) גם פחות מ 450 ק"מ וגם מעל 620 ק"מ ממכל אחד בהתאם לאופי הנהיגה, כאשר אף אחת מהתוצאות לא נבעה מנהיגה באמת קיצונית לכאן או לכאן. המספרים הם מכלי רכב יותר גדול, אין להשוותם ל-TSI 1.2.

יתרה מזה, כל ההשוואות האלה בין נהגים שונים הם בד"כ בתנאים שונים לגמרי, ולכן אין בהן טעם. אצל אחד "עירוני" זה שיוט ב-40 קמ"ש בממוצע במשך 10 דקות לעבודה ובחזרה עם 2 רמזורים בדרך. אצל אחר "עירוני" זה שעתיים של פקק עמידה ביום שבהם הוא התקדם 10 ק"מ. אצל אחד "בין עירוני" זה שיוט ב-100 קמ"ש בכביש 6 (yeah, right), אצל אחר זה תמרונים ערים מאוד בניסיון לשמר את ה-140 קמ"ש במדינה בה נתיב שמאל נועד לחסימה.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

מיסטר Solo, הנסיעות שלנו עירוניות בעיקר. מידי פעם גם בינעירוני.

הוא השקול יותר על הדוושה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מיסטר Solo, הנסיעות שלנו עירוניות בעיקר. מידי פעם גם בינעירוני.

הוא השקול יותר על הדוושה :wink:

ואני עוד זוכר שקיבלת את הרכב לא נסעת בדיוק כמו זקנה ;) וחשבתי שהאוטו שלך יתרגל לעשות 1 ל 5 8)

פורסם

עולה יותר יקר מהארץ (משהו כמו 10 שקל לליטר) אבל המשכורות שלהם הרבההה יותר גבוהות משלנו ככה שברור שיחסית למשכורת ממוצעת אנחנו משלמים הרבה יותר

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
גם אני חשבתי על הלבן רק שהמטאלי עושה את שלו וחבל...

פולו החדשה בלבן נראית מעולה. לאחרונה קניתי הונדה סיוויק חדשה בלבן (גם כן לא מטאלי) והיא מהממת. לשכן שלי יש ג'יפ אינפיניטי FX35 בלבן קרם ("פנינה") מטאלי וליד ההונדה שלי הוא נראה לבן מלוכלך ו/או מצהיב. למאזדה 3 יש לבן פנינה מטאלי מאוד יפה - גם מאוד לבן וגם בעל ברק מטאלי יפה אבל עוד לא יצא לי להשוות את הלבן הטהור של הונדה ללבן של המאזדה זה לצד זה.

פורסם
תודה לכל מי שעזר, רכשתי את המכונית בלבן!

תגיע רק בפברואר דיי מבאס

תודה

המתנה מבאסת עקב עודף ביקוש למנועי TSI1.2

ההמתנה משתלמת.

תתחדש.8)

• תוכן חדש...