Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא , לא לפי כמות הבלה בלה. לפי העובדות בשטח.

מתוך היכרות עם חלק ניכר מהאנשים כאן, כולנו עברנו קורסים כאלה ואחרים ,אימונים וימי מסלול בארץ ובחו"ל , יש פה גם אנשים שהם מדריכי נהיגה.

אי אפשר להשוות את זה להכשרה של אנשים שנוסעים כל יום מא' לב' ברכב משפחתי עם צמיגי LING LONG שהליסינג התקין ולצערי הרב לא יידעו כיצד להתנהג במקרי חירום קיצוניים יותר ופחות, או אפילו דברים שהם אלף בית בנהיגה כמו כיוון מראות נכון (ולא התקנת מראה פנורמית) , כיוון מושב , תנוחת נהיגה.

אלו לא אנשים שיכולים לחנך למשהו או להטיף למשהו שהם לא מבינים בו.

לא כל מי שנוהג ברכב ספורטיבי הוא ערס שבא להשתולל,למעשה הרוב לא.

בדרך כלל הרכבים שמשתוללים זה כל מיני גרוטאות שמתוחזקות בצורה ירודה (ע"ע סיביק 93 שניתנה כאן כדוגמא).

כל עוד הדמגוגיה בשקל של כל מיני יפי נפש (שמהירות הורגת וכל השאר לא) תמשיך, לא תהיה כאן לא תרבות מוטורית ולא ספורט מוטורי.

+1 מחזק!

solo-fr, אני בטוח שרוב רובם של האנשים בפורום פה עם מכוניות ספורטיביות מפעיל המון שיקול דעת ומשתדל לא להפחיד אנשים על הכביש ולהיפך, דווקא הנהג הממוצע בכביש מפחיד אותנו בחוסר תקשורת שלו על הכביש עם הסובבים.

אני אעדיף כל יום לנסוע על הכביש כאשר סובבים אותי "המסוכנים" כביכול במהירויות גבוהות מאשר להיות על אותו כביש עם הנהגים הממוצעים שנוהגים ברכבים אשר לא מתוחזקים כיאות ואין איתם שום תקשורת במהירויות של 80-90 קמ"ש.

הנהג ההמוצע עושה המון טעויות ואפילו אינו מודע להן - מבחינתו זאת נהיגה סטנדרטית (והסטנדרטים שלנו בארץ נמוכים),

כאשר נהג טוב עושה טעות הוא מודע לה והוא יסיק מסקנות ככה לפחות יש גרף עם מגמה של שיפור תמידי.

משום מה תמיד שאני אומר גרף של שיפור אני נזכר בטבחים בצבא אשר לא הראו שום מגמת שיפור ברמת האוכל לאורך כל השירות הצבאי שלי, זה משהו שתמיד הדהים אותי. (לפחות בחדרי אוכל שיצא לי לאכול בהם)

אז בכבישים שלנו כולם טבחים?! :)

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, כמה פעמים צריך לפמפם לך ולחבריך את אותו הדבר: מצידי תנהגו 240 קמ"ש אבל לא בכביש ציבורי ישראלי. אז קחו את כספכם וסעו לאוטובאהנים בגרמניה, או למסלולי המירוץ באירופה ושפכו שם את כל האדרנלין שלכם. הכבישים והנהגים האחרים יאפשרו לעשות זאת בבטחה.

ההתיחסות שלך היא אנוכית לחלוטין, בדיוק העניין שאני מדבר עליו: אינך לבד בכביש או עם חבריך הנהגים ה"ספורטיביים", אלא נוסע יחד עם הנהג החדש שנוסע בפעם הראשונה עם מלווה, ועם סבתא מתילדה שנוסעת בפיאט 127 ועם הרופא שחוזר הביתה מתורנות של 30 שעות, ועם עוד אין-ספור נהגים שאינם שולטים ברכבם כראוי, או אינם מרוכזים, או נוסעים על צמיגי לינג-לונג שחוקים בכביש עם כתמי שמן. אני לא יודע איך אתה יכול לחשב 5 צעדים קדימה כאשר אלה שותפיך לכביש. הם בלתי צפויים, וכאשר תגיע לחישוב של חצי צעד תצטרך לרסט את החישוב כי מישהו סטה מנתיבו בלי לאותת.

אני משוכנע שאם תרבות הנהיגה הכללית בארץ היתה יותר אירופית, וכך גם תרבות בנית ואחזקת הכבישים, כולנו יכולנו להוסיף 20-30 קמ"ש למהירות הנסיעה שלנו וגם המחוקק היה מתיר זאת. אבל עם איכות הכבישים והנהגים בארץ הדבר אינו אפשרי. הכלל הוא שהמהירותצריכה להתאים לתנאי הדרך. לצערנו תנאי הדרך בארץ מצדיקים הגבלת מהירות. אני לא מתווכח אם בכביש 6 צריך להגביל ל-110 או 120 קמ"ש כי זה קטנוני, אבל בראיה יותר רחבה זה מצבנו העגום.

לגבי נושא הדו"ג שהזכרתי ו-ranall העיר לי בציניות: אני מניח שהסכנה לחיי או לחיי משפחתי היתה קטנה, אבל מצב שבו רכב כזה יימעך בין שתי יפאנומטיות עם נהגים שמדברים בסלולרי הוא לא מציאות מדומה, ובתנאי הצפיפות של כביש 2 ביום חמישי בערב הדבר מתגלגל בקלות לתאנת שרשרת שאין לדעת רכמה היו נפגעים בה. לא רוצה להיות שותף לארוע כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial, מצטער על הציניות.

כשאני נוסע עם כל המשפחה ברכב (בשיוט קל) אני שומר על הימני בקנאות, במיוחד בכבישים מהירים רבי נתיבים.

מצידי שהנהגים בשמאלי יינהגו כאוות נפשם כל עוד הם עוקפים אותי ולא גורמים למצב שבו אני נוסע במהירות של 100 קמ"ש בימני והם על 90 קמ"ש באמצעי ביחד עם עוד סוציומט בנתיב השמאלי ביותר שנוסע על 95 קמ"ש ואין להם שום תוכנית לעקיפה או תאוצה כלשהיא.

(תסכים איתי שבכביש כמו 431 זה לא הגיוני שאתפוס את השמאלי ביותר כאשר אני נוהג באזור ה100 קמ"ש בגלל עגלות שסותמות את הכביש פתאום.)

ואז מה שקורה הוא שלעיתים אני נאלץ לתת מכות של גז כדי לאפשר למהירים לעבור מהנתיב שלי בביטחה ובצורה זאת לשמור על שלום בית באותו קטע כביש.

זה עוד הבדל בין הנהגים שקוראים את הכביש ומתחשבים לעומת הנהג הממוצע שחושב רק על עצמו ומבחינתו נוסע בתוך בועה שמנותקת משאר הנהגים והרכבים בכביש.

פורסם

אני מקפיד מאוד על ההצמדות לימין, אבל מה לעשות, לפעמים גם עם מזדה 3 ליסינג רוצים לעקוף מישהו, ואז אין ברירה אלא לעבור שמאלה - ואז נוצר אותו מצב שתארתי. עקיפה מימין היא מצב שנוא עלי ביותר (גם כעוקף, וגם כנעקף כאשר לא מאפשרים לי לעבור לנתיב הימני). את כביש 431 איני מכיר (אני צפוני) אבל אין לי כל ויכוח אתך בעניין תפיסת נתיבי העקיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
solo-fr, אני בטוח שרוב רובם של האנשים בפורום פה עם מכוניות ספורטיביות מפעיל המון שיקול דעת ומשתדל לא להפחיד אנשים על הכביש ...

איני יודע לקבוע עם זה הרוב או לא, אבל אני בטוח (כולל מהיכרות על הכביש) שחלק לא מבוטל אכן עושה כך! רק שלא כל ילד מתלהב דוהר בכביש הוא חבר קארספורום (כמו שלא כל נהג טוב שאני מכיר הוא חבר כאן). ויש דרך נוספת לראות זאת, שכבר הזכרתי:

וכאן אנו נכנסים לתחום האפור בו אנשים עושים עסקאות עם מצפונם בהקשר למידת הסכנה לזולת, משכה, ותדירותה... :sad:

כי אין שעות אור שבהם הכבישים המהנים (וגם בכלל) ריקים מאדם מן הישוב (טוב, יום כיפור לא ניסיתי)...

אני אעדיף כל יום לנסוע על הכביש כאשר סובבים אותי "המסוכנים" כביכול במהירויות גבוהות מאשר להיות על אותו כביש עם הנהגים הממוצעים שנוהגים ברכבים אשר לא מתוחזקים כיאות ואין איתם שום תקשורת במהירויות של 80-90 קמ"ש.

גם אני, לפחות עבור הגדרה הנכונה (בעיניי) של "המסוכנים". :wink: אך זאת לא הנקודה, כי שנינו מסכימים/בוחרים "להשתתף" במודע... וגם [כך אני רוצה להשלות את עצמי :wink: ] מוכנים לשאת באחריות.

you are preaching to the choir, פרט לעניין ההסכמה דנן ולהערכה של אחוז "המסוכנים" שאני סומך על כישורי הנהיגה שלהם. :-)

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
אייל, כמה פעמים צריך לפמפם לך ולחבריך את אותו הדבר: מצידי תנהגו 240 קמ"ש אבל לא בכביש ציבורי ישראלי. אז קחו את כספכם וסעו לאוטובאהנים בגרמניה, או למסלולי המירוץ באירופה ושפכו שם את כל האדרנלין שלכם. הכבישים והנהגים האחרים יאפשרו לעשות זאת בבטחה.

ההתיחסות שלך היא אנוכית לחלוטין, בדיוק העניין שאני מדבר עליו: אינך לבד בכביש או עם חבריך הנהגים ה"ספורטיביים", אלא נוסע יחד עם הנהג החדש שנוסע בפעם הראשונה עם מלווה, ועם סבתא מתילדה שנוסעת בפיאט 127 ועם הרופא שחוזר הביתה מתורנות של 30 שעות, ועם עוד אין-ספור נהגים שאינם שולטים ברכבם כראוי, או אינם מרוכזים, או נוסעים על צמיגי לינג-לונג שחוקים בכביש עם כתמי שמן. אני לא יודע איך אתה יכול לחשב 5 צעדים קדימה כאשר אלה שותפיך לכביש. הם בלתי צפויים, וכאשר תגיע לחישוב של חצי צעד תצטרך לרסט את החישוב כי מישהו סטה מנתיבו בלי לאותת.

אני משוכנע שאם תרבות הנהיגה הכללית בארץ היתה יותר אירופית, וכך גם תרבות בנית ואחזקת הכבישים, כולנו יכולנו להוסיף 20-30 קמ"ש למהירות הנסיעה שלנו וגם המחוקק היה מתיר זאת. אבל עם איכות הכבישים והנהגים בארץ הדבר אינו אפשרי. הכלל הוא שהמהירותצריכה להתאים לתנאי הדרך. לצערנו תנאי הדרך בארץ מצדיקים הגבלת מהירות. אני לא מתווכח אם בכביש 6 צריך להגביל ל-110 או 120 קמ"ש כי זה קטנוני, אבל בראיה יותר רחבה זה מצבנו העגום.

לגבי נושא הדו"ג שהזכרתי ו-ranall העיר לי בציניות: אני מניח שהסכנה לחיי או לחיי משפחתי היתה קטנה, אבל מצב שבו רכב כזה יימעך בין שתי יפאנומטיות עם נהגים שמדברים בסלולרי הוא לא מציאות מדומה, ובתנאי הצפיפות של כביש 2 ביום חמישי בערב הדבר מתגלגל בקלות לתאנת שרשרת שאין לדעת רכמה היו נפגעים בה. לא רוצה להיות שותף לארוע כזה.

אתה עורם טעות על גבי טעות. תבלה חודש אחד - אם תשרוד - על אופנוע כביש בתנועה בינעירונית ותבין בדיוק במה מדובר. המהירות הבטוחה ביותר היא 10%-15% מעל יתר התנועה, גם אם זה אומר לסוע 140 כשכולם נוסעים 120. מאחר ואתה מהיר יותר, אתה נהפך לאקטיבי, לא ריאקטיבי - אתה לא מחכה שמישהו "יעבור עליך נתיב" אלא יוזם מראש ומודע למה שהולך מסביבך. זה מאוד, מאוד מאוד נדיר עבורי להגיע למצב שמישהו מפתיע אותי בכביש, הסימנים תמיד ברורים מראש - סטיה קלה בתוך נתיב הנסיעה (הנהג מפנה מבטו למראה), הצמדות לרכב שלפניו (מתכנן לעקוף) וכו'. אלו הדברים שאתה קולט כל הזמן כשאתה בסף הריכוז שלך ומפספס כשאתה נוסע עם יתר התנועה. לא רק זה, אלא שהשינוי המתמיד במיקום שלך על הכביש מאפשר לך מבט טוב יותר על מה שקורה קדימה ומצמצם עד 0 את האפשרות לשטח מת. כשאני בתוך תנועה, סטאטית, אני מרגיש פגיע - אני לא יודע מה קורה מסביבי ולפני הרכב שלפניי - וחשוף לטעויות של אחרים.

רוב הנהגים מופתעים באופן יום יומי "מהמטומטם שחתך אותם" (אבל כל הסימנים היו שם!) ונוהגים באופן ריאקטיבי כמתואר. הם מכירים את מי שנוסע לפניהם, בקושי רב את מי שנוסע מאחוריהם ואין להם מושג מה קורה בצדדים.

אף אחד לא דיבר על מהירויות גבוהות בעליל (160-180 וצפונה) שם כבר זמן התגובה שלך בתנועה לרוב לא יהיה מספיק מהיר והרוב ישאר למזל. אבל 10, 15, אפילו 20 אחוז מהר מהתנועה - כלומר, גם 140 קמ"ש בכבישים של 90 שבהם כולם נוסעים 110 - אני לוקח בכל יום.

בעולם מושלם, כל אחד היה מבלה חודש על אופנוע כביש, לומד לשים לב למה שקורה הרבה הרבה קדימה, לניואנסים קטנים אצל הנהגים האחרים, לנהיגה דיפנסיבית - קרי, כל אחד על הכביש הוא בגדר פסיכופט שרוצה לקחת לך את החיים - בתשומת לב לשטחים מתים אצל נהגים אחרים, בשינויים באיכות האספלט וכו' וכו'. אלו דברים שכמעט אף פעם לא תשים לב אליהם כנהג אבל כרוכב אופנוע הם ההבדל בין חיים למוות. אבל זה לא קורה, ולכן אנשים חושבים שעם נהיגה במהירות נמוכה בא איזשהו בטחון. הוא לא.

נהיגה ספורטיבית זה עניין שונה לגמרי ולא רלוונטי לאכיפה המשטרתית שמתמקדת בכבישים מהירים. אני מדבר על להגיע ממקום למקום בשלום, לא על אדרנלין (למרות שאני הרבה יותר נהנה כך מאשר להרגיש כמו חיה רדופה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תבלה חודש אחד - אם תשרוד - על אופנוע כביש בתנועה בינעירונית ותבין בדיוק במה מדובר. המהירות הבטוחה ביותר היא 10%-15% מעל יתר התנועה, גם אם זה אומר לסוע 140 כשכולם נוסעים 120.

מסופקני שזה עובד אותו הדבר עבור מכוניות.

רוב הנהגים מופתעים באופן יום יומי "מהמטומטם שחתך אותם" (אבל כל הסימנים היו שם!) ונוהגים באופן ריאקטיבי כמתואר. הם מכירים את מי שנוסע לפניהם, בקושי רב את מי שנוסע מאחוריהם ואין להם מושג מה קורה בצדדים.

יפה אמרת! לכן אני טוען כי רכב אחד שמתקדם בקצב הרבה יותר מהיר מזרם מכוניות שסביבו (ואין בישראל נתיבים שזמינים לעקיפות) מגביר את הסיכון עבור הסובבים. בין היתר, כי הם לא מודעים לקיומו!

אגב, לדעתי הדבר נכון גם לגבי רכב שמתקדם בקצב יותר איטי מזרם מכוניות שסביבו. כי עכשיו, כל אחד צריך פתאום לעקוף אותו או לתת למישהו מהנתיב "הסובל" לעקוף אותו, כל זה בלי להתנגש בשום דבר אחר על הכביש.

אף אחד לא דיבר על מהירויות גבוהות בעליל (160-180 וצפונה) שם כבר זמן התגובה שלך בתנועה לרוב לא יהיה מספיק מהיר והרוב ישאר למזל.

טוב, "אף אחד" זה אולי לא מדויק... או שמא אינך שייך לגרעין הקשה? :wink:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

האם יש כאן אנשים שמכירים מישהו "שנלכד בציד המכשפות האחרון" ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אתה עורם טעות על גבי טעות. תבלה חודש אחד - אם תשרוד - על אופנוע כביש בתנועה בינעירונית ותבין בדיוק במה מדובר. המהירות הבטוחה ביותר היא 10%-15% מעל יתר התנועה, גם אם זה אומר לסוע 140 כשכולם נוסעים 120. מאחר ואתה מהיר יותר, אתה נהפך לאקטיבי, לא ריאקטיבי - אתה לא מחכה שמישהו "יעבור עליך נתיב" אלא יוזם מראש ומודע למה שהולך מסביבך. זה מאוד, מאוד מאוד נדיר עבורי להגיע למצב שמישהו מפתיע אותי בכביש, הסימנים תמיד ברורים מראש - סטיה קלה בתוך נתיב הנסיעה (הנהג מפנה מבטו למראה), הצמדות לרכב שלפניו (מתכנן לעקוף) וכו'. אלו הדברים שאתה קולט כל הזמן כשאתה בסף הריכוז שלך ומפספס כשאתה נוסע עם יתר התנועה. לא רק זה, אלא שהשינוי המתמיד במיקום שלך על הכביש מאפשר לך מבט טוב יותר על מה שקורה קדימה ומצמצם עד 0 את האפשרות לשטח מת. כשאני בתוך תנועה, סטאטית, אני מרגיש פגיע - אני לא יודע מה קורה מסביבי ולפני הרכב שלפניי - וחשוף לטעויות של אחרים.

.

יפה אמרת! לכן אני טוען כי רכב אחד שמתקדם בקצב הרבה יותר מהיר מזרם מכוניות שסביבו (ואין בישראל נתיבים שזמינים לעקיפות) מגביר את הסיכון עבור הסובבים. בין היתר, כי הם לא מודעים לקיומו!

אגב, לדעתי הדבר נכון גם לגבי רכב שמתקדם בקצב יותר איטי מזרם מכוניות שסביבו. כי עכשיו, כל אחד צריך פתאום לעקוף אותו או לתת למישהו מהנתיב "הסובל" לעקוף אותו, כל זה בלי להתנגש בשום דבר אחר על הכביש.

סולו

אם אפשר להגיד על תגובה להוציא דברים מהקשרם זו התגובה שלך.

אתה מגיב לכחול, שזה התיאור של הנהג שלא חי את הכביש אלא נוסע עליו. נקרא לו פוסטמה.

רועי מתאר לך נהג אחר שחי את הכביש כל שניה ושניה הוא נוהג בכביש , ראה את מה שהוא כתב באדום. נקרא לו שומאכר.

ושומאכר לא מופתע , כי הוא קורא את השטות שפוסטמה הולך לעשות , לפני שהפוסטמה יודע שהוא הולך לעשות שטות.

הפוסטמה אפילו לא מודע שהוא הולך לעשות שטות , וגם כשהוא עושה את אותה השטות הוא משוכנע שהוא הנהג הכי בטוח עלי אדמות.

ולגבי השומאכרים זרם התנועה האיטי של הפוסטמות הוא שורש הבעיה כפי שכתבת בחלק הסגלגל של הודעתך.

בגירה סלח נא לי על הצבעוניות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אהבתי את הפירושים .

אבל פוסטומות ושומאכרים יכולים לחיות זה לצד זה (נשמע נדוש) כל עוד הפוסטמות ישארו בצד ימין והשומאכרים ישארו בצד שמאל :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אבל אז הם יהיו פחות פוסטמות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האמת שכולם צריכים להיות בימני כל עוד הם לא עוקפים, קל מאד ליישום ולא מסובך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
סולו

אם אפשר להגיד על תגובה להוציא דברים מהקשרם זו התגובה שלך.

לא ירדתי לסוף דעתך, ידידי. אם התכוונת כי הוצאתי את דבריו של רועי מהקשרם - לא הסברת מדוע לדעתך זה כך. אם התכוונת שהודעתך מוציאה את דבריי מהקשרם, למשל הקטע הסגלגל - ראה בהמשך.

ושומאכר לא מופתע , כי הוא קורא את השטות שפוסטמה הולך לעשות , לפני שהפוסטמה יודע שהוא הולך לעשות שטות.

אני חולק על טענתך בניסוח כזה גורף. יש דפוסי התנהגות מוכרים בבני אדם, שבד"כ חושפים את כוונתם לעשות דבר מה. למשל הטיית הגה שולית לכיוון מבטו של הנהג על הכביש. או הימצאות משאית דוממת באותו הנתיב חצי ק"מ קדימה שלרוב גורמת לנהג לעבור נתיב.

ויש תופעות אקראיות שבאות ללא שום סימן אזהרה מוקדם. למשל נהג שמפיל אייפון שהחזיק בין כתפו לאוזנו, מזיז יד ימין במהרה בניסיון לתפוס צעצוע יקר ערך בטרם נחת ונשבר, אך אינסטינקטיבית מזיז גם את יד שמאל המחזיקה בהגה. או נהג שמפיל סיגריה בוערת על איבריו העדינים או מושביו היקרים, ובעודו מנסה לנער מעצמו/מהמושב את גורם הכאב/ההוצאות הפתאומי מוחץ דוושות בצורה אקראית ונואשת.

כולי תקווה שאינך באמת רואה את עצמך "שומאכר הלא מופתע" בעל יכולות חיזוי עתיד כפי שתיארת לעיל. הרי אחרת, חוששני שאתה רק ממחיש את טענתי:

שבממוצע, אנשים בקיאים בנהיגה פחות ממה שהם נוטים להאמין.

איני רוצה להתייחס לדיכוטומיה המפוקפקת של "השומאכרים" מול "הפוסטמות" שלעיל כי אני רואה אותה כפרובוקציה זולה.

ולגבי השומאכרים זרם התנועה האיטי של הפוסטמות הוא שורש הבעיה כפי שכתבת בחלק הסגלגל של הודעתך.

לא, ידידי, לא כפי שכתבתי. אינך מוציא את דבריי מהקשרם, אתה פשוט טוען שכתבתי דברים שונים לגמרי ממה שכתבתי בפועל. אנא, קרא שוב בעיון את המשפט שהמחשת בסגלגל. אני מדבר שם על רכב אחד שנוסע יותר לאט מזרם מכוניות שסביבו, לא המצב ההפוך!

פורסם
האמת שכולם צריכים להיות בימני כל עוד הם לא עוקפים, קל מאד ליישום ולא מסובך.

זה מה שאני טוען, כמה שקל ככה לא מיושם.

אם היו משקיעים את האכיפה בדברים קצת יותר קשים כמו :

אי שמירה על הימין

אי שמירת מרחק

עקיפה על פס לבן

לדעתי התמונה היתה משתנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי כבר ניסיון בפתיחת עצומות, לפתוח עצומה שקוראת למשטרה להוריד את המתנחלים בשמאלי מהכביש? :)

עדכון: עד שתענו פתחתי, אני צריך תמונה/סרטון וטקסט להסבר.

http://www.atzuma.co.il/backtotheright

צריך מתנדב לגרפיקה ולטקסט.

תודה.

נ.ב.: כמעט קראתי לזה: backtotherightdamnit אבל שלטתי בעצמי. :)

• תוכן חדש...