Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נוהג בפורד פוקוס 2002 GL.

בסוף החודש אני מעוניין לשדרג את המגבר הנוכחי למשהו יותר איכותי על מנת לעבור להגברה אקטיבית.

התקציב עומד על כ - 4000 ש"ח. התכנון הוא מגבר 4 ארוצים + מונו.

אשמח לקבל עצה או שתיים מאנשים עם ידע בתחום 8).

מערכת נוכחית:

Hu:Eclispe CD5030

Comp: Morel Dotech Ovation 6

Sub:Hertz ES300

Amp:Mac Audio ZX4000

תודה מראש.

[B][B][COLOR=red]Hu[/COLOR][COLOR=black]: [/COLOR]Eclispe CD5030 [COLOR=red]Component[/COLOR]: Morel Dotech Ovation 6 [COLOR=red]Sub[/COLOR]: Hertz ES300 [/B][/B] [B][B][COLOR=red]Amp[/COLOR]: Audison LRX 4.1 [/B][/B]

פורסם

אני מעדיף חדש, אבל אופציה למשומש איכותי אשאיר פתוחה 8)

אגב אני שומע רוק לרוב, בגלל זה הולך על האיכותי יותר.. סלט אני יכול לשמוע גם בלפטופ.

[B][B][COLOR=red]Hu[/COLOR][COLOR=black]: [/COLOR]Eclispe CD5030 [COLOR=red]Component[/COLOR]: Morel Dotech Ovation 6 [COLOR=red]Sub[/COLOR]: Hertz ES300 [/B][/B] [B][B][COLOR=red]Amp[/COLOR]: Audison LRX 4.1 [/B][/B]

פורסם

מבחינת המפרט של הראש אין תמיכה באקטיבי אבל ראיתי שיש לו את כל היציאות הדרושות.. אם זה לא יעבוד אפשר לסדר אקווליזר או לעשות חיתוך מהמגבר, בזה אני לא מתמצא אבל הסבירו לי שזה אפשרי.

mikyl - זו אפשרות אחת, תודה.

פורסם

אפשר גם סאן דאון 100.4 + מונו של אותה חברה.

יכנס בתקציב וגם יאפשר הגברה אקטיבית בזכות הקרוס הגמיש של המגבר.

מתחדשת*

פורסם

אני חושב שפוזיילוב מוכר גם מונו 1.1K וגם 4.1K של סדרת LRX של אודיסון - יכול להיות שתזדקק למתוח עוד קצת את התקציב אבל זה יהיה סופר משתלם.

הגברה נהדרת מחבר פורום וותיק ומוכר.

ההמלצה לגבי הגברה חדשה - מגברים של סאן דאון

ה100.4D עולה היום חדש לחברי הפורום 1600 שקלים בלבד (זה מגבר שנמכר במחיר המלא שלו הרבה מעל ההצעה הזו)

וה1200D לדעתי צריך להכנס בתקציב

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם מדובר בתקציב לשיפור חד פעמי

לא הייתי שוקל לעבוד\להגביר אקטיבי.

הייתי מחליף את הקומפוננט +המגבר בתקציב הנ"ל ועובד פסיבי עם מגבר 4 ערוצים.

מגברים חדשים כמו סאנדאון 100.4 או סלסטרה FA475X

עם קומפוננטים HAT קלארוס

או DLSUP6I

או ריינבו SLC265

מורל הייבירד

הרץ HSK165

סיז פרפורמנס PS 165/1

אופציה ליד 2 :

משתמש בשם פוזיילוב מוכר אודיסון LRX4.1K וגם הרץ MLK165 הייתי לוקח את שניהם כדיל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=346089

פורסם

lanosforce - תודה רבה, אני באמת חושב שאלך על ה LRX.

AUDIO KING - בנתיים אני לא רוצה להחליף את הוופרים אבל בקרוב הטוויטרים יוחלפו, זה פרויקט אחר :)

כל הוופרים שציינת לפי דעתי דורשים תיבה, וזה בנתיים לא בתכנון. חוץ מזה הבחירה בין MLK להייבריד קשה מידי 8).. כי הייתי הולך על אחד מהם.

פורסם

נכון, אבל לא כתבתי חייב :) התכוונתי למצב האידאלי לוופרים הנ"ל. אני אדייק בפעם הבאה.

• תוכן חדש...