Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדובר בחברות קבועות, ובפאב קבוע, הייתי ניגש במקומכם למנהל המקום ומסביר לו את הסוגייה.

אתה צריך להבין שלאחראי משמרת או שומר אין שיקול דעת, הם רק ממלאי פקודות בדרג זוטר במקום שכזה.

אם הם יכניסו אותן - הם יקבלו על הראש, ולמה שיעשו את זה לעצמם ? אם הם היו רוצים להגדיל ראש, הם היו מאפשרים להן לשבת "רק הפעם",

תוך הבהרה שזה חד פעמי. אבל... לא רצו אז לא רצו. לדעתי, שיחה עם המנהל / הבעלים (לא אחראי משמרת), בעיקר אם אתם לקוחות קבועים,

תסדיר את העניין. אני מאמין שכדי להשיג דברים בחיים - You have to work smarter, NOT harder.

הסתובבנו וישבנו בסוג של פאב/מסעדה בשם ת"א. הרי רק רצינו לנשנש צ'יפס עם כוס בירה במקום שקט.

תכל'ס - עדיף, הצ'יפס שם יותר טוב במילא :wink: בעיקר הצי'פס בטטה.

ברוב המקומות "החוק" אומר שזוגות, שהגבר מתאים בגיל, הבחורה לא משנה.

זה עובד גם להיפך, או אמור לעבוד כך, בכל אופן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ראיתי במועדון בתל אביב איזה אפריקאי שניסה להיכנס למועדון תל אביבי והשומר לא נתן לו להיכנס.

אני דווקא מבין לליבו של בעל הפורום בבאר שבע שרוצה לשמור על מקום איכותי, בנוסף לכך שזה אכן מקום פרטי.

שהייתי רווק הייתי באורלנדו פלורידה ושם כולם יכולים להיכנס חופשי היה שם גועל נפש.

צודק, אסור להכניס אפריקאים, במיוחד אתיופים, אלה הכי גרועים

וגם רוסים

ומרוקאים, בעצם זה גם סוג של אפריקאים, אז סגרנו את הפינה הזאת כבר, רגע צפוניים גם נחשבים?

פורסם

מרוקאים זה בסדר , אשתו של אחי מרוקאית :lol:-דווקא שווה.

דרך אגב , רוסים (בלי להכליל) בדרך כלל משמשים כסלקטורים במועדנים -אז תמיד מכניסים את החברים שלהם והם באים בחבורות בדרך כלל- באופן כללי הם גם אחלה-אוהבים לעשות שמח.

צפוניים - אתה מתכוון לצפון הארץ ? היה לי חבר ששירת איתי בצבא היה מהקריות-היה בן אדם איכותי-אבל היה קצת מוזר -היה נשאר כל יום בבסיס גם שלא היה צריך - הבוקר טוב שלו היה ככה -"רוטנברג , אתה מתכער מיום ליום" אז אני משער שהצפוניים קצת בעייתים :?

בגדול , מפריע לי שקובעים לבן אדם את מי להכניס למקום הפרטי שלו ואת מי לא .

זאת פגיעה בחופש .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

חוץ מחיבה לא בריאה לכסף ליהודים אין הרבה דפוסי התנהגות שאתה יכול לצפות מהם.

במקרה של מיעוטים שלא מכניסים דווקא יש.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אז אם למישהו לא בא להכניס יהודים זה בסדר מצידך?

בסדר מצידו??? :shock:

הוא ישר שולח את אישתו להצתלם עם הצדיק ש"לא רק מדבר אלא גם מבצע!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מרוקאים זה בסדר , אשתו של אחי מרוקאית :lol:-דווקא שווה.

דרך אגב , רוסים (בלי להכליל) בדרך כלל משמשים כסלקטורים במועדנים -אז תמיד מכניסים את החברים שלהם והם באים בחבורות בדרך כלל- באופן כללי הם גם אחלה-אוהבים לעשות שמח.

צפוניים - אתה מתכוון לצפון הארץ ? היה לי חבר ששירת איתי בצבא היה מהקריות-היה בן אדם איכותי-אבל היה קצת מוזר -היה נשאר כל יום בבסיס גם שלא היה צריך - הבוקר טוב שלו היה ככה -"רוטנברג , אתה מתכער מיום ליום" אז אני משער שהצפוניים קצת בעייתים :?

בגדול , מפריע לי שקובעים לבן אדם את מי להכניס למקום הפרטי שלו ואת מי לא .

זאת פגיעה בחופש .

אין מצב שאתה בן אדם אמיתי.

Stop trolling please.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
בסדר מצידו??? :shock:

הוא ישר שולח את אישתו להצתלם עם הצדיק ש"לא רק מדבר אלא גם מבצע!"

בגירה , במקרה גם אני יהודי ... אלא אם כן סבתא שלי שכבה עם איזה גוי :-D

לגבי אשתי ,שצילמתי אותה בעיר קלגנפורט באוסטריה בסך הכל תרגמתי מגרמנית מה שהיה כתוב בשלט.

אל תשכח שבמפלגה של היידר היה גם יהודי.

i00131.jpg

פורסם
זה התקופה הזאת בחודש. אם היה יחסי מין לא הייתי צריך להתעסק בשטויות האלה... :)

טרקטור טוב חורש גם בבוץ

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לגבי אשתי ,שצילמתי אותה בעיר קלגנפורט באוסטריה בסך הכל תרגמתי מגרמנית מה שהיה כתוב בשלט..

המשך המשפט לאחר ה"תרגום" מצביע שככל הנראה מאחורי המצלמה אתה מצדיע למנוח במועל יד ובהקשת עקבים לתפארת הרייך הרביעי!

בני כלאיים אעלק!

כתוב שם בגרמנית אחרים מדברים , היידר מבצע.

אין ספק שזה מבהיל היום להיות בגרמניה מכמות המוסלמים והכושים שיש שם שלא לדבר על בני הכילאיים שהופכת את אירופה ליבשת שצביונה הולך ופוחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו באמת בגירה , אנשים כמו היידר יותר מועילים לישראל מאשר מפלגות השמאל שם שמלקקות את התחת לערבים ולמוסלמים והם אנטישמים יותר גרועים מהנאצים.

פורסם
טרקטור טוב חורש גם בבוץ

חזק Indeed.

משום מה, באופן כללי, נהייה אופנתי לגשת לבר כדי לאכול צ'יפס ולא רק כדי לשתות.

אני דווקא חושב שזה נחמד.

פורסם

יש כל מיני טרנדים: בירושלים שמים לך על השולחן כנישנוש עם הבירה פוקפקורן, חומוסים מבושלים עם פלפל שחור גרוס(גולה למשל), מנצ'יס(ג'נט למשל), בייגלה או זיתים. אני באופן אישי אוהב להזמין אדממה עם הבירה. צ'יפס\שניצ'לונים זה אם יש כמה חבר'ה שרעבים.

בחיפה נתקלתי בבר שהגיש דוריטוס חמוץ-חריף עם הבירה. הייתי מופתע ממש לטובה! :lol:

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...