Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מובן הקטע של הגבלת גיל הכניסה בשביל "סלקציה"\אווירת המקום אבל רבאק להתנהגות כזאת לא ציפיתי.

אספר לכם סיפור מאמש:

אנחנו קבוצה של חברים מירושלים שיושבים די קבוע לפחות פעם-פעמיים בשבוע בבר בירושלים, שהישיבה בו היא מגיל 21.

העובדים מכירים אותנו שם.

אתמול התיישבנו שם ארבעה מהקבועים והזמנו שתיה ואוכל לנשנש. לאחר כחצי שעה הגיעו עוד ארבעה: 2 מהקבועים ו2 החברות שלהם בנות ה18.

התיישבו איתנו בשולחן והחלו לעיין בתפריטים. השומר והמלצרית באו לבקש מהם תעודות וראו כי אנחנו 6 לקוחות קבועים בני 21 ו2 בנות בגיל 18 - גיל השתיה החוקי בישראל. במצב כזה, לכל הדעות, זה מיותר למנוע מהן לשבת שם כי הן לא מפריעות לסיבה שבגללה המקום הוא מגיל 21.

מה שהעובדים במקום עשו זה להעיף את 2 הבנות והחברים שלהן, ולהשאיר את הארבעה שכבר קיבלו את הזמנתם במקום בהרגשה גועלית.

אחרי רבע שעה שילמנו והלכנו להצטרף במקום אחר למנודים.

לפני שיצאנו דיברתי עם השומר שהסברתי לו את המצב הלא הגיוני שנוצר והוא תירץ לי את המקרה באומרו כי לכל מקום יש רישיון, והרישיון שלהם מוגבל ל21+. אם ייתפסו "קטינים"(לפי הגדרת המקום) יישלל להם הרישיון.

זהו סיפור מצוץ מהאצבע, לא?? הרי גיל השתיה החוקי הוא 18. כניסה מגיל 21+ זהו חוק של המקום ותו לא.

מה דעתכם על התנהגות "ראש בקיר" שכזאת? זה קטע ירושלמי בלבד?!

Mazda 2 2013

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קטע ירושלמי ולא נעלים.

אני אשאל אותך שאלה:

מה יקרה אם מחר כמה חבר'ה יבואו עם חברים שלהם בני ה18 ואחרי רבע שעה יעזבו את המקום ובני ה18 ישארו בפנים ?

נכון זה לא המקרה שלך אבל למה לבעלים של המקום להכניס את עצמו לפינה?

לכל מקום יש את הכללים שלו, זה מקום פרטי, לא מתאים לך יש מקומות אחרים.

מאיך שאני רואה את זה המקום מפסיד את הכסף שלך, אבל הוא שומר על אופי המקום.

מותר לו !

אני במקומך פשוט הייתי מבטל את ההזמנה לא משלם ויוצא.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אהלן!

החלף את "מקום הבילוי" ב"בית אבות", גם אז זכותך לשלם ולהיכנס לגור שם?

מקרה יותר קלאסי, יש בבאר שבע, מועדון ריקודים שנקרא פורום. בעליו (המאוד קרובים אליי לצערי ולא משנה למה ה"לצערי") עושה ערבי נושאים, כלומר, מכניס מי שמתחשק לו, ע"פ נושאים, או גילאים. למשל דוגמא: ערב סטודנטים, בלי תעודת סטודנט אתה לא נכנס למקום. למשל ערבי 21+, אה צעיר בדקה מ- 21? קישתא והחוצה.

נתבע מאות פעמים (מכיר אותו שני שליש מחיי) ותמיד אמר במשפט: "זה המקום שלי ואני אעשה בו מה שאני רוצה"

אף אחד לא מדבר, אף אחד לא מצייץ, השומרים מקבלים ממנו פקודות, מומבצעים, שם ניגמר תפקידם.

רוצה לשנות? תבע תביעה ייצוגית, התלונן בפני משרד התעשייה והמסחר, ספר על המקום, שהוא מפלה על רקע גזעני כזה או אחר, אולי תשנה, אולי תצליח.

אגב, גם נסיון להכניס אתיופים, או כאלה שיש להם נעלי נייק, או כאלה עם עגיל באוזן (ומיליון דוגמאות אחרות) נעשו, כולם עלו בתוהו ונחלו כישלון גמור.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אני הייתי קם ויוצא מהמקום שבו יושבים ילדים בני 18.

I am too old for this shit.

יכול להיות שהמקום מכוון לאנשים כמוני ושומר על אופיו. מותר לו.

פורסם

ידעתם שהכניסה רק מגיל 21, למרות שידעתם, החלטתם לצפצף על העניין, להכניס 2 חברות בנות 18 וכשעלו עליכם, אתם עוד מתעצבנים ומתלוננים?

הדבר הנכון היה להודיע בהתחלה שאתם 6 חברים מעל גיל 21 ושיצתרפו אליכם 2 בנות בנות 18 והאם זה בסדר מבחינת המקום?

יכול להיות שהיו מאשרים לכם, יכול להיות גם שלא ואז כל אי הנעימות הייתה נמנעת, אבל כשתפסו אתכם "עובדים עליהם" מה ציפית שיקרה?

ג'ונסטון ואלעד,

למה לבטל את ההזמנה וללכת?

לא מספיק ניסו לתכמן את בעל המקום אז עוד צריך לגרום לו נזק כלכלי (שהרי את ההזמנה כבר התחילו להכין)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ג'ונסטון ואלעד,

לא מספיק ניסו לתכמן את בעל המקום אז עוד צריך לגרום לו נזק כלכלי (שהרי את ההזמנה כבר התחילו להכין)?

מהסיבה שנתנו לי כבר להיכנס!

אם יש דורמן בכניסה והוא החליט להכניס אותנו כחבורה אז מבחינתי הוא החליט שאני עומד בדרישות ובקוד הלבוש.

לא יתכן שתיתן לי לשבת, תיקח ממני הזמנה ואז תגיד לי שחלק מהפאנל שאיתי לא רצוי שכן זה סוג של תרמית.

לגבי התיכמון - אם אם עשו מצג שווא כשנכנסו אז יש משהו בדבריך, אבל אני לא חושב שזה המקרה שאנחנו מדברים עליו...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
ידעתם שהכניסה רק מגיל 21, למרות שידעתם, החלטתם לצפצף על העניין, להכניס 2 חברות בנות 18 וכשעלו עליכם, אתם עוד מתעצבנים ומתלוננים?

הדבר הנכון היה להודיע בהתחלה שאתם 6 חברים מעל גיל 21 ושיצתרפו אליכם 2 בנות בנות 18 והאם זה בסדר מבחינת המקום?

יכול להיות שהיו מאשרים לכם, יכול להיות גם שלא ואז כל אי הנעימות הייתה נמנעת, אבל כשתפסו אתכם "עובדים עליהם" מה ציפית שיקרה?

ג'ונסטון ואלעד,

נראה לי שהלכת רחוק מדי עם כל הביטויים של "ניסו לתחמן,לצפצף על העניין,עובדים עליהם", אני מניח שמדובר ב"טעות" שנגרמה בתום לב.

גם אני ככל הנראה הייתי באותו רגע מבטל את ההזמנה ועוזב את המקום במקרה של התנהגות כזאת שמוציאים את חברים שלי מהבר.

היה ראוי שמאחר ומכירים אותם כלקוחות קבועים בבר הזה שיבוא אחראי המשמרת או בעל תפקיד אחד ויסביר להם שכרגע הם מאפשרים להם לשבת אבל שיקחו בחשבון שלהבא הבחורות לא יורשו להכנס מפאת גילן.

אגב, פותח השרשור,

יש מצב שהבחורות היו מכוערות או מה שנקרא- בחורילות ?

:lol:

(קח את זה באוירה טובה, זה בהומור).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אנחנו קבוצה של חברים מירושלים שיושבים די קבוע לפחות פעם-פעמיים בשבוע בבר בירושלים, שהישיבה בו היא מגיל 21.

העובדים מכירים אותנו שם.

אתמול התיישבנו שם ארבעה מהקבועים והזמנו שתיה ואוכל לנשנש. לאחר כחצי שעה הגיעו עוד ארבעה: 2 מהקבועים ו2 החברות שלהם בנות ה18.

שום "טעות שנגרמה בתום לב"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לאנשים בארץ מינהג כזה, לעגל פינות.

סתם לדוגמא: להגיע לקופה של עד 10 מוצרים עם 14 מוצרים ולהתעצבן, שהקופאית לא רוצה לקבל אותו ("אבל כבר פירקתי את הסל ").

גם כאן, רשום מגיל 21 - "לא נורא, אפשר להיכנס גם בגיל 18".

זה מקום פרטי, עם התנאים משלו.

ניסיתם לעגל פינה - לא הלך לכם.

אין סיבה להלין על המקום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש לאנשים בארץ מינהג כזה, לעגל פינות.

סתם לדוגמא: להגיע לקופה של עד 10 מוצרים עם 14 מוצרים ולהתעצבן, שהקופאית לא רוצה לקבל אותו ("אבל כבר פירקתי את הסל ").

גם כאן, רשום מגיל 21 - "לא נורא, אפשר להיכנס גם בגיל 18".

זה מקום פרטי, עם התנאים משלו.

ניסיתם לעגל פינה - לא הלך לכם.

אין סיבה להלין על המקום.

1+

מסכים עם הכל.

אני הייתי קם ויוצא מהמקום שבו יושבים ילדים בני 18.

I am too old for this shit.

יכול להיות שהמקום מכוון לאנשים כמוני ושומר על אופיו. מותר לו.

אני אומנם "רק" בן 24, אבל אני באותה הדעה.

אופי המקום הוא לא לבני 18 - צריך לדעת לקבל את זה.

פורסם

אני דווקא מבין את החברים, משום שבד"כ מגבלות כאלה (לפי מה שאני זוכר מהאלף הקודם), לא היו מוחלות על בנות.

נפלו על עסק שכן מחיל זאת - tough luck, ידעו להבא...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצד אחד נוטה להסכים עם פותח השרשור, כי הסלקציה בירושלים באמת על הפנים. ואולי באמת היו צריכים 'להחליק' לכם את זה רק הפעם.

מצד שני כמו שאמרו לפני כן, אני גם לא הייתי רוצה לשבת במקום שבו נמצאים אנשים הקטנים ממני במס' שנים.

לדוגמה לא מזמן יצאנו לאיזשהו מקום והיו בו מלא ילדודס , אמנם אני סה"כ בן 23, אבל לא נעים לראות באותו מקום בני משפחה בני 18, ושכנים בני 19 .בוגרים ככל שיהיו.

ונחזור לנושא הסלקציה בירושלים, למשהו שבאמת מרתיח.

לפני כחודשיים אני וחברה שלי הסתובבנו במרכז העיר במוצ"ש, ורצינו להכנס לשתות משהו ולנשנש איזה צ'יפס.

בחרנו מקום נחמד שבמקרה עברנו לידו (ז'בוטינסקי) , לא רצינו יותר מדיי רעש. החלטנו להכנס.

מארחת: "שלום, בני כמה אתם?"

אני: "23 ו22"

מארחת: "מצטערת הכניסה לסטודנטים בלבד"

אני: "אין בעיה, אני סטודנט, בבקשה (מציג ת. סטודנט )"

מארחת: "ומה אתך? (שואלת המארחת את חברתי)"

חברה שלי : "אני גם סטודנטית, אבל עוד לא קיבלנו את תעודות הסטודנטים, יש לי פה משהו זמני מהמכללה (מציגה למארחת)"

מארחת : "מצטערת, הכניסה רק לסטודנטים."

מיותר לציין שבאותו ערב האוכלוסייה במקום הייתה רובה בלבוש שלוכי, כפכפים, סנלדים, מכנסיים קצרים, ובעלת מראה 'אשכנזי' (בלי לפגוע במישהו, אבל אתם מבינים את כוונתי). ואילו אני וחברתי כרגיל לבושים בלבוש 'מעט' יותר ייצוגי, ג'ינס עם חולצה מכופתרת וכו', אממה, עם מראה 'מזרחי' יותר - אבל לא 'ערסי' (מה לעשות שאני מעט שחום והתספורת המועדפת עליי היא קרחת) .

הסתובבנו וישבנו בסוג של פאב/מסעדה בשם ת"א. הרי רק רצינו לנשנש צ'יפס עם כוס בירה במקום שקט.

מקרה דומה קרה בעוד שני מקומות בירושלים (לאו דווקא עם מקרה של ת. סטודנט).

אני ירושלמי וזה מרתיח, אחרי זה מתפלאים שירושלמים יוצאים לת"א וכו'.

בת"א לא חשוב לאן תלך ומה הגבלת הגיל או העומס במקום - כשאתה מגיע בזוג, ולא נראה בלאגניסט, אפילו לא בודקים לך ת.ז .

8)
פורסם
אהלן!

החלף את "מקום הבילוי" ב"בית אבות", גם אז זכותך לשלם ולהיכנס לגור שם?

מקרה יותר קלאסי, יש בבאר שבע, מועדון ריקודים שנקרא פורום. בעליו (המאוד קרובים אליי לצערי ולא משנה למה ה"לצערי") עושה ערבי נושאים, כלומר, מכניס מי שמתחשק לו, ע"פ נושאים, או גילאים. למשל דוגמא: ערב סטודנטים, בלי תעודת סטודנט אתה לא נכנס למקום. למשל ערבי 21+, אה צעיר בדקה מ- 21? קישתא והחוצה.

נתבע מאות פעמים (מכיר אותו שני שליש מחיי) ותמיד אמר במשפט: "זה המקום שלי ואני אעשה בו מה שאני רוצה"

אף אחד לא מדבר, אף אחד לא מצייץ, השומרים מקבלים ממנו פקודות, מומבצעים, שם ניגמר תפקידם.

רוצה לשנות? תבע תביעה ייצוגית, התלונן בפני משרד התעשייה והמסחר, ספר על המקום, שהוא מפלה על רקע גזעני כזה או אחר, אולי תשנה, אולי תצליח.

אגב, גם נסיון להכניס אתיופים, או כאלה שיש להם נעלי נייק, או כאלה עם עגיל באוזן (ומיליון דוגמאות אחרות) נעשו, כולם עלו בתוהו ונחלו כישלון גמור.

הפורום זו דוגמא שונה , הפורום נוקט בגישה כזו בגלל טעויות מהעבר , שהיו הרבה מכות , והיו נכנסים הרבה לא רצויים ביניהם בני מיעוטים שגורמים לצרות , חוץ מזה לא יודע אם אתה מודע אבל בפורום יש 18+ , VIP - 20 , וכניסה נפרדת לבני 22 ומעלה שמתבטאת ברחבה סגורה שאליה בני ה18 לא יכולים להגיע וגם לא בני ה20 (בעזרת צמידים בצבעים שונים)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

סתם לסקנות בתור ירושלמי, אפשר לדעת איך קוראים למקום המדובר?

אפילו בפרטי אם אתה לא רוצה לחשוף את שמו בפומבי.

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...