Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב ל SUNDOWN 1004D

Guest mafiozi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים - לגבי האאורה שג'אספר הראה - אין לי מושג מה האיכות שלו אבל אני חושב שמדובר בסאב פשוט למדי.

המחיר המלא שלו הוא 200 דולר בעוד הסאבים האמיתיים של אאורה שהם סדרת הNS 500 וNS 700 רק מתחילים מ400 או 500 דולר

הסאב שלי - היות והפסיקו לייצר אותו היה עליו מבצע חיסול וקניתי אותו ב170 דולרים במקום 400 ואח"כ הם מכרו כמה יחידות אחרונות שנשארו ב100 ופשוט היתי חתיכת מטומטם שלא קניתי עוד אחד

עד היום זה הסאב הכי מדהים שיצא לי להכיר.

הסדרה הבאה מעל הNS 700 היא הNRT אבל המחירים לא שפויים.

את הסאב הזה אני לא יודע אבל נראה שהוא יותר פשוט מהNS500

אם זאת אני מאמין שאאורה לא יוציאו לשוק משהו לא טוב אבל עדיין הייתי מתאמץ קצת יותר והולך על הפירלס.

האאורה שג'אספר הראה מוצהר על ספיגה של 300 וואט אני מאמין שהוא לא יהיה "פראייר".

אולי זה בכל זאת דיל מאוד משתלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: JUSPER :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

זה...

ה-ס-א-ב...

שאני

מדבר עליו!!!

זה הסאב שיש לי ברכב הישן יותר וזה הסאב הכי מדהים שאני שמעתי עד היום - וזה עוד האח הקטן - זה ה200 וואט ולא ה400

הוא פשוט פאקינג מדהים!

אבל- עכשיו נזכרתי למה אני בכל מקרה לא אקנה עוד אחד כזה - כי הדגם הזה נשמע טוב אך ורק בתיבה פורטד 45 ליטר עם פיר (גליל של פרינגלס) 7 ס"מ קוטר על 23 ס"מ עומק.

לצערי זה תופס יותר מידי מקום.

אבל הסאב השני שהראית צריך להשמע טוב בתיבת SEALED בנפח של 0.75 CF שזה צריך להיות טוב, טוב מאוד.

אני חושב שאלו הם שני מבצעים מדהימים - הNS10 ב-ט-ו-ח שווה לחטוף אם אתם מעוניינים בסאב בודד עדין שנשמע פשוט דבש לאזניים

ואם אתם רוצים שניים - הייתי מהמר דווקא על הRPM פלוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני כמעט הזמנתי עכשיו אחד!

ואז נזכרתי בבעיית הנפח המרגיזה שלהם - אוף!

במחיר הזה? לחטוף!

Pioneer TS-X150

פורסם

הNS - תזמין את ה10 כי הנפחים של ה12 הם פשוט הזויים מידי בכדי להכניס אותם לתוך רכב.

אבל ראיתי שם עוד משהו מעניין וזה סאב 12 אינטש של סקאן ספיק ב225 דולר - נשמע כמו משהו ששווה בדיקה - מאוד מסכרן.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי- אתה יודע שיש הבדל בנפח הרצוי לבית ובנפח הרצוי לרכב?

DLS למשל, ממליצים על מחצית הנפח לאלמנט בתיבה ברכב לעומת בבית.

אלמנטים מתנהגים/נשמעים שונה בסביבות שונות, יכול להיות שיש להם גם דרישות שונות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול - זה לא משהו שלא בדקתי

לNS10 ממליצים על נפח תיבה אטומה מאוד קטן של 0.5CF והוא ממש לא נשמע טוב מספיק בנפח שכזה.

בנפח של 1.5CF פורטד הוא נשמע מ-ד-ה-י-ם בתוך הרכב גם כן.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני סומך עליך שבדקת, אומנם פניתי אליך אך חשבתי שיהיה נחמד לשתף.

לגבי הסאב עצמו, שמעתי אותו אצלך לפני תקופה מכובדת (אני לא זוכר אם זה היה בדרום או במרכז) אך עם התיבה הפורטד, ולא נפלתי מהרגליים, אך זה עניין ידוע שאני ואתה לא מסכימים בהרבה נושאים שקשורים לסאונד פרופר, לפחות אנחנו מסכימים על הדברים שמסביב :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם הנפח הוא נתון חשוב ואתה צריך לשמור מקום הפירלס יהיה הבחירה הנכונה עבורך.

אני עד היום עוד לא שמעתי סאב שקלע יותר לטעמי מהאאורות סדרת NS - זו המציאות

אחרי הסאבוופר הזה הסיז SW והג'נסיס אודיופיל (שמבוסס על הפירלס) מגיעים ביחד לאותו המקום

אחרי זה אודיסון באסו (סדרת תסיסס)

אחרי זה אני חושב שהסאב הבא שעולה לי לראש זה הרווליטור שהיה אצל איתמר

ומיד אחרי זה ההאבוק של AA ולסגור את הרשימה הזו עם האינפיניטי קאפה שמאוד אהבתי כאחד שסוגר את הרשימה של הסאבוופרים שהכי אהבתי עד היום.

שמעתי עוד המון המון סאבים אחרים אבל הסאבים שרשמתי הם אלו שקלעו בול לטעם שלי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...