Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב ל SUNDOWN 1004D

Guest mafiozi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רק היו ממשיכים לייצר את האאורה NS10

:shock::-(:mm_cry::bigcry:

אם לאליקו היה נשאר מלאי זמין של אסאסין 10 :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תשכחו שלא כל אחד מתחבר לפירלס, לפני שנתיים שלוש היה ניתן לשמוע אותו במפגשים אצל חברי פורום והיו הרבה שטענו שהצליל שלו לא עמוק מספיק לטענתם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול

ממה שאני שמעתי עד היום - אין הרבה סאבים שמגיעים לכזה עומק תוך כדי שמירה על כזה דיוק

צריך גם לקחת בחשבון את התיבה בה הסאב מותקן ואת המלצות היצרן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:shock: לסאב הזה אין עומק? :idea: יש בו עומק יותר ממה שקידוח לוויתן מסוגל להגיע אי פעם.אדי-אני פשוט חולה עליך!

אם לא הייתי חושש לקבל אזהרה ממנהלי הפורום הייתי מפוצץ את השרתים עם מליוני סימני קריאה. :x

שנית,מדוע ללכת סחור סחור?

להזכירכם ,יש ביד 2 אצל ייבגני סאב זטק שאם אינני טועה-הוא העתק כמעט מושלם של הפירלס רק כפול ממנו בחוזקו.

המחיר שבו הוא נמכר הוא מחיר זנות לכל דורש ורק אתמול הרהרתי ביני לבין עצמי אולי לסגור עם ייבגני ולקנות את הסאבים שלו ופשוט לנעול אותם בארון שלי.

ממליץ בחום לוהט יותר מהשריפה בכרמל להרים טלפון לייבגני ולברר לכמה כוח הסאב הזה זקוק .ייתכן שהוא יתאים בהחלט להגברה שלך.

בהצלחה

ליאור

פורסם
הסאב הזה מבחינת איכות עולה על סאבים בינוניים?

כמו es300 hed 12 rw10?

כמה זה יוצא כולל משלוח ומכס?

את הRW10 אני לא מכיר ולא שמעתי אז לא אגיב

אבל HED12??? - הפירלס לא סופר אותו בכלל במובן של איכות הצליל שלו.

ES300 כבר יהיה הרבה יותר חזק זה בטוח אבל מבחינת טונאליות אני לא חושב שהוא ידגדג בכלל את הפירלס.

ולגבי ההמלצה על הסאב של יבגני - בהיכרות שלי עם יבגני ובחירת המוצרים שלו ובהיכרות שלי עם יבגני כבן אדם

+אין סוף לליאור

הרמקולים שיבגני בחר להשתמש בהם ברכב שלו למשל (סקאן ספיקים רווליטור 7, M12 וטוויטרים מבוססי סקאן ספיק של זטק) נשמעים כל כך טוב מבחינתי שהשלמות הזאת שלהם כבר משעממת אותי - אם הייתי רוצה פשוט לקחת סט שלושה חלקים לזרוק ברכב ולהגיד אוקיי זה זה - כנראה שהייתי גונב ליבגני את הרכב שלו. אבל היות וזה צוויון צליל שכבר כל כך שבעתי ממנו - לבינתיים אני נשאר במחוזות אחרים שאני פשוט נהנה כל יום מהחוויה.

ואפרופו - שתדאו שאני שוקל לעשות יותר מקום לרוחב תא המטען ולכן אני עדיין שוקל שינוי של התיבה של הסאב למשהו צר יותר ורחב יותר או לעבור לשני סאבוופרים עשרה אינטש - המממ ובואו נחשוב למה אני ממליץ דווקא על הפירלסים - אוקיי? (כי זה הדבר הראשון שעולה לי לראש ולא ממש לא מדובר על עכשיו ואני ממש לא בטוח שאני בכלל רוצה להחליף את הסיז כי הוא פשוט מעיף אותי כל פעם מחדש).

Pioneer TS-X150

פורסם
אל תשכחו שלא כל אחד מתחבר לפירלס, לפני שנתיים שלוש היה ניתן לשמוע אותו במפגשים אצל חברי פורום והיו הרבה שטענו שהצליל שלו לא עמוק מספיק לטענתם.

לכמה חברי פורום היה את הפירלס XXLS? אני מכיר רק אחד כזה, וגם הגרסה שהייתה לו לא הייתה הגרסה הייעודית לרכב.

בכל התצורות ששמעתי את הסאב הזה ואת קרובי משפחתו (פירלס, ג'נסיס וזטק) אין לי מילה אחת רעה לומר. מי שטוען אחרת פשוט לא מבין איך סאב צריך להישמע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תיקח רק בחשבון שמדובר על סאב וופר מוכוון SQ באופן מובהק - אין קשר בינו לבין SPL גבוה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אהי לא מחפש SPL רק לפעמיים בלי לשמוע קצת SPL אבל כיוון שלי זה SQ.

עכשיו נזמין אותו.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם
בחייאת זום זום, תבדוק מה תהיה עלות המשלוח לשתי יחידות.

שתי חבילות 145$

שלוש חבילות 187$

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...