Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום יש לי מערכת הכוללת:

הדיוניט - Pioneer 750

קומפוננט - Macrom SE 2.60

אחוריים - Momentum MM69

מגבר - Cadence Q4000

סאב - Magnat XTC1200

קומפוננט וסאב מחוברים למגבר, והאחוריים - ישירות ל-HeadUnit. חיבור כזה לצערי די מבטל את הרמקולים האחוריים, אפילו ליושבים מאחורה הקומפוננט המוגבר הרבה יותר דומיננטי. אני שוקל להוסיף עוד מגבר מיוחד לסאב, ולחבר את האחוריים ל-Q4000 הקיים.

קודם-כל נשאלת השאלה העקרונית - האם כדאי להוציא עוד 500-1000 שקל על המגבר הנוסף ע"מ להצדיק את ה-700 ש"ח של הרמקולים האחוריים. האם באמת אשמע את ההבדל???

והשאלה השניה - אם כן, איזה מגבר הייתם מממליצים לסאב הזה (4ohm, 260W RMS / 600W peak). הכוונה לקנות מגבר שני ערוצים (תקנו אותי אם אני טועה), שייתן לסאב מספיק עוצמה ולא יוריד איכות, בכל מקרה לא פחות בהשוואה ל-Q4000 הקיים.

חברים שלי הציעו להתקין Q2000, שנותן 2 ערוצים x 60W כ"א, בכ-800 ש"ח כולל התקנה. מה דעתכם?

תודה.

פורסם

אני לא מבין בשביל מה קנית את המגבר המעאפן הזה,היום הגיע אליי "מידע חם" שהחברה הזאת היא סתם קקמייקה..

אני לא ממליץ לך לרכוש עוד מגבר שלהם,יש דברים הרבה יתר טובים בהרבה פחות כסף.

וכן לדעתי שווה לך להגביר את האחוריים ,אתה תרגיש בהסדל.

8)
פורסם

כי אני הבנתי שהחברה עומדת בסטנדרטים מאוד גבוהים...ברמה של לאנזר וכו...ואף מחזיקה בתג מחיר גבוה משל החברות הנ"ל

פורסם

שייקה,

קודם-כל, אתה ממש מגזים. המגבר שיש לי כרגע - Q4000 הוא טוב מאוד, במיוחד תמורת המחיר הלא גבוה יחסית. אתה מוזמן לבוא לשמוע :p . ודרך אגב זאת רק סידרת "Q", כאשר יש ךהם סידרה "Z" שהיא עוד יותר טובה.

השאלה מתי בדקת לגבי החברה? אני יודע שבשבוע אחרון משהו קרה שם. דיברתי עם החברים ב-SoundBlasters, הם אמרו שמשהו השתבש, ובגלל זה בדיוק עכשיו עושים מכירת חיסול בחצי מחיר בממוצע - זאת הייתה הסיבה שהסתכלתי לכיוון ה-Q2000.

חוץ מזה, אני לא רוצה להתווכח, אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפיים, שלדעתך מתאימים לי.

בתודה מראש.

פורסם
100 %

בגלל זה גם המוצרים שלהם עולים בארה"ב 50 דולר..

ותחשבו על זה :D

לא מכיר תחברה הזאת אבל במקרה יצא לי להתקל במוצרים שלהם ואתה מקשקש

כי אני אישית ראיתי מגבר שלהם שעולה 350 דולר(באי באיי) שזה בגדר מוצרים באמריקה

נחשב יקר

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
שייקה,

קודם-כל, אתה ממש מגזים. המגבר שיש לי כרגע - Q4000 הוא טוב מאוד, במיוחד תמורת המחיר הלא גבוה יחסית. אתה מוזמן לבוא לשמוע :p . ודרך אגב זאת רק סידרת "Q", כאשר יש ךהם סידרה "Z" שהיא עוד יותר טובה.

השאלה מתי בדקת לגבי החברה? אני יודע שבשבוע אחרון משהו קרה שם. דיברתי עם החברים ב-SoundBlasters, הם אמרו שמשהו השתבש, ובגלל זה בדיוק עכשיו עושים מכירת חיסול בחצי מחיר בממוצע - זאת הייתה הסיבה שהסתכלתי לכיוון ה-Q2000.

חוץ מזה, אני לא רוצה להתווכח, אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפיים, שלדעתך מתאימים לי.

בתודה מראש.

לא אמרתי שהמגבר שברשותך לא טוב,חס וחלילה,אני בניגוד לחברה פה לא שולל שום דבר אם לא שמעתי אותו!

אמרתי שנראה לי שאתה מתלהב מהחברה יותר מדיי אם אתה רוצה לרכוש עוד מגבר שלהם,כי בסך הכל יש דברים יותר טובים בפחות כסף ,משום מה המוצרים של החברה הזאת בארץ יקרים בלי טעם.

8)
פורסם

זהו שממש לא :!:

אני גם לא נעלבתי על מה שכתבת. חשבתי לרכוש את ה-Q2000 אך ורק בגלל המחיר. יותר מזה, לחזק את דבריך - היום כבר ידוע שלחברה הזו יש כנראה איזשהם בעיות,קשיים וכרגע לא משנה אם מדובר בשוק של הארץ או בכלל, ולכן אני בעצמי לא אמליץ לאף אחד לרכוש את המוצרים שלהם עד שהמצב לא יתבהר.

בכל מקרה, אני כבר מצטער שהבאתי את הדוגמא הנ"ל, כי המטרה של השאלה היתה לקבל המלצות למגבר מתאים, ולא להתווכח על Cadence.

ואם כבר מדברים על מגבר מתאים, אז הבקשה הייתה שמישהו יעזור לי קודם כל להעריך נכון את ההספק הדרוש להזנת סאב של 260W RMS / 4 ohm, ואז למצוא את הדגמים המוצלחים העונים על הדרישות. בנוסף, נשאלת השאלה על איזה פרטיים טכניים למעט ההספק כדאי לשים לב כאשר ידוע שהמגבר יהיה ייעודי לסאב.

אשמח לקבל את עזרתכם.

פורסם

לא הבנתי

הציעו לך מגבר של 60W *2

ב 800 ש"ח???

בכול מקרה אני ראיתי מגברים של חברות כמו mac audio

600 ואט בסביבות ה 500-600 שח

פורסם

אתה מדבר בערכים קצת שונים. כאשר ציינתי 2x60W, התכוונתי לערכי RMS לחיבור עומס בעל התנגדות 4 אום ביציאות. תבדוק לגבי הדגם שהמליצו לך את הערכים המתאימים.

• תוכן חדש...