Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שבוע שעבר פניתי לבנק אליו אני שייך על מנת לפתוח חשבון להשקעות,

היתה ברשותי מניה שהייתי מושקע בה במשך שנה שלא הניבה תשואות וערכה היה 14860 ש"ח

יש לציין שניגשתי לבנק טרם התחיל המסחר וביקשה מאותה יועצת השקעות להחליף את הסל השקעות.

שהגעתי הביתה התפלתאי לראות שהכסף הפך ל 13600 ש"ח - מסתבר שהחכמה מכרה דווקא בכמה דקות שהמניה ירדה 7.5% והכי הזוי זה בכלל שאותה מניה סיימה את היום ברווח

אני מודע לסיכונים שיש בדבר אבל להפסיד 1300 בשניה בגלל טפשות של איזה פקידה , זה משהו שאני צריך לקבל על עצמי ולשתוק?

אני לא מבין גדול בתחום אחרת לא הייתי פונה לבנק שינהלו לי את התיק.

יש משהו שאני יכול לעשות בנידון?

תודה,

אבי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

היא עשתה מה שביקשת.

אם היית אומר לה למכור אבל בשער X ולא פחות ממנו היא היתה עושה את זה אבל אמרת לה להחליף מידית אז היא החליפה מידית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היא מכרה על מנת לקנות מניה אחרת נכון?

תן לזה זמן, אתה לא יכול לשפוט את ניהול התיק שלך אחרי יום אחד.

אולי המניה שהיא קנתה תעלה ב10 אחוז יום למחרת.

בכל אופן, כדי להיכנס לפרופורציה, אם אחרי שנה תראה רווח של 10 אחוז בתיק ההשקעות תגיד תודה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ידידי,

אני כותב מתוך השערה של מה שקרה, אם אני טועה תתקן.

אין שום בעיה עם יועצי ההשקעות של הבינלאומי.

הם מחוייבים לעשות מה שהלקוחות אומרים להם.

אתה באת עם בקשה למכור את המניה, (וזו מניה, כי כתבת בתחילת ההודעה 'סל השקעות'), מבלי לשים מגבלה על המכירה.

בנוסף, נתת לה הוראה לרכוש מניה אחרת.

לא היה כאן שום קשר לייעוץ. לא קיבלת ייעוץ. יכולת לעשות את אותה הפעולה בבית מול המחשב.

כפי שנכתב לך כאן - היית צריך לתת לימיט (הגבלה) לשער המכירה. כנ"ל יש לתת הגבלה לשער הקניה. השוק 'מת' על אנשים שקונים ומוכרים בלי לימיט. במקרה הזה מדובר במשחק סכום אפס. מישהו קנה ממך את המניה בירידה של 7.5% ובסוף היום ראה אותה עוד סוגרת בפלוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תרחיש חלופי:

שלום לכולם,

שבוע שעבר פניתי לבנק אליו אני שייך על מנת לפתוח חשבון להשקעות,

היתה ברשותי מניה שהייתי מושקע בה במשך שנה שלא הניבה תשואות וערכה היה 14860 ש"ח

יש לציין שניגשתי לבנק טרם התחיל המסחר וביקשה מאותה יועצת השקעות להחליף את הסל השקעות.

שהגעתי הביתה התפלתאי לראות שהכסף הפך ל 13600 ש"ח - מסתבר שהחכמה מכרה דווקא בכמה דקות שהמניה ירדה 7.5% והכי הזוי זה בכלל שאותה מניה סיימה את היום בהפסד של 22%! מזל שמכרתי בזמן.

או במילים אחרות: בשוק ההון הכל יכול לקרות וכמו שאמרו לך היא עשתה מה שביקשתה. כמו כן, אם לא נתת לימיט לפקודה והמניה עצמה קטנה ולא סחירה יכול מאד להיות שאתה בעצמך גרמת לירידה במחיר בזה שמכרת אותה הרבה מתחת למה שהיא שווה. אם תתן את שם המניה והתאריך ניתן יהיה לבדוק את זה.
שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כמו שאמרתי אני לא מבין גדול ובגלל זה הלכתי אליה טרם התחיל המסחר !

לא ידעתי שאני צריך להגדיר לימיט למכירה ולקניה , פה אני חושב שהיא היתה צריכה להסביר את הסיכון שבדבר.

בכול אופן מדובר פה על מניה בשם XTL תאריך המכירה הוא 30.11

חוק מרפי , אחרי שמכרתי היא כול יום עולה 4%

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מנקודת המבט שלה, היא לא יודעת מה אתה יודע ומה לא. היא כנראה מניחה שאתה דווקא כן מבין בגלל שאתה מושקע ישירות במניה , נותן לה הוראה למכור ולקנות משהו אחר. עם זאת, אני חושב שהיא היתה צריכה לבקש ממך הבהרות לגבי אופן המכירה, בין היתר גם לגבי הלימיט.

לגבי מה עשתה המניה אחרי שמכרת - זה לא רלוונטי.

סתם כשאלה - למה החלטת לקנות XTL ולמה החלטת למכור. מה היו השיקולים שהנחו אותך? כנ"ל לגבי הרכישה החדשה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ככה זה כאשר קונים מניה לא סחירה, 4% עליה לא אומר כלום אם המחזור היה 100 שקל.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

זה אומר שהוא הפסיד כסף פוטנציאלי- פה זה כלכלה לא חשבונאות.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

לא משנה מה יקרה, אל תשקיע בלבד.

זה בד לא נושם.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...