Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחזיר את הרכב ליסינג שלי בקרוב ואני שוקל האם להתקין את המערכת ברכב של אישתי (כפרה עליה). מדובר במערכת מלאה - מגבר 4 ערוצים, מגבר לסאב, HU , סאב ו 4 קומפוננטים. הרכב הוא ניסן אלמרה שנת 98 והוא די ישן. האם רכב ישן יכול לעמוד בכזו מערכת? לא רק מבחינה חשמלית אלא גם מבחינת הויברציות מהרמקולים והסאב האם יכול להיות שזה יעשה נזק לרכב כזה ישן?

תודה.

פורסם

כעיקרון התשובה היא כן !

כמובן שאת תפרט קצת יותר (כמו הדגמים של המגברים ודגם הסאב) אפשר יהיה לתת תשובה יותר מדוייקת

אבל אני מניח שבכל מקרה אם זה עבד לך באוטו ליסינג (שסביר להניח שמדובר ברכב ממוצע) אין סיבה שבהתקנה נכונה עם חיווט נכון תהיה איזו שהיא בעיה

ותיקון קל לדעתי יש לך שני קומפוננטים ולא ארבע

דרור

פורסם

כמובן התכוונתי לשני זוגות.

הנה הפירוט של המערכת שלי:

פיוניר DEH-7000BT

JL AUDIO 250\1

JL AUDIO G4500

JL AUDIO 10w3v3

MOREL TEMPO

MOREL PULSE

אחלא קומבינציה לדעתי :).

האם אין סכנה שמערכת כזו חזקה תגרום נזק לאוטו? ברגים יפתחו? סדקים יגדלו? מנורות ישרפו?

פורסם

טוב התשובה טמונה בעצם במתקין

תלך למתקין טוב לא תהיה שום בעיה

מעבר לכך זה אחלה סטאפ אבל עדיין זה לא ברמות של סטאפ שמפרק רכב לגורמים :lol:

לגבי מערכת החשמל אני מעריך שתוך שימוש בכבלים וחוטים מתאימים אין ולא תהיה שום בעיה של נפילות מתח

למיטב ידיעתי ה JL\250 הוא מונו דיגיטל כך שגם קבל כנראה שלא צריך להוסיף

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...