Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,אני במגמת שיפור הסאונד ברכב שלי,לאחרונה החלפתי רמקולים מקוריים אחוריים ל9\6 בעוצמה של "350 וואט" של קנווד.

אני רוצה כרגע להחליף את הרמקוליים הקידמיים המקוריים לרמקולים קצת יותר ברמה,הבנתי שקומפוננטים יתנו לי את הפיתרון.

אשמח לקבל את דעתכם על המוצר בלינק שמתחת,הסיבה לבחירה של המוצר הזה זה מכייון שמחירו מתאים לכיס הקטן שלי,וגם אני לא הולך לחבר את הקומפוננט למגבר ככה שקומפוננט זול בעל הספק נמוך יספיק אני חושב,הקטע הוא שאין לי מושג אם אני יקבל איכות יותר טובה מאשר הרמקול הקיידמים שכרגע קיימים ( 6.5 20 RMS מקוריים מהחברה ).

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1AG220D8A6

אשמח לעזרתכם,שבוע טוב :-o

יפני זה הכי אחי

פורסם

קומפוננט בבמה הקדמית באמת יתנו לך תוצאה טובה יותר מרמקולים מקוריים, אפילו אם אינך מתכוון לחבר אותם למגבר.

למרות שאם חיבור למגבר אתה יכול להפיק מהם תוצאה הרבה יותר טובה, אבל זהו כבר שיקול שלך.

הקומפוננט שאני אישית ממליץ לך עליו ללא מגבר הוא מורל טמפו, סט ברמה בסיסית אבל ברמה גבוהה מביניהם, לא תתאכזב ממנו אני בטוח. אני עם מערכת יותר ֿ"מורכבת" משלך ואני מבסוט ממנו גם ללא הגברה.

מחירו בשוק נע בסביבות 450 שקלים.

בהצלחה!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

היי שלום חברים,היום בדקתי את מידת הרמקולים הקימדיים לפי דעתי הם 6.5..

אבל יש בעיה מוזרה רציתי לדעת האם צריך מתאם כלשהו כדי לחבר את רמקולים לדלת..

כי משום מה לרמקולים המובנים יש מתאם כזה שמתאים רק לרמקולים המובנים

אני מצרף תמונות

vhxqm9werxjkpn9hfsb1.jpg

fj9oh6x50vassyduzuys.jpg

v56n5uk5cfibgt308ak5.jpg

tdjq9dyq84u6axdc30of.jpg

hrxx6j9kwnfn18fvsbym.jpg

9dfs5wwec9w23ox68r3c.jpg

6b0ej7fv0rf0p00bdwd3.jpg

PIC00331.jpg

PIC00336.jpg

PIC00341.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם

שיקסע!

אכן תמונות קשות של פשע מתועב! הרמקולים המקוריים האלה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי באוטו עדיין רמקולים כאלה :)

יכול להיות שאתה תצטרך הגבעה מMDF האם אתה מתקין אצל מתקין טוב אתה לא צריך לשבור ראש

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

יש סיכוי ורמקול רגיל 6.5 יכנס לשם ללא הגבהה?

האמת החור בתוך הדלק עמוק מספיק לכל רמקול כמעט,הקטע הוא האם הרמקולים 6.5 מגיעים לוח שאני יוכל לחבר אותו לדלת..

עריכה:

כנראה שהחלפת רמקולים יהיה קצת בעיה,צריך לחתוך את הרמקול המובנה ,לשבור את המתאם של המגנט שיש למתאם של הרמקול

ועל המתאם עצמו להכניס רמקול במדיה 6.5..

הרעיון נלקח בהשראת האשכול הזה:

http://www.aeriostyle.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=9345

=\

יפני זה הכי אחי

פורסם

כמעט כל רמקול שתביא בגודל 6.5 אינץ' אתה תצטרך הגבהה,בכללי מה שאתה רואה זה שמתי שיש הרבה מקום עד לפח השני זה לא ראיה נכונה,אתה צריך לפני שאתה מוריד את הכיסוי של הדלת להוריד את החלון עד הסוף למטה ולראות שהמגנט לא נוגע בחלון ולא מפריע לו לרדת עד הסוף.

אם אתה רוצה 6.5 זה עוד שאתה מכין הגבהה מעץ או שאתה פשוט יכול לקחת מספרים ולחתוך את הפח בכמה מקומות בצורה עדינה ולהביא הגבהה מעץ שהיא כבר מוכנה ל 6.5 שם על 4 ברגים עם סיליקון ומכניס את הרמקול על ההגבהה ע"י 4 ברגים אחרים.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

לפי דעתך אני יכול לשים רמקול על ההגבהה המקורית של הרכב?

ראיתי מישהו מחו"ל שעשה ככה, הקטע האם שווה להסתכן בהריסת הרמקול + הגבבה המקורית.. :

ayrybcmyu995uiznnj0x.jpg

yc22gol5lbo1zc30tkey.jpg

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...