Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות ביצים ברמת גן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלוואי ובאפיה היו משתמשים בביצים טריות...

הסבר, באר ונמק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מניח שאתה מכיר את הביצים המפוסטרות, זה מה שנמצא בשימוש תעשייתי.

זה מגיע ב-3 סוגים: 1. חלבון 2. חלמון 3. מעורבב (ביצה שלמה). זה מגיע בקרטונים של ליטר ממש כמו חלב, וזה מדיף ריח רע מאוד. מי שאכל ביצה מקושקשת בבתי מלון בארץ בארוחת הבוקר (מגיע בגסטרונום כאילו יצקו לתוכו ביצים וקישקשו בתור יציקה אחת גדולה) בטח הריח מהביצה ריח לוואי, זה הריח של הביצים המפוסטרות.

אני יוצא מנקודת הנחה שבמסעדות זה לא נמצא בשימוש, כי שם השימוש בביצים הוא מועט ביחס לקונדטוריות ששם זה מרכיב בסיסי שהולך בכמויות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בודאי שאני מכיר וגם השתמשתי בזה המון...בקונדיטוריה! :lol:

בבית מלון החביתה המגעילה בגסטרונום מגעילה בדיוק כמו הפרצוף של מי שמכין אותה, לא צריכה להיות שום בעיה להגיע לתוצאות מצוינות עם הביצים המפוסטרות האלה.

שהיתי בסוכות במלון "אגמים" באילת, הטבח בארוחות הבוקר עשה מקושקשות במחבתות אישיות ישירות מהקרטון והן היו סבבה.

ביצים הוא שבר רק למי שרצה "עין".

אני בספק אם יש עדיין היום קונדיטוריה/ מאפיה גדולה שעדיין הקונדיטורים/אופים יושבים ושוברים ביצים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתעלק!

איפה בחיפה אפשר לקנות ביצים חומות? לדעתי יש להם טעם חזק הרבה יותר.

בכלל לביצים בסופר יש טעם של קלקר...

בשופרסל ביג במת"מ לא מצאתי וגם לא ברמי לוי בנשר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
בודאי שאני מכיר וגם השתמשתי בזה המון...בקונדיטוריה! :lol:

בבית מלון החביתה המגעילה בגסטרונום מגעילה בדיוק כמו הפרצוף של מי שמכין אותה, לא צריכה להיות שום בעיה להגיע לתוצאות מצוינות עם הביצים המפוסטרות האלה.

שהיתי בסוכות במלון "אגמים" באילת, הטבח בארוחות הבוקר עשה מקושקשות במחבתות אישיות ישירות מהקרטון והן היו סבבה.

ביצים הוא שבר רק למי שרצה "עין".

אני בספק אם יש עדיין היום קונדיטוריה/ מאפיה גדולה שעדיין הקונדיטורים/אופים יושבים ושוברים ביצים.

אני מכיר מקום שמשתמש חלקית בביצים טריות (הרוב מפוסטר אבל לכמויות קטנות במחלקה החלבית זה ביצים טריות), וזה בית מלון שלא מקפיד על הגיינה בלשון המעטה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...