Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מנוחה של כ8 חודשים החלטתי להחזיר את המרצדס שלי לכביש.

מדובר במרצדס 280 בודי 126 שנת 84. לאוטו יש כרגע כ142000 ק"מ

שילמתי את האגרה על סך 1590 שח עשיתי ביטוח

התקנתי מצבר חדש אבל לא היתה שום תגובה, רק לאחר שחיברתי כבל ישירות מהמצבר ל+ של הכוהל האוטו הניעה בנסיון הראשון. לאוטו היה קשה להתקדם היות והוא לא זז ב8 החודשים האחרונים והברקסים היו תפוסים .לאחר כמה נסיונות האוטו זז עשיתי כמה נסיונות ברקס והם השתחררו .האוטו היום בבוקר יכנס למוסך להכנה לטסט .

יש לי שאלה כאשר המנוע עובד מד לחץ השמן מראה על לחץ קבוע בפול(3 בשעון) עכשיו אני לא זוכר אם המחוג אמור לזוז מדי פעם

מקווה שעוד היום בעוד כמה שעות אני אכתוב שהאוטו עבר טסט בשלום

מצורפות כמה תמונות מהימים שהאוטו שימש את המישפחה בנסיעה יום יומית ובסופי שבוע אותי בלבד

טיול מועדון 004.jpg

טיול מועדון 007.jpg

תמונה 290.jpg

פורסם
יש לי שאלה כאשר המנוע עובד מד לחץ השמן מראה על לחץ קבוע בפול(3 בשעון) עכשיו אני לא זוכר אם המחוג אמור לזוז מדי

במנוע קר מד הלחץ גבוה גם בסרק. עדיין מתחת ל-3.

לאחר מכן הוא נמצא מעט מעל 1.

במצב תקין מד הלחץ יהיה על 3 (מקסימום) רק בלחיצה על הדוושה.

בסרק / עזיבת דוושה הוא יאמור לרדת למעט מעל 1. (כשהמזגן מופעל, אפילו מעט יותר גבוה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בסרק / עזיבת דוושה הוא יאמור לרדת למעט מעל 1. (כשהמזגן מופעל, אפילו מעט יותר גבוה).

דווקא אצלי במנוע (2.3-16) מאותה שנת ייצור(84), בשלב בו פילטר השמן מתחיל להיסתם - מבחינים בסרק ירידה במד לחץ השמן, הלחץ עולה עם לחיצה על הדוושה

לפי עניות דעתי - לחץ של 1 באר בסרק הוא מעט נמוך, הוא צריך להיות על 1.5 באר (אולי תלוי במנוע)

שווה לבדוק עם בעל מקצוע המתמצא במרצדס.

לירוי - מאחל לך נהיגה בכיף עם המכונית - נסיעות בטוחות ושלוות.

מצא משה

פורסם

לא בכל מנוע. אצלי כשהמנוע קר השעון מראה 5, שזה המקסימום. בטמפ' עבודה זה פחות או יותר 1 באר לכל 1000 סל"ד.

פורסם
ככה זכרתי את הפעולה של השעון .יש מצב שהוא נתקע על פול או שכדי לבדוק את היוניט?

במרצדס שלך מד לחץ השמן אינו חשמלי אלא מכאני, כלומר, שמן מנוע מגיע אל השעון פיזית ומפעיל אותו, וכך זה היה בכל דגמי מרצדס הישנים.

כך שתביא בחשבון שאם תפרק את הצינור שנכנס אליו בשעה שהמנוע פועל, תזכה לשפריץ שמן ישירות לפרצוף..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
השעון מראה 5, שזה המקסימום.

באיזו מרצדס ?

בשנתונים המדוברים (שנות ה-70 וה-80) המד מראה עד 3 באר בלבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בשביל לבדוק אם השעון נתקע תסתכל עליו כשהמנוע כבוי, אם הוא למטה הוא לא תקוע...זה עד כדי כך פשוט.

במנוע טוב כל עוד המנוע קר הוא יראה 3 באר ולא יזוז. כשהמנוע חם ותכניס לדרייב (עם מזגן אם תרצה עוד ירידה..) הוא ירד מעט. תן גז והוא יעלה חזרה

פורסם

קודם כל האוטו עבר טסט בהצלחה רבה ללא כל תקלות. כאשר אני פותח רק את הסויץ כבר השעון מתחיל מחצי באר מה שמראה שהשעון מזייף . שבוע הבא אני אעשה לו טיפול גדול וניראה מה יהיה אז

כל כך התגעגעתי לנסיעה שלו שבא לי לינסוע איתו ביום יום במקום הקנגו החדשה

פורסם
באיזו מרצדס ?

בשנתונים המדוברים (שנות ה-70 וה-80) המד מראה עד 3 באר בלבד.

צודק רז, גם אצלי עומד על 3 באר

מצא משה

פורסם
קודם כל האוטו עבר טסט בהצלחה רבה ללא כל תקלות. כאשר אני פותח רק את הסויץ כבר השעון מתחיל מחצי באר מה שמראה שהשעון מזייף . שבוע הבא אני אעשה לו טיפול גדול וניראה מה יהיה אז

כל כך התגעגעתי לנסיעה שלו שבא לי לינסוע איתו ביום יום במקום הקנגו החדשה

מזל טוב לירוי

ואיך שלא תגעגע אליו - זו מרצדס ???!!!

הרבה הנאה והנעה

פורסם
צודק רז, גם אצלי עומד על 3 באר

שאלתי אורולוג, והוא אמר שזה תקין. :wink:

לגופו של עניין, לפי ספר הרכב לחץ השמן בסרק צריך להיות 0.3 באר וב 3000 סל"ד זה צריך להגיע ל 3 באר. במנוע 110 לחץ של 5 באר גורם לפתיחת וסת פריקה.

נמרוד

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איזה שמן כדי להכניס למנוע? 40\10 או50\20 ? הפילטר שמן הוא מיוחד למרצדס או שהוא חולק כמה דגמים? (הפילטר הוא פנימי לא חיצוני) .יש את הצינור נשם שיושב על מכסה של הפילטר מאיפה ניתן להשיג כזה שלי קרוע?

אני רוצה להחיף את הנוזל רדיאטור יש המלצות לסוג מסוים?

אצלי באוטו מורכבים גלגלים בקוטר 14 לאיזה מידות אני יכול להחליף?

האוטו התחיל לצלצל בעליות יש מצב שזה בגלל הדלק שעמד הרבה זמן במיכל ?

• תוכן חדש...