Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא חלום מישהו באמת עשה את זה!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הוא אמר בסרטון בהתחלה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

נחמד, אני אוהב מנועי דיזל שני פעימות. בדיזל שני פעימות כדי להשלים את הפעימה צריך סופרצ'ארג'ר ואז המנוע נחשב אטמוספרי. :-P אפשר להוסיף לו עוד טורבו.

מנוע של ספינה בעל נפח, 71CI*24 זה קרוב ל-30 ליטר, נפח מנוע של מטוס בוכנה!

המנוע נישמע בערך אותו דבר כמו 12V71 בעל כ-14 ליטר, רק יותר רועש ויותר עצבני.

מעניין האם קנוורטים שהיגיעו לארץ ללא אף K100 היו בעלי מנוע 8V92?

עריכה, אם כבר הזכרתי מנועי בוכנה של מטוסים. אז לדוגמא מנוע BMW801 בתצורות מסויימות היגיע ל-2400 סוסים (נפח קצת מעל 40 ליטר), כאשר סל"ד מקסימאלי היה בסביבות 2800. מדובר על מנוע בנזין 14 צילינדר רדיאלי עם מגדש על עם הילוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב על זה ככה ,שההישג של בוגאטי הוא מדהים.

אם מנוע כזה כמו שאמרת של ה2400 סוסים הוא כ30 ליטר ,אז תחשבו שלבוגאטי יש מנוע(בעיקרון שתיים אבל בסדר) W16 של 8 ליטר בלבד(הכל יחסי) ומוציא 1000 כ"ס ,לטעמי זה מדהים.

פורסם

בשנת 1936 גרמנים תכננו מכונית מירוץ כדי לשבור שיא בעלת מנוע מרצדס V12 בעל 36 ליטר מסוג DB601 עם מעל 3600 סוסים. ה-2400 סוסים שאני מדבר זה מנועים סדרתיים שנוצרו בעשרות אלפים. אם רצו, יכול לשפר אותם להספקים מטורפים. מנוע 801 של BMW אם אני זוכר נכון גדש רק 1.6 BAR.

לא לשכוח שמנוע של בוגאטי מגיע למשהו כמו 7000סל"ד+, לאומת המנוע של מטוס שעובד על טורים מאוד מוכים. חבל שאין נתונים כמה מומנט היה לו, כאן בטח הנתון הוא מטורף. מטוס כזה על קרקע יכל מאוד מהר להגיע ל-200 קמ"ש ומשם הוא רק התחיל להאיץ באויר למהירויות עד 700 קמ"ש בערך.

שלא תבין לא נכון, למנוע של בוגאטי יש כבוד והמון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...