Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

אחותי לפני קניית רכב ואלה הן הדרישות,איזה רכב אתם הייתם רוכשים?

תקציב : 60-70 אלף

דרישות:

-שנת 2007+

חסכונית בדלק

טיפולים זולים יחסית (לכן גרמנית יצאה מהמשוואה )

בטיחותית

יפה

אני אישית חשבתי על הסוויפט שיש גם לחבר הכי טוב שלי וגם לידידה שלי באמת אוטו מעולה השאלה כמה עולה טיפולים ואחזקה ודלק לרכב הזה , אין טעם לשאול את החבר בגלל שלפני הוא נסע על אוודי טורבו אז השוואה אמינה לא נוכל להביא ממנו

בתודה רבה לכל העוזרים

בן

פורסם

ידני או אוטומט? מה הנסועה השנתית הצפויה? האם הרכב מיועד בעיקר לעיר או שגם לבינעירוני?

אם אין לה כוונות להסיע רוב הזמן 4 נוסעים אפשר להסתפק ב-107/אלטו/I10. לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה אבל חוץ מסעיף המרווח לא רואה רואה הרבה חסרונות ביחס לרכב ספורמיני מקביל.

היתרון העיקרי הוא שתוכל לקנות כזו חדשה מהחברה עם התקציב הנוכחי (או תוספת של עד 10K ש"ח) או שתלך על יד שניה שנת 2009.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הסוויפט אופציה מעולה ומתאימה מצויין לדרישות שציינת! משנה לה אם הגיר ידני? בעוד קצת כסף היא יכולה לרכוש את הפיאט המאוד מאובזרת וגם נראת מצויין.

פורסם

סיריון וסוויפט יתאימו לה מאוד

יתרונות לסיריון- חסכונית יותר וזולה יותר

חסרונות לסיריון- אוטו מרגיש מצועצע ולי אישית לא היה נעים לנהיגה אבל יש שיחלקו עליי

יתרונות לסוויפט- יותר אוטו, הרבה יותר יפה יותר

חסרונות- יקרה יותר , אפשר להביא עם הגג תקציב שלך (70K) שנת 2007

מבחינת בטיחות הן שוות לפי מה שאני יודע

ואני מאמין שגם אחזקה כוללת אין הבדל גדול

לא הייתי שולל את האלטו שאפשר להביא אותה חדשה שהיא מאוד חסכונית בדלק, אליי אישית פחות מדבר רכבים כאלה

אני אוהב לנהוג באוטו שאני מרגיש שאני נוהג בתוך אוטו ולא צעצוע

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

המנוע 1000 של האלטו לא קצת מפחיד ? , כמה קילומטראג' מנוע כזה קטן מחזיק ? ואם היא בכלל יכולה לעבור את ה100 קמ"ש ?

לפעמים ממהרים הביתה , אני לא רוצה שעל 120 היא תתחיל לרחף על הכביש מצד לצד

פורסם

מה מפחיד אותך במנוע של האלטו? מדובר ברכב חדש, עם אחריות יצרן. מי שצריך לפחד זה היבואן, לא אתה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות סיריון 2007~2008 ועוד ישאר עודף. אני חושב שאני מכיר מישהו בצפון שאולי מוכר אחת במחיר של 54K השכרה לשעבר, אם זה מתאים לך. אם תרצה, אני יכול לברר פרטים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה צבי אבל חוק ברזל אצלי זה שהאוטו בחיים לא יהיה מליסינג או השכרה , טוב אני יברר על נסיעת מבחן על האלטו וגם יחפש בו זמנית סוויפט תודה חבר׳ה

• תוכן חדש...