Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחר בבורסה אך מתחילים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ויש. נסה להציג את השאלה הזאת בפני לקוחות הבנק למסחר מחד, ולקוחות ליהמן ברדרס מאידך.

בסופו של דבר, לדעתי האישית בלבד, רמת הסיכון של בתי ההשקעות בישראל נכון להיום זהה לזאת של הבנקים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בלק ג'וקר, באתר הבנק שלך אמורה להיות אפשרות לפתוח תיק ווירטואלי.

ללאומי יש תיק ווירטואלי מעולה.

אישית אני מאוד נגד מסחר דרך הבנק, זה איטי, מסורבל והאתר בבנק לרוב מעודכן באיחור של כמה דקות.

לפעמים זה עושה את כל ההבדל.

אלעד, צודק, כנראה שכמה שעות בשמש של ראש העין עשו את שלהם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יש ויש. נסה להציג את השאלה הזאת בפני לקוחות הבנק למסחר מחד, ולקוחות ליהמן ברדרס מאידך.

בסופו של דבר, לדעתי האישית בלבד, רמת הסיכון של בתי ההשקעות בישראל נכון להיום זהה לזאת של הבנקים.

לקוחות ליהמן לא איבדו את ההפקדות שלהם. מי שאכל אותה הוא מי שהיה מושקע בסטרקצ'רים שהונפקו ע"י ליהמן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פיינשמעקר זה אחד הכינויים העיקריים שאמא שלי משתמשת בהם לגבי. בכל מקרה, אחד הדברים העיקריים שהרגולטור עושה הוא לנסות להבטיח את כספי ההפקדות במוסדות פיננסיים, וזאת על מנת שהלקוחות לא יהפכו לעדר פרות בפאניקה ויפילו באמצעות משיכות בנקים שאחרת היו שורדים. כלל מנחה הוא שההגנה על כספי המפקידים הקטנים חזקה יותר. ככל שיש לך יותר כסף, כך קטן הסיכוי שתראה את כולו חזרה במקרה של קטסטרופה.

ואם כבר ליהמן, אז אנקדוטות:

עבדתי באחת מקומות המסחר של ליהמן במהלך הקריסה שלהם. שמרתי את התג למזכרת, לא ממש היה מי שיבקש אותו בחזרה.

בימים שאחרי עברתי לאחד הבנקים ממול, אני עדיין זוכר את השוק כשיצאתי החוצה באיזה ערב והרחוב שבדרך כלל היה מואר באדום מהדגל האמריקאי שהתנפנף על מסכי הלד שמכסים את בניין ליהמן הוצף פתאום באור יקרות כחול כתוצאה מהרכישה ע"י ברקלייס.

חבר שלי יצא לארוחת צהריים בשדרה השביעית (פינת 50) מוצפת התקשורת, ולמרות שבאותה תקופה ההבנה הפיננסית שלו שאפה לאפס, החליפה שלו הספיקה כדי שהטלוויזיה האיטלקית תנסה לראיין אותו בתור בנקאי בכיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...