Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד הרחובות הקרובים אליי ישנו פיג'ו (אם אני לא טועה 206, ירוקה) שעומדת כבר תקופה ארוכה.

השבוע הדביקו עלייה מדבקה מעיריה שבעל הרכב חייב לפנות את הרכב תוך 30 יום.

התחלתי לברר על הרכב ומצאתי את הבעלים, אני רוצה להתקשר אליו ולבדוק אם הוא לא מעוניין ברכב אני אשמח לקבל אותו על מנת ללמוד על הרכב הנ"ל.

מה הייתם מציעים לומר לבעל הרכב על מנת שהוא יסכים להעביר את הרכב על שמי?

אם העירייה מפנה את הרכב הם מחייבים אותו בתשלום? אולי זה יהווה סיבה בישבילו להעביר את הרכב אליי.

תודה.

קובי

פורסם

יש ודאי סיבה לכך שהרכב עומד. יתכן שהוא מעוקל או שהבעלים נפטר או סיבות שונות ומשונות מדוע אי אפשר להעביר בעלות.

בהנחה שהוא חי, בריא, רשאי וגם מעוניין להעביר אליך בעלות - צפה לכך שבעל הרכב ירצה תמורה סבירה עבור העברת הבעלות.

בכל מקרה, דאג לכתוב זכרון דברים שיפטור אותך מקנסות ועיקולים, אם יתברר שיש כאלה.

פורסם

לשאלתך השניה, אם הדביקו לו כבר מדבקה והוא לא יזיז אותו מאותה חניה הם יכולים לתת לו קנס.

למרות שאצלנו למשל (באשדוד) ראיתי כבר כמה רכבים שעומדים עם פאנצרים ואוכלוסיה מגוונת של עכבישים והעירייה דאגה להדביק להם את המדבקה אבל עברו על המדבקה כבר מספר חורפים ודי קשה להבין מה רשום בה.

תברר מי הבעלים, תברר למה הרכב עומד, בהתאם לנסיבות העמידה תברר מה עומדת להיות ההשקעה שלך.

ואם החלטת שזה משתלם פנה לבעל הרכב עם הצעת מחיר ואולי תוכל להנות מפג'ו 206 במחיר טוב.

(אם הלך לרכב מנוע,גיר או כול דבר משמעותי אחר ולא חסר לא יותר משנה טסט והחלטת שלך העסק לא משתלם אבל בעל הרכב מעוניין במכירה, אני ישמח לשמוע)

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אם יש מישהו שמעוניין בפינוי הגרוטאה זה יקרה.

גם אם באשדוד עוברים כמה שנים עד שמפנים - זה רק בגלל שלאף אחד לא באמת איכפת.

כשאני רציתי שיעופו שתי גרוטאות רכב מהחנייה אצלנו (שמתי לב לזה רק אחרי כמה זמן) דאגתי להפציץ את המוקד העירוני בתלונות כולל בלגאן בעיתונות המקומית - והפלא ופלא מקומות החנייה התפנו מהגרוטאות.

פורסם

איך ביררת את פרטי בעל הרכב?

ישנה פיאט דובלו במצב קוסמטי טוב למדי שיושבת באזור המגורים שלי ואני גם רוצה לברר על בעליה, אם יש לך דרך ותוכל לעזור צור קשר (:

לשאלתך: הייתי ממליץ על אחת מ2 הדרכים הבאות:

או להודיע לו שהרכב שלו שיפונה לבסוף יימצא את עצמו נגרט (כן, הם עושים את זה בסוף עד כמה שידוע לי) או פשוט להציע לו סכום סמלי על הרכב. הוא לא ירוויח על הרכב יותר כשהוא זרוק בשטח מאשר שהוא ירוויח כשתציע לו כל סכום שהוא.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני מציע לנסות את מה שכתבה ל' כאן: (פיסקה שניה) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2749273&postcount=11

אם זה מצליח לך, שתף את כולם במידע. אם זה לא מצליח, גם שתף אותנו במידע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איפה עומד הרכב?

כי אני מכיר אחת ירוקה

שעומדת כבר תקופה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...