Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

משהו יכול בבקשה למנות לי את ההבדלים המרכזיים שבין הגרסאות ?

האם ההבדל בכ"ס מתבטא בצריכת הדלק של הרכב ?

נניח שארצה לסוע עם הרכב בעליות של ירושלים ו\או הצפון עם 5 נוסעים--> האם יש מצב ש"אתקע" ??

תודה רבה לעונים

פורסם

היו (ויש) במשפחתנו שני הדגמים בתצורה ידנית ומהגירסה האחרונה.

חד משמעית תעדיף את ה 100. ה 75 חלש מידי וזה מתבטא בסחיבה ובצריכת הדלק.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מזתומרת "חלש" ?

האם צריכת הדלק שלו נמוכה יותר מדגם ה 100 כ"ס ?

אפשר לדעת בבקשה - כמה אוכלת ה100 כ"ס וכמה ה 75 ?

אני גר במישור החוף-ככה שהאוטו לא יצטרך להתאמץ הרבה.

מצד שני, אני ארצה מידי פעם לסוע נגיד לירושלים או לצפון- ככה שאני לא רוצה להתקע עם הרכב בעליות...

הרכב יסחוב את העליות של ירושלים לדעתך ?

פורסם
מזתומרת "חלש" ?

האם צריכת הדלק שלו נמוכה יותר מדגם ה 100 כ"ס ?

אפשר לדעת בבקשה - כמה אוכלת ה100 כ"ס וכמה ה 75 ?

אני גר במישור החוף-ככה שהאוטו לא יצטרך להתאמץ הרבה.

מצד שני, אני ארצה מידי פעם לסוע נגיד לירושלים או לצפון- ככה שאני לא רוצה להתקע עם הרכב בעליות...

הרכב יסחוב את העליות של ירושלים לדעתך ?

אתה תתקע. הרכב יסחוב לאט ותרגיש את הדוושא נצמדת לרצפת הרכב.

מאידך ה 100 כ"ס שנקנתה חדשה בשנת 97 ועשתה כבר 100K ק"מ, היא קלילה, נוחה, לא מתאמצת. היא בילתה חלק מחייה בירושלים ועכשיו היא בזכרון ובחיפה, בהחלט לא מישור... הרכב עם ארבעה נוסעים ומטען הוא כבד. זוהי קורדובה, לא איביזה. ולכן כשמאה סוסים מושכים את הרכב הם מתאמצים פחות ולכן הם גם צמאים פחות. זאת הסיבה שמנסיון שלי הקורדובה 100 היתה יותר חסכונית בלפחות 10 אחוז מהקורדובה 75 שהיתה לנו קודם (מודל 2005).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...