Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין ברכישת רכב קטן שיישמש כרכב שני במשפחה.

מכיוון שיש לי תקציב מוגבל-עד 40K אני מתלבט בין מס' דגמים ואשמח לדעת מה דעתכם מבחינת בטיחות, צריכת דלק, אמינות ונוחות נסיעה(חשוב גם שיהיה גיר אוטו')

יונדאי גטס,פז'ו 206 מודל 2005, רנו קליאו B מודל 2005 ,פיאט פנדה ושברולט אוואו.

אני נוטה יותר לכיוון הארופאיות בגלל הנוחות והבטיחות אך,הבעיה שכולם מזהירים אותי מפני "הצרפתיות" ולכן אני חושש ללכת על פז'ו או רנו . האם יש צדק בחשש שלי ?

אשמח לשמוע את דעתכם...כולל דגמים אחרים שלא חשבתי עליהם.

תודה

פורסם

פיאט פנדה היא מכונית מיני לעומת השאר שהן סופר מיני.

את האוויאו מומלץ להוריד מהרשימה עקב רמת בטיחות מחפירה.

הגטס גם כן לא ממש עומדת בתחרות מול ה-206.

הקליאו מרגישה מיושנת למדי וקטנה מול ה-206 וזאת בעצם התשובה שלך.

חפש פיג'ו 206.

בהצלחה.

פורסם

שאלה נוספת...

מה לגבי ה-C3 מודל 2004 ? האם מבחינת אמינות בטיחות וצריכת דלק כדאי לקחת אותה בחשבון ?

תודה

פורסם

היא אחות חורגת ל-206 אך מציע תא נוסעים מרווח יותר. אפשרי בהחלט לקחת אותה בחשבון בתנאי שמדובר בדגם המחודש עם מנוע 1.6 ותיבת הילוכים אוטומטית. במידה ומדובר בגיר הרובוטי "סנסו דרייב" עדיף להמשיך בכיוון ה-206.

• תוכן חדש...