Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפקוד כפתור SHIFTLOCK OVERDRIVE לנטרה 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ע"י ידית ההילוכים ישנו מקום לכפתור/נורית שלידה הכיתוב:

SHIFTLOCK OVER RIDE.

"מה היא עושה"?! :)

מה התפקוד שלה? האם יכול להגרם נזק מזה שאין שם נורית או כפתור?

תודה!

12112010838-1.jpg

12112010837-2.jpg

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

אין שם מקום לכפתור ולא לנורית זה לחצן שמשחרר את הנעילה בידית ההילוכים. כמו שיש נעילת הגה. אין לך מה לינגוע בזה אלא אם כן האוטו מונע הידית ב-P וההגה והידית לא זזים.

over drive זה כפתור קטן בידית ההילוכים (OD + -) שמגביל את ההילוכים להילוך שלישי מתוך 4 בתיבה האוטומטית. יכול לשמש להורדת הילוך בעקיפה, האטה מהירה לפני רמזור (רק לא ב 100 קמ"ש טורים יקפצו ל6000) יחד עם בלימה.

פורסם

אני יכול לאמת את דבריו של avhyh בעניין כפתור ה-OD (הקטן מבין שני אלה שמורכבים על הצד השמאלי של המוט). אני זוכר במפורש שלידידה שלי היה כזה מהעבודה (כשזה עוד היה חדש - ב-98-99) וניסינו את האפקט של הכפתור הזה ביחד.

לגבי הכפתור שחסר למטה - לא זוכר, אבל מתוך ידע כללי: במכוניות רבות יש שם כפתור שמטרתו לאפשר הוצאה של הידית ממצב P כאשר הרכב לא מונע. ברוב המכוניות יש בבורר נעילה שלא מאפשרת להוציא מ-P אלא אם הרכב מונע והנהג לוחץ על הברקס. אם האוטו "לא מניע" ורוצים לדחוף אותו או לגרור - לוחצים על הכפתור והוא מאפשר לשחרר את הנעילה ולהוציא את הבורר ל-N.

(אציין שאי אפשר להניע רכב אוטומטי בדחיפה, ולא מומלץ לגרור רכב כזה ללא הרמת הגלגלים הקדמיים אלא למרחקים קצרים ולאט. התיבה לא מקבלת שמן כאשר המנוע לא פועל וזה עלול לסכן אותה).

• תוכן חדש...