Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי במוסך מורשה של צ'מפיון. תשובתם: לא יודעים כי עדיין לא החליפו מצמדים בגיר כזה.

אני לא מאמין להם. האם יש מישהו שהתנסה? כמה זה עלה?

פורסם
למה אתה לא מאמין להם?

באמת למה את לא מאמין להם?

לפי האמינות ושירות הלקוחות/מוסך של צ'מפיון אני יכול להבין אותך. אבל דווקא בקשר להחלפת מצמדים ל DSG זה נשמע אמין - תחשוב על זה הגיר נחשב מדהים והוא לא כזה הרבה זמן בארץ.

Bimmer

פורסם

יש מוניות עם גיר DSG שכבר עברו מאות אלפי קילומטרים, וגם אוקטביות של המשטרה.

ואני כראתי כאן בפורום לפחות על מקרה אחד של החלפת מצמד של ההילוכים האי זוגיים.

פורסם
יש מוניות עם גיר DSG שכבר עברו מאות אלפי קילומטרים, וגם אוקטביות של המשטרה.

ואני כראתי כאן בפורום לפחות על מקרה אחד של החלפת מצמד של ההילוכים האי זוגיים.

יש לי שכן נהג מונית עם אוקטביה בעלת גיר DSG שעברה כ-180K מבלי שנגעו בגיר חוץ מהחלפת שמן גיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה שזה מאוד תלוי. אני דווקא נתקלתי בנהג מונית עם ג'טה באילת שטען כי כבר הוחלפו לו שני גירים. הרכב גמע סה"כ 190 אלף קילומטרים, זה כבר הגיר השני שלו ולפי איך שהאוטו נסע והגיר תפקד, הוא תפקד רע מאוד.:oops:

זה היה DSG 6 הילוכים אגב...

פורסם
כשקונים רכב צריך להתכונן ל WORST CASE SCENARIO...

לדעתי לפחות.

אני יכול לחשוב על כשלים חמורים יותר שהיו יכולים לעלות לפחות פי 5 יותר מאשר מצמדים הממסרה.

פורסם
כשקונים רכב צריך להתכונן ל WORST CASE SCENARIO...

לדעתי לפחות.

אז לפני הרכישה בררת גם כמה עולה להחליף מנוע?

ואחרי ששמעת את המחיר, עדיין קנית את האוטו?

פורסם

גיר אוטומטי זה רכיב שהולך יותר ממנוע וגם אני שממעתי על יותר מאחד שהחליפו גירי DSG בסביבות ה 120K ק"מ.

מעבר לזה כשקונים רכב עם רכיבים מיוחדים בודקים כמה הם חיים ומה עלות ההחלפה. אם הייתי שוקל לקנות רכב של הקונצרן הייתי בהחלט בודק עלות שיפוץ גיר ועלות החלפת טורבו בדיוק כמו ששאלתי גם לגבי הגיר הרציף של הפלואנס 2 ליטר שאני שוקל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בזמנו קניתי מיצובישי גאלנט, כ 3 חודשים לאחר תום תקופת האחריות, הלך מחשב המנוע. 11,500 שקל נזק לפני כ 12 שנה. אז לך תדע מה ילד יום. סע ותהנה, לעולם לא תוכל לסגור את כל הפינות.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...