Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה לי פעם בתקופה. בדר"כ הסלד יציב.

לאחרונה זה החמיר קצת.

הבעיה היא שהסלד מזייף, זה בא לידי ביטוי שהוא גבוה בערך ב300-400 סל"ד במהירות של 90-100.

אם לדוגמא ב 90 קמש הסלד אמור להיות 2700, אז ב 90 קמש הוא יהיה ~3100. והמחוג לפעמים מקפץ קצת בשאיפה לסלד המקורי קפציות של 100\200\300.(נדיר מאוד)

המנוע לא באמת משנה את הסלד שלו והמהירות קבוע ולא רגישים הבדל בתנועה של הרכב.

לאחרונה קורה גם כשהרכב בעמידה בניוטרל אז הסלד ממש יורד נמוך לכ 300, ברגע שאני קצת מרים את הקלאץ הוא יורד ל 0.(וזה במצב שיש רעידות והרכב לא נכבה). כשהמצב הרגיל של הטורים הוא בערך 800.

פעם הדבר היחיד שקרה בעמידה זה בעצם תופעה זהה למהירות 90 קמ"ש רק שהרכב לא היה במהירות, הסלד היה גבוה והגיע ל 1500. אבל בפועל המנוע לא היה בסלד הזה. הוא בסלד הרגיל שלו.

המנוע בטמפרטורת עבודה, הוא לא קר.

אם לדוגמא קורה המצב הראשון במהירות 90, לפעמים מה שמסדר את הבעיה זה להוריד ל 4, להאיץ קצת ולהרים את הטורים ל 4.5 ואחרי זה כשאני מחזיר ל 5 הסלד מסתדר(לא תמיד עוזר).

אם קורה המצב השני אז לחיצה קלה על הגז והוא חוזר לסלד המקורי שלו(לא תמיד עובד)

הנסיעות המתוארות בדר"כ בלי מזגן.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה וסופ"ש טוב :wink:

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

וחשבתי שהבעיה רק אצלי, מסתבר שזה מחלה של הדגם (אצלי אוטומט).

כנראה שהמייצב טורים נדפק בדגם הזה, אתה יכול טיפה להרים או

להוריד את הטורים ע"י הבורג שנמצא במרכז המנוע למעלה.

פורסם

תקרא טוב את מה שהוא רשם, אין לו בעייה בסל"ד יש לו בעייה במד הסל"ד. בבורג שאתה מדבר עליו אסור לגעת.

אני מאמין שמכון ספידומטרים טוב יעלה על התקלה ויוכל לסדר את המד ללא צורך בהחלפה של לוח המחוונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן הבעיה היא במד סלד, לא בסלד עצמו.

עוד משהו ששמתי לב שאחרי זמן מסויים שאני נוסע זה מסתדר והכל יציב.

כאילו לוקח לחוט שמחובר לסלד או משהו להתחמם, או איך שהמנגנון הזה לא עובד..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
תקרא טוב את מה שהוא רשם, אין לו בעייה בסל"ד יש לו בעייה במד הסל"ד. בבורג שאתה מדבר עליו אסור לגעת.

אני מאמין שמכון ספידומטרים טוב יעלה על התקלה ויוכל לסדר את המד ללא צורך בהחלפה של לוח המחוונים.

איתמר.

אז מה המטרה של הבורג הזה? ואיך אני מסדר ומייצב את הטורים?

פורסם

הבורג הזה משמש לכיול המצערת במפעל. ברגע שהיא מכויילת לא נוגעים בו יותר.

אם יש לך בעיית טורים כדאי שתיגש למכון שמתמחה בהזרקות דלק שיבדקו מה הסיפור וינקו \ יתקנו \ יחליפו מה שצריך.

אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ בחום על המכון של "משה זר" בפתח תקווה. בחור מקסים בשם חיים הוא מנהל העבודה במכון וגם חבר בפורום זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הבורג הזה משמש לכיול המצערת במפעל. ברגע שהיא מכויילת לא נוגעים בו יותר.

אם יש לך בעיית טורים כדאי שתיגש למכון שמתמחה בהזרקות דלק שיבדקו מה הסיפור וינקו \ יתקנו \ יחליפו מה שצריך.

אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ בחום על המכון של "משה זר" בפתח תקווה. בחור מקסים בשם חיים הוא מנהל העבודה במכון וגם חבר בפורום זה.

איתמר.

יש לך אולי מישהו אמין באיזור חולון?

פורסם

לא, לשמחתי אין לי נסיון עם מישהו מחולון.

אם אתה מחולון נסיעה לפתח תקווה (סגולה) זה עניין של 25 דקות. לדעתי זה שווה.

איתמר.

פורסם

נשמע כמו בעיה בלוח שעונים אז אתה צריך מכון ספידומטרים ולא מכון הזרקות... בחולון יש מכון כזה: "המחוון" ברחוב הפלד.

פורסם

"המחוון ספידומטרים". מקום מקצועי מאוד.

פותח השרשור צריך מכון ספידומטרים, iking צריך מכון הזרקות.

איתמר.

• תוכן חדש...