Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחת אוטו תמים, עשית ממנו פושע(עעע).

מצטער, לא יכול לפרגן על מה שעשית, זה מזעזע :?

אבל תתחדש על האוטו, בחירה טובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג על איזה ניקלים סביב החלונות אתם מדברים.. אולי זה נראה כמו משהו בגלל שזה לילה והתאורה אבל מסביב לחלונות הכל שחור ולא נגעתי.

הדבר היחיד שהחלפתי זה את הג'נטים. לדעתי הם יפים ביחוד ביום והם יושבים בול על הרכב.

תודה לכל המפרגנים :)

אני אעלה תמונה ביום כדי שתראו :)

פורסם

תתחדש,

בחירה טובה של רכב, פחות של ג׳אנטים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש! האוטו מהמם! הג'אנטים לא! נאים קטנים וממש לא פרופציונליים לרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תתחדש על הרכב, לטעמי מדובר באחת מהסופר מיני הנאות ביותר כיום.

וסלח לי על הכנות אבל הג'אנטים בתוספת צבע הרכב משדרים על ערסיות עם טעם זול במיוחד.

פורסם

הג'נט הוא 15 אינצ'... האמת שציפיתי שהם דווקא ימצאו חן בעיניכם... אולי בתמונות הם משדרות ערסיות אני דווקא חושב שהם יחסית עדינות כי רוב הג'נט שחור.

לא נחמד לשמוע כאלה תגובות אבל זה מה יש :?

ותודה רבה לכל המברכים :)

פורסם

מה לעשות שטעם יש לכל אחד שונה. על כל אחד שחושב שזה ערסי יש אחד שחושב שזה מדהים, ולהיפך. העיקר זה איך אתה מרגיש עם זה, וכמה כיף לך לראות את הרכב כשאתה יוצא מהבית.

עצה קטנה - אל תיעלב מדעותיהם של אנשים, בטח לפני שראית את הרכב שלהם. קח אותי לדוגמא - הג'אנטים לא לטעמי, אבל אני נוסע בקורולה עם ג'אנטים פלדה וטאסות מחוברות באזיקונים :wink:.

תתחדש ותהנה!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...