Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהיות על הד ההמונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תהיתי לי היום האם להמון במדינה כבר אין כוח להשפיע...

האם אנחנו מוכנים לקבל על עצמנו שבקרוב יפרסו עשרות מצלמות בכבישי ישראל שיצלמו אותנו נוסעים עוד 10 קמ"ש מעל המותר?

האם אין איזושהי התארגנות למחאה כלשהי?

האם אין איזה גוף מייצג שיוכל להראות שמצלמות רמזור הן אלו שתופסות את הפושעים האמיתיים ולא מצלמות מהירות שנועדו להעשיר את קופת המדינה?

האם אין לנו רצון כציבור להתאגד נגד המהלך השלטוני הזה?

מ"שיחות סלון" אני מסיק שהרבה אנשים חושבים כמוני, דהיינו - מצלמות המהירות = מיותרות!

אני יודע שבבריטניה יש מאמצים להפחית את מספר מצלמות המהירות (ע"י גופים מאוגדים שונים).

דוגמא להתארגנות ציבורית מדהימה לאחרונה היא המחאה בגין העלאת גיל הפרישה בצרפת.

אז נכון שעם כל ההתפעלות מהמחאה הצרפתית, את העלאת גיל הפנסיה היא לא הצליחה למנוע, אבל, לדעתי, שווה לנסות.

דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...