Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מנורת הברקס האחורית בפורד פוקוס 2008 הפסיקה לעבוד - רק כשלוחצים על הברקס, היא כן עובדת כשהאורות פועלים.

ברגע שלוחצים על הברקס האור אמור לדלוק בצורה חזקה יותר, אצלי הוא פשוט מפסיק בצד אחד.

לאחר עבודת QA קצרה הבנתי שהבעיה ב"בית המנורה".

ניסיתי לפנות לכמה חנויות חלקי חילוף והם לא מחזיקים ב"בית המנורה" הזה.

אני ממשיך לחפש בטלפון במקום להסתובב ולא מצליח להסביר לחבר'ה בצד השני שלך הקו מה זה בדיוק הבית מנורה.

יש לזה שם מקצוע? משהו יודע איפה אני יכול לקנות בית מנורה שכזה בין קרית שמונה לטבריה?

פורסם

תחליף נורה וזהו !

זו נורת שני מגעים - " 21W/5W ". לך כרגע רק נשרף המגע של אור הברקס. קנה שתי נורות כי שיהיה לך גם לצד השני.

תשקיע קצת בנורה איכותית של אוסרם או פיליפס והיא גם תחזיק שנתיים שלוש כמו המקורית.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

החלפתי בין המנורות, זו שעובדת לזו שלא עובדת. האור נדלק כמו שצריך, מכאן אני מסיק שהבעיה לא בנורה אלא בבית הנורה.

כשהחלפתי בין בתי הנורה האור נדלק כמו שצריך.

מכאן הגעתי למסקנה שבית הנורה הוא הבעייתי.

• תוכן חדש...