Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זול לצרכי חקלאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חובבי המוטור!

אני מחפש טנדר לצורכי חקלאות - מדובר בהרבה נסיעות בשטח הררי עם סלעים ודרכים לא סלולות, כמו כן, עדיף שיהיה לו כמה שיותר מקום להסיע ציוד/צאן. התקציב הוא 18,000, עם אפשרות להתגמש גם ל-20,000 אם מדובר במציאה.

אני לא חזק בתחום הרכב אבל מברורים שערכתי עלו לי כמה שאלות:

1. האם כדאי לתת עוד פוש כלכלי וללכת על 4X4? סה"כ מדובר בשטח לא פשוט לנסיעה בכלל כשבחורף מתווסף גם אלמנט של בוץ ושלוליות עמוקות.

2. יש כל מיני תוספות משונות שאני לא יודע עד כמה הן נחוצות: מגן חזירים, מגן גחון וכל מיני עיטורי ניקל. מה המטרה של כל הדברים הללו?

3. איזה נפח מנוע עליי לחפש?

אני מחפש כבר כמה ימים ברשת והבנתי שהכיוון הוא איסוזו איפון, טויוטה היילקס וכמובן הסובארו טנדר המסורתי בטווחי שנים 93-96.

אשמח להמלצות והכוונות.

יום טוב!8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...