Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעוררתי, שוב, לבוקר מעצבן במיוחד. :x

לפני כחודש העמדתי את הרכב שלי באחת החניות הסמוכות לבניין בו אני שוכר דירה בת"א.

בחזית הבניין ישנה חניה אורכית לאורך הכביש(מסומנת כחול-לבן) המשמשת בעיקר את דיירי הבניין כדלקמן:

-רכב בעל תו חניה של האזור רשאי להחנות בכל שעות היום.

-רכב ללא תו חניה אזורי רשאי להחנות בתשלום דרך איזיפארק/סלופארק/פאנגו וכו' בכל שעות היממה למעט השעות 17:00-19:00 כאשר בשעות האלו רשאי להחנות רק מי שיש לו תו חניה אזורי!

לאחר מספר ימים שהרכב עמד ללא תנועה (אני צועד ברגל בבוקר ללימודים ובערב מתנייד עם רכב ליסיניג) הבחנתי בבוקר אחד בסימני חבלה על דלת הנהג. (בוודאות זה נעשה מאוחר בלילה או מוקדם בבוקר).

:evil:

2 שריטות עמוקות גרמו לי לחשוב על 2 כיוונים:

או שלמישהו פסיכופט מפריע לראות יאריס TS עומדת או שחבורת מובילי דירות שהעבירו דירה אולי ושרטו את הרכב בטעות עם עגלה או משהו.

אופציה נוספת שחושדת ברוכב אופניים צעיר מאוד לא ממש נלקחה בחשבון כי מדובר ב-2 שריטות (ואילו כידון כנראה היה משאיר אחת). :-(

יומיים לאחר השריטה הרכב הועבר לבית הוריי בצפון ושם הוא שהה בחודש האחרון.

השבוע החזרתי את הרכב למרכז, החנתי שוב באותה חניה בדיוק והיום בבוקר איששתי את הכיוון המדוייק:

נוספו 2 שריטות חדשות, עמוקות, זהות לגמרי ל-2 הקודמות ובסמוך אליהן.

נראה גם כאילו ה-2 קודמות "הוארכו" מעט.

עכשיו בוודאות מדובר בוונדליזם מכוון!

נקודות עניין:

*הרבה רכבים מחנים שם לערבים בודדים, כלומר אם אין מקום פנוי או שהחניה הזאת פנויה אז דיירים אחרים מחנים שם. אפילו הרכב ליסינג חונה שם מדי פעם, אך לאף אחד לא התגלו שריטות אלא רק לרכב שלי שעומד שם ללא תנועה במשך כמה ימים.

*אתמול חזרתי מאירוע יחסית מאוחר(ובערב זה לא היה) ובכלל יוצא שאני חוזר מאוד מאוחר הביתה כך שלדעתי מדובר במישהו שעושה את זה מוקדם בבוקר!

החניה לא מסומנת. הסברה שלי היא שכנראה מדובר בתושב קבע בבניין שנהג להחנות שם לאורך שנים ועכשיו העובדה שרכב עומד ללא תנועה במשך כמה ימים ומונע ממנו אפשרות חניה במקום שהוא אוהב מפריעה לו מאוד.

(שוב, כי אם זה רכב שזז מהמקום ולא עומד שם לתקופה רציפה אז אין וונדליזם).

אני חושד במישהו מסויים רק בגלל 2 סיבות:

1-הוא חוזר מוקדם מהעבודה ולכן יש לו אפשרות לתפוס את החניה הזאת (כי לקרא סוף היום שכולם חוזרים מהעבודה ,כל אחד מחנה איפה שפנוי).

2-הרכב שלו עומד שם הרבה.

*מדובר באדם מבוגר מאוד שגר בבניין מיומו הראשון- משהו כמו 40 שנה לפחות לטעמי.

הבעיה היא שזה לא מספיק כנראה.

אני כנראה אזיז את הרכב עוד מעט כדי שלא תופיע מחר שריטה רביעית (ואז אני יכול לעקוב איזה רכב עומד שם לרוב) או שאני אפתח מארב היום בלילה עד שאמצא את המז%^ן ואסיים לו את הקריירה.

יש איזושהיא מצלמה שאפשר להתקין בתוך הרכב או איזשהו חיישן שיתריע במחיר שפוי ששווה את השקעה?

נ.ב.

עד כמה חמור יהיה תיקון הנזק הזה לדעתכם? (הרכב חוזר חזרה לצפון בסופ"ש וישאר שם בחצי השנה הקרובה).

כל המלצה בעניין תעזור.

תמונה0324.jpg

תמונה0325.jpg

תמונה0326.jpg

פורסם

ואוו. מרתיח.

אתה באמת צריך להזיז משם את הרכב ולראות אם באמת חונה שם רכב אחר באופן קבוע.

לאחר כמה ימים להחזיר את הרכב שלך ולתצפת , לילה שלם אם צריך. אם המרפסת שלך צופה לחניה תציב שם מצלמה...

אני לא הייתי מוותר לחולירה הזה. תופס אותו על חם ומזמבר אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבעיה היא שאני לא יכול להאשים מישהו רק בגלל שהוא חונה שם באופן קבע אחרי.

מצלמה? אני צריך מצלמה מתאימה שמקליטה שעות.

לתצפת זה בעייתי רק בגלל שיש עץ בין החלון שלי לבין החניה עצמה.

מה שכן אני יכול לעשות זה מארב מהשעות הקטנות של הלילה ועד שעות הזריחה של הבוקר.

פורסם

אני במקומך באמת מתצפת כל הלילה. או קונה מ-DEAL EXTREME מצלמה ומקליט.

הפתרון הראשון יעיל יותר אבל יכול להיות שבאותו לילה שתתצפת הוא דווקא לא ישרוט.

172

פורסם

קשה מאוד למצוא את מי שעושה את זה אבל אם יש לך הרבה סבלנות אני מאמין שתמצא אותו.

הבעיה מה עושים אחרי שתופסים אחד כזה.... :twisted:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מה שעושים א"כ זה לא בעיה.

התמזל מזלי ואני מכיר שורה של אנשים שבתשלום סימלי חברי יגרמו לבן אדם להצטער, לבכות ולשלם!!

חשבתי על מלצמות נסתרות של בילוש כמו אלו שכאן, אלא שזה עסק לא זול במיוחד.

פורסם

לפני שנתיים העברתי את הסובארו שלי שיפוץ שכלל צבע ופחחות, עברו שבועיים ואני מוצא שירטות מגעילות על האוטו, עוד חודש נוספה עוד אחת, ככה 4-5 פעמים.

החניות אצלי ברחוב נפרסות על שטח של 10 בתים גדולים, כשהוא נשרט בפעם הראשונה האוטו חנה ליד הבניין שלי, באחת הפעמים הוא נשרט בצורה מגעילה ביותר וזה היה מול בית אחר.

בכל אופן ניסיתי לקשר כל מני דברים כמוך ולא הצלחתי להצביע על מישהו ספציפי.

השלב הבא היה לצמצם זמני פעולה של השורט, הגעתי למסקנה שהשריטות מתבצעות בחלון זמן של 3-4 שעות באמצע הלילה לקראת הבוקר והצלבתי את הימים שבהם זה קרה.

שטפתי את האוטו טוב טוב, שמתי אותו בחניה של הבניין היותר רחוק, איפה שהוא נשרט הכי הרבה, כיוונתי שעון ותכננתי לקום עם מצלמת וידאו.

הכל היה מוכן ובסוף כמו אידיוט לא התעוררתי, והאוטו באמת נשרט בצורה מגעילה.

אני עדיין אוכל את עצמי על שלא התעוררתי, מאז האוטו לא נשרט, עבר כבר יותר משנה.

בהנחה שהמצב שלך כמוני שלא מאפשר לקבע מצלמת וידאו ישירות מהדירה אז הפתרון הוא פשוט לעשות עבודת שטח קטנה, אני יודע שזה יגרום קצת לסבל, עייפות וכל השכנים שיקלטו אותך מסתתר עם מצלמת וידאו יחשבו שאתה פסיכי.

ההמלצה שלי פשוט תחנה את הרכב ליסינג שלך קרוב ליאריס (אותה תחנה במקום שהיא נשרטת), תכניס מצלמת וידאו לתוך קופסה קטנה עם חור,ותכוון אותה לכיוון היאריס.

אני דיי בטוח שבצורה זו אתה תמצא מהר מאוד מי שורט לך את האוטו ואז תוכל להחליט אם:

- לצלם אותו ולהתלונן במשטרה.

- לשרוף לו את האוטו.

- לצלק אותו בדיוק לפי השריטות שהוא גרם לאוטו.

- לחבר אותו ללבנת איטונג שהכנת מבעוד מועד בבגז' ולשלוח אותו לערב רומנטי עם הדגים בירקון.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לחבר אותו ללבנת איטונג שהכנת מבעוד מועד בבגז' ולשלוח אותו לערב רומנטי עם הדגים בירקון.

לא נראה לי שאיטונג שוקע במים...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

כמה מצלמות.

תביא מEBAY בהשקעה של כ40 50$ למצלמה.

אין היום בעיה להקליט יממה על כרטיס זיכרון באיכות סבירה.

בכל אופן זה יהיה גם שימושי לעתיד אז הייתי משקיע.

ברגע שתדע מי זה, המשטרה לא תעזור לך.

אם אתה רוצה לתבוע, אתה יכול אבל אתה צריך איכות צילום ממש טובה כדי להוכיח שזה האדם שאתה התובע.

זה יקח הרבה זמן, כאב ראש ומאמץ.

מצד שני, אתה יכול למעוד על הרכב שלו עם פטיש, לסוע ליד הרכב שלו עם אופניים ולהחליק על המראות הצדדיות, לשחק כדורגל עם לבנה שתעוף לו על השמשות והכי טוב: לשפוך לו חומר ממיס על כל הרכב - מומלץ.

מבטיח לך שהוא לא ישרוט יותר את הרכב שלך.

פורסם
חשבתי על מלצמות נסתרות של בילוש כמו אלו שכאן, אלא שזה עסק לא זול במיוחד.

אני כן הייתי משקיע במצלמה, ממקם אותה ומצלם את החלאה.

לאחר התפיסה, במקום לתת לו מכות הייתי שולח לו לדירה שלו העתק של הוידאו המפליל ומציין בצורה פשוטה:

הסרטון הזה אינו היחיד, או שתפצה אותי על הנזקים שגרמת+עלות המצלמה שנאלצתי לרכוש על מנת לתפוס את החלאה שאתה, או שהסירטונים יועברו לידי המשטרה+YOUTUBE\FACEBOOK ושות' רק כדי שכל מי שמכיר אותך ידע איזה חלאה שאתה.

בברכת יום נפלא !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרכב אמור לחזור לצפון במהלך הסופ"ש לתקופה של כמה חודשים.

השקעה כספית רצינית עכשיו (ביומיים שנשארו) והתארגנות מלאה היא קצת בעייתית.

דיברתי עם אחד השכנים- הוא טוען שהוא שמע על עוד ונדליזם בשכונה וסיפר לי שלאופנוע שחונה בכניסה לבניין ליד פתחו את פקק מילוי השמן והכניסו פנימה חול.

בנוסף, הבחנתי בעוד רכב שחונה בחניה ממול (מרחק אלכסוני של 15 מטר מהרכב שלי) עם שריטה מאוד דומה על הדלת.

השכן טוען שלדעתו מדובר בילדים מביה"ס הסמוך או בתלמידי הישיבה ממול הבניין המשועממים.

אני עדיין בודק אופציות לגבי מארב ו/או תיעוד.

אני מתכנן גם לשאול עוד שכנים- אולי נצליח לחבר פאזל.

פורסם

גם אם תצליח לחבר את הפאזל לא יהיו לך הוכחות.

מה תעשה? תלך לשכן ותגיד לו "נו נו נו"?

הוא יגיד לך שאתה משקר ושתפסיק לבלבל לו את השכל.

אתה צריך וידאו.

פורסם

אם אותו וונדליסט הוא באמת אחד השכנים, אתה רק עושה לעצמך נזק בכך שאתה משתף את שכניך בחשדות.

אני מציע לך להפסיק לעשות זאת ולפעול בעצמך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תמיד עצוב לראות דברים כאלה.

אני יכול להמליץ לך על המוסך בו אני תיקנתי את השריטות שעשו לי. הם עשו עבודה מקומית יוצאת מן הכלל.

את כל הטיפים על איך לתפוס אותו נתנו לך.

שים לב שיש מצלמות שיודעות לצלם רק כשיש תנועה - מה שיחסוך זמן צילום, סוללה וגם זמן צפייה שלך.

-רכב ללא תו חניה אזורי רשאי להחנות בתשלום דרך איזיפארק/סלופארק/פאנגו וכו' בכל שעות היממה למעט השעות 17:00-19:00 כאשר בשעות האלו רשאי להחנות רק מי שיש לו תו חניה אזורי!

ד"א, זה לא מ17:00 עד 9:00 לתו אזורי בלבד?

פורסם

גיל, זה משעה 17:00 עד 19:00, לא יודע למה זה שונה משאר האזורים בת"א (כנראה בגלל המכללה הסמוכה- אז נותנים לסטודנטים אפשרות חניה בתשלום ושעות חלון שבהם נותנים לתושבים).

גם לך היה איזה סיפור דומה עם הרכב לא?

בכל מקרה, בדקתי קצת מחירים עבור מצלמות המעקב והמחירים ממש גבוהים.

שאני אומר "גבוהים" אני מתכוון בהתאם לתמורה:

אם הרכב היה נשאר ברשותי והייתי ממשיך וצריך להשתמש בחניות/חניה כרגיל, אזי סביר להניח שכבר עכשיו הייתי מזמין את הציוד ואם לא אז מקסימום מחר. זה היה תקף גם אם הייתי בעל הדירה.

אך כיוון שביום שישי הרכב עוזב את האזור לחצי שנה הקרובה (ויש סיכוי שכבר אהיה בדירה אחרת), העלויות האלה הופכות להיות לא שפויות!

כרגע, מה שעומד על הפרק, זה מארב לילי בניסיון אחרון לתפוס על חם.

אם לא אצליח במשך 2 הלילות האחרונים שנשארו לי עם הרכב- אתקן את זה בעצמי, אתגבר על הצביטה בלב ואשמור את העניין על אש קטנה בראש כל עוד אני ממשיך לגור בדירה הזאת.

• תוכן חדש...