Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להציב מצלמת כפתור עם סוללה חיצונית בתוך הרכב מכוונת לדלת הנשרטת, או לאן שמתחשק לך.

ככה תקבל תמונה טובה מאוד של השורט.

זכרון?

32 ג'יגה יכול להספיק לך לכמה שעות בריאות [לילה?]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה כדאי לעשות לאדם כזה? מישהו החליט שברצונו לחתוך לאמא שלי את הגלגל אך לא יודע שראו אותו.

מסיבות כאלה ואחרות פנייה למשטרה לא באה בחשבון.

אני זוכר כמה המלצות על חומרים מסויימים (מסירי שומנים חזקים או משהו בסגנון)שעושים נזק טוב לצבע בצורה יפה,

אשמח לשמוע את שמם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נוזל בלמים הורס יופי את הצבע של הרכב ואפשר להתיז אותו בלי שיבחינו בך

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
מה כדאי לעשות לאדם כזה? מישהו החליט שברצונו לחתוך לאמא שלי את הגלגל אך לא יודע שראו אותו.

מסיבות כאלה ואחרות פנייה למשטרה לא באה בחשבון.

אני זוכר כמה המלצות על חומרים מסויימים (מסירי שומנים חזקים או משהו בסגנון)שעושים נזק טוב לצבע בצורה יפה,

אשמח לשמוע את שמם.

נוזל בלמים הכי טוב

טרפנטין גם עושה תענוג

חומצת מלח וכו'

פורסם
האזור הזה די שקט עם אנשים די בסדר , באמת נראה מוזר המקרה הזה ,עד כמה שאני זוכר אין בעיות חניה ויש הרבה מקום.

בכך מקום יש אנשים ויש אנשים..אני לא ממש מכיר כאן את כל השכונה (כולל הקהילות למינהם מסביב).

גם ברחוב הזה יש לא מעט אנשים מפוקפקים, אבל בגדול אתה צודק- אזור שקט ונעים.

אמרתי גם שאין בעיות חניה, בטח לא לתושבים עם תו.

החשד עכשיו הוא במעשה ונדליזם לא מובן.

ראיתי שריטות דומות על רכבים אחרים ברחוב.

החניה "הבעייתית" שפונתה אגב, לא מאוכלסת בשום רכב באופן קבוע (לאורך השבוע האחרון).

המשכתי הלאה- אני מאחל לאדם שעשה את זה שיכרתו לו אצבע-אצבע ושכל חייו יחיה בייסורים קשים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד לפני שנה גרתי באיזור הזה (בקהילת ריגה), גם לי שרטו שם את הקליאו אבל רק פעם אחת..

יש מצב שאלו נערי הישיבה, הרבה פעמים ראיתי אותם מסתובבים ליד מכוניות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אתה כבר האדם החמישי או השישי שאומר לי את זה.

מול הבניין יש 2 בנייני ישיבה והאברכים יוצאים לטייל בכל יום בשעה 8 בערב (קבוע, יוצאים כמו נמלים דרך השער) ומסתובבים בחוסר מעש ברחובות כאן.

אחד השכנים סיפר לי שבעבר היו מקרים של השחתת רכבים שחנו בחניה חולית חופשית הממוקמת בסמוך לישיבה- זאת כדי למנוע מאנשים לתפוס את החניה החינמית לרבנים.

אני לא מודה כאן באיזושהיא האשמה!! אני לא מאשים אנשים בלי עובדות מוצקות ולכן אינני מסיק מהסיפורים האלו על הדמות ששרטה לי את הרכב.

• תוכן חדש...