Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב עד 9K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי... אז הגיע זמני לאוטו והכל עכשיו יש את הרכב של ההורים שאני יכול ליסוע עליו אבל עדיין יש גבול כמה שאני אוכל להשתמש בו, הרכב שאני רוצה יהיה למותרות ולסוע לעבודה 2-3 פעמיים בשבוע (יש מונית שירות שמגיע בדיוק לשם, לא קריטי) עכשיו אני לא יודע אם שווה או לא, אני מרוויח קצת יותר מ1600 שקל לחודש, עבודה של 2-3 משמרות בשבוע אני תלמיד לא מסתדר לי לעבוד יותר... ההורים אמרו שהם מוכנים להשתתף בהוצאות של הביטוח והכל אבל יש גבול. חשבתי על הונדה סיוייק ידני ראיתי שאוטומט מהשנתונים 91-96 כבר הולך לו המעביר הילוכים ולא כדאי, עכשיו הונדה לפי ידעתי לא רואה הרבה מוסך אבל לא יודע מהשנים האלו, יש גם סיאט איביזה ורנו קליאו שאפשר... אני שואל פה כדי לקבל יעוץ האם בכלל שווה לקנות אוטו או שנאי לא אעמוד בהוצאות?

פורסם

לא חבל לך להשקיע את כל המשכורת שלך בגרוטאה? בשבועות האחרונים רצו בפורום כמה אשכולות שעסקו בנושא אחזקת רכב, 1600 ש"ח לחודש בקושי יכסו את הוצאותיך אפילו אם אתה לא מביא בחשבון ירידת ערך (למעשה ברכב כמו שאתה רוצה לקנות ירידת הערך החודשית היא מחיר הרכב חלקי מספר החודשים שבהם תחזיק בו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...