Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הזה לא קיים רדיו דיסק "איכותי".

אבל אם אתה מתכנן לשמוע ברמקולים בסיסיים הייתי ממליץ לך למתוח את התקציב ב 200 ש"ח למעלה ולקחתPioneer DEH2150UBG - גם ייתן לך כניסת USB לדיסקאונקי, גם יתן לך הרבה אפשרויות כיוון וגם יתן לך אפשרות עתידית לחבר מגבר חיצוני אחד.

אתה יכול גם לקחת את אחד הדגמים הזולים של החברות ללא-שם (ראה ZAP) אבל זה לדעתי עדיף להשקיע את הכסף על איזה ג'ינס חדש.

ומנסיון הפיונירים הם המכשירים הפשוטים הכי טובים שיש. נותנים את המקסימום של המינימום.

כדאי לך גם לחשוב על יד שניה..

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

אני פשוט מתכנן מערכת ב1200 שקל מקסימום

אם אני אקנה רכב 3 דל' אני חושב לשים 2 קומפוננטים

רדיו דיסק אממ וזהו ?

אן לי מושג במערכות לרכב.

פורסם

איתי, כל קומפוננט הכי פשוט שיש (אפילו ב 300-400 ש"ח) עדיף שיהיה מוגבר באמצעות מגבר חיצוני.

אפילו רמקולים פשוטים 6X9 רצוי שיהיו מוגברים. וכשאני אומר דורש הגברה אני לא מתכוון שזה חובה, אלא שזה רצוי, ושללא הגברה זה לא שווה אפילו את ההשקעה המינימלית. מצד שני, אתה יכול לקנות קומפוננט זול ולהגביר אותו באמצעות הרדיו דיסק שתרכוש אבל אם זה הכיוון אז הייתי לוקח רמקולים הכי פשוטים שיש ב 100-200 ש"ח, שם אותם מקדימה, מגביר באמצעות הרדיו דיסק הכי זול שתמצא ויוצא לדרך. בתקווה שבעתיד תוכל להרכיב משהו טוב.

ב 1200 ש"ח לצערי לא תוכל להרכיב מערכת ראויה, אלא אם תלך על פריטי ידם שניה שהם מאוד בסיסיים, וגם זה כנראה ללא מגבר אלא באמצעות הרדיו דיסק. שוב אני אומר מצד שני - אתה יכול לרכוש קומפוננט זול, מגבר זבל סיני ב 300-400ש"ח, רדיו דיסק זול עם יציאה למגבר, והתקנה. אבל זה גם עובר את התקציב שלך ומותח אותו לאזור ה 1800 ש"ח.

שוב, הכל שאלה של סטנדרטים, ובהחלט אתה יכול לקחת רמקולים מאוד פשוטים, רדיו דיסק פשוט, להגביר הכל באמצעות הרדיו דיסק, לשלם 200-300 ש"ח על ההתקנה ולצאת לדרך. יש כאלו שנהנים אפילו מזה, אחותי יכולה לשיר ברכב מרוב שמחה עם רמקולים ורדיו דיסק ששווים 20 שקל בקושי.

אגב שכחתי משהו קטן - פתאום חשבתי על זה ונזכרתי שאני בעצם מציע למכירה מערכת פשוטה שכוללת קומפוננט רוקפורד, רמקולים 6X9 פיוניר, וסאב וופר בסיסי. הסטאפ יימכר ב 300 ש"ח וזה סטאפ שטוב לצרכים בסיסיים. אבל שוב - זה ידרוש מגבר אחרת לא כדאי.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תוכן חדש...